Service minded! Product delivery after 1 week, would probably go faster if i didendt change my order right before packaged:) Will shop her more!! Best regards Norway!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Produktet var rask, men sporing var hÃ¥plÞst. Det sto den er levert pÃ¥ fredag til hjemme adr mitt kl 17.07. Men den var ikke der. SÃ¥ for eg sms pÃ¥ sÞndag at pakken ligger i instabox. Fristen var bare 2... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Atter en gang leverer Proteincompany.no varene som jeg hadde bestilt og betalt. Opplevelsen beskriver jeg som fÞlger: 100% pÃ¥litelig bÃ¥de pÃ¥ beskrivelse av produktet, resultat, emballasje, konkurre... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har hatt en super opplevelse med Proteincompany.no! De tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser, og jeg har alltid fÃ¥tt varene raskt levert. Kundeservicen deres er ogsÃ¥ helt to... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Proteincompanys visjon er å vÊre et ledende selskap spesialisert på kosttilskudd samt trenings- og helseprodukter. Vi Þnsker å gjÞre det enkelt for våre kunder å leve et aktivt og sunt liv ved å tilby en enkel, rask og ansvarlig måte å handle på. Kundetilfredshet er vårt primÊre mål her hos Proteincompany.
ç±³åœ
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç

Very good service.
I was late for pick up, so my product was returned.<<<
I took contact, and got the package sent one more time.
Exellent company!

My vitamin d3 + k2 wasnt in the box when i opened it

Proteincompany.no ããã®åç
Tok lengre tid å få varene enn temu, fikk feile tabletter og i bestillingen

Proteincompany.no ããã®åç
Produktet var rask, men sporing var håplÞst. Det sto den er levert på fredag til hjemme adr mitt kl 17.07. Men den var ikke der. Så for eg sms på sÞndag at pakken ligger i instabox. Fristen var bare 2 dager. Då stressa eg. Kunne ikke utsette mer en 2 extra dager...

Proteincompany.no ããã®åç
Et merkelig og uleselig betalingssystem i avdrag. Noe merkelig gebyr for innlogging på quattro.Jeg vet ikke hvor mye jeg skal betale, hvordan eller når. Jeg skulle egentlig motta en slags faktura for betaling etter at bestillingen ble sendt, men jeg har ikke mottatt noe. Jeg fikk tilsendt et papirbrev med en slags 2000-tallsuttalelse, noe som skaper litt problemer for meg. Dette er siste gang jeg bruker butikkens tilbud.

Proteincompany.no ããã®åç
Dette er fÞrste bestilling. Mottok varen etter 14 dgr. Har brukt den en uke og det går helt ok. Har ingen erfaringer med pulverprotein. Merker ikke noen virkning enda - forstår at det tar lengre tid.

Proteincompany.no ããã®åç
Misinformation on the website. Slow delivery when it says fast delivery. Items that are mentioned like in stock are not in stock.

Proteincompany.no ããã®åç
Had what I was looking for at a good price.
Fast delivery.

Proteincompany.no ããã®åç
Great customer service :) Great products, love the sales and package deals when we need to restock our essentials.