Det var lett å navigere seg frem til produktene på nettsiden og det var flere betalings alternativer. Varene ble levert i løpet av få dager og var godt pakket inn. Det eneste som trekker ned er at var... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Det var enkelt å bestille, det tok ikke en evighet å få det - og sist men ikke minst, smaken!! Jeg har prøvd mye og det meste har smakt ekkelt, men det her var himmelskt...sjokolade smaker sjokolade,... もっと見る
Det smakte helt nydelig; det hjalp virkelig med å stille sjokoladesuget – jeg spiser ikke sjokolade lenger. Jeg skal bruke det i en måned nå; hvis det også hjelper med vektkontrollen, kommer jeg til å... もっと見る
Syns leveringen gikk fort, negative er at frakt helt hjem er får dyr. Da andre leverandører tilbyr dette gratis. Mye ekstra tid får å hente ut pakken. Noen av produktene smaker veldig mye «pulver» å i... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vårt mål er å gjøre kvinner i Norge sterkere.
連絡先
ネガティブなレビューの 41%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg er kjempe fornøyd med proteiner som…
Jeg er kjempe fornøyd med proteiner som har bestillt og bestilt nå allerede andre gangen nå 😊 Det var bare problemen at en av boksen var åpnet og det var protein pulver i alle boksene og i selve pakken,men ellers er veldig fornøyd.

Protein.no からの回答
Vet ikke om varene ble bestilt eller…
Vet ikke om varene ble bestilt eller ikke. Har ikke fått bekreftelse.

Skufffet
Det er nå 10 dager siden jeg bestilte og pakken min er fortsatt ikke kommet. Bor på østlandet. Ingen leveringsdato på sporingen. Skuffet.

Fant ikke jorbær som…
Fant ikke jorbær som smaksalternativ-valgte ville bær som ikke var god.Ellers rask levering 👍🏻

Detox?
Rask og problemfri levering. Gut repair produktet ble mer enn detox/rens for meg til det til slutt bare er vann. Og da brukte jeg det kun 1x om dagen.
Kommer ikke til å kjøpe igjen. Den gjorde meg mer urolig i magen pga hyppige dobesøk og mye tarmlyder/uro.

Rask levering
Rask levering. Så nå gjenstår resultatene. Om det er slik det står. Ja jeg vet at mange går ned, og mange ikke går ned.. Gjenstår å se 👌😊✨️

Protein.no からの回答
Jeg er en startfase,men jeg har troa…
Jeg er en startfase,men jeg har troa på at jeg skal klare det.Og bytte ut shakene med den vante maten vil ta tid før dette blir en vane

Ødelagt boks i forsendelsen
Oppdatert. Kom ny i posten få dager etter jeg kontaktet kundeservice. Men fikk aldri fullført samtalen eller svar ifra kundeservice.
Men ny bok kom, feil rettet og er nå supr fornøyd😊
Hentet pakken med min forsendelse i dag. Ene boksen var ødelagt og pulveret lå løst i esken. Forsøkt kundeservice via nettsiden og facebook siden uten å få svar.
Det eneste svaret jeg får er at ingen har åpnet boksen og den er trygg å bruke.
Men pulveret er jo ikke i boksen men i esken, bilen, og butikken jeg hentet pakken...
Kundeservice helt uten servie.
Anbefaler ikke dette nettstedet.

Protein.no からの回答
Lett å finne frem i nettbutikken
Lett å finne frem i nettbutikken, rask levering.
Shaken/pulveret smaker altfor søtt dessverre… ble bedre i melk enn vann. Savner at det står kalorier
Fornøyd, men for søtt!
Det positive er at det ikke går lang tid før varene er sendt og mottatt. Jeg tar en porsjon av måltidserstatningen til frokost, og er overrasket over hvor godt det holder frem til lunsj. Det har gjort at jeg har kunnet kutte litt i lunsjen min også. Problemet mitt med måltidserstatningen er egentlig at nær sagt alle smakene (jeg har prøvd 8 av dem) er ALT for søte. Jeg har prøvd å blande med både melk, havremelk og vann, prøvd å legge til mer væske for å vanne ut søtheten, men syns likevel at det er for søtt. De ulike tropiske smakene smaker ikke som deres respektive frukter, og jeg tror det er søtningsstoffene som overdøver smaken. Løsningen min har vært å gå for smaker som kan blandes med en shot eller to med espresso/kaffe. Det døyver litt av sødmen. All in all, fornøyd, men med forbehold, pluss en bønn om å tone ned sødmen.
Walley
Til tross for at tilbudet «kjøp nå, betal i april» så lenge det går gjennom Walley appen så går det ikke gjennom.

Gode smakfulle produkter
Rask levering , gode produkter og ikke minst en god kundeservice 🤩
Jeg synes ikke disse er spesielt gode
Jeg synes ikke disse er spesielt gode , alt for søte for min smak og den siste jeg fikk hadde en smak jeg har problemer med og jeg er ikke kresen .
Gode produkter
Gode produkter, med god smak.
Manglet noe på min bestilling, Kundeservice svarte fort og ettersendte mangelen.
Kjempe fornøyd fra a til å.
Dårlig produkter
Dårlig produkter! Billig ingredienser og bare dritt! Dårlig kundeservice også, styr unna!
Fantastiske produkter med lynrask…
Fantastiske produkter med lynrask levering- selv i romjulen🤩🤩🤩🤩
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。