Super tilfreds Hvis man kunne give 10 stjerner havde jeg givet Hurtigt levering Billige priser Fik enda ekstra for pengene Mange tak Kan hele sikkert anbefales
レビュアーのコメントを見てみましょう
Fantastisk kundeservice. Havde købt en skøn ledningsfrilampe som desværre efter et par måneder ikke holdt opladningen som forventet. Reklamerede og fik med det samme en ny lampe. Helt uden at skulle b... もっと見る
Jeg bestilte en lampe som skulle bruges til fødselsdagsgave. Oprettede ordren 10 dage før jeg skulle bruge varen, da der står 1-3 dages leveringstid på deres hjemmeside. Desværre var lampen temmelig f... もっと見る
En facebook-ven skrev: skal du bruge noget, der ikke er andre, der kan skaffe, skal du prøve i Holstebro - og ja: bedst som jeg var klar til at skrotte min ellers velfungerende, ti år gamle Pana... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Prowita.dk er en dansk webshop med et bredt udvalg af produkter til både private, erhverv og offentlige institutioner. Vi har eksisteret siden 2002 og tilbyder mere end 40.000 produkter inden for blandt andet batterier, opladere, lyskilder, projektorpærer, fjernbetjeninger, AV-udstyr og medico-relaterede produkter. Hos Prowita lægger vi vægt på tryg handel, god kundeservice og hurtig levering på lagervarer. Vores mål er at gøre det nemt for kunderne at finde det rigtige produkt første gang – også når det gælder specialprodukter, kompatibilitet eller varer, der kan være svære at finde andre steder. Vi hjælper både private kunder, virksomheder, klinikker, hospitaler og institutioner med at finde de rette løsninger. Har du spørgsmål til et produkt, er du altid velkommen til at kontakte vores danske kundeservice. Prowita.dk – stort udvalg, professionel rådgivning og tryg handel siden 2002.
Vagn Kloses Vej 14, 7500, Holstebro, デンマーク
- 97 40 53 43
- info@prowita.dk
- prowita.dk
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Rigtig fin lampe og hurtig levering
Rigtig fin lampe til en konkurrencedygtig pris og superhurtig levering
Ny projektor lampe med komplet hus
Ny projektor lampe med komplet hus, blev bestilt leveret og passede perfekt. Så problemet vi havde på en skole blev hurtigt løst.
Nem og overskuelig hjemmeside.
Super tilfreds
Bestilte en bordlampe fredag aften og den kom ugen efter om onsdagen.
Bordlampen er rigtig flot og virker som den skal.
Så jeg er super tilfreds.
Der går for langt tid fra køb til til…
Der går for langt tid fra køb til til man har varen i hånden.
Men fint produkt.
300,- at sende retur
Værste hjemmeside nogensinde.
Køb alle andre steder end her for du kan aldrig komme af med din ordre igen, hvis ikke den lige passer til dit hjem. Jeg har brugt 4 timer på at forsøge at sende en pakke retur til dem, da de ikke sender en returlabel med og oveni købet betalt næsten 300,- for det. Det synes jeg er noget svineri. Besværet og prisen. Det koster ikke mere end 49,- alle andre steder.

Prowita からの回答
Uacceptable langleveringstid.
Produktet kunne leveres inden for få dage, men der gik over en måned før produktet kom, ydermere måtte jeg rykke for information om leveringsdato.

Prowita からの回答
Gave lever op til det forventning👍
Meget fin og god betjening i smuk butik.
Varen kom i god tid.
Det var nemt.
Det var nemt at fremsøge aktuel projektor, samt at bestilling og levering forløb uden knaster.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. I skrev e mail om lige de pære jeg havde bestilt var i restordre men at i havde en i et andet mærke som jeg sagde ja til. Og stadig hurtig ekspedition og pakket ind så den ikke kunne gå itu. Rigtig god oplevelse.
So far so good .
Trustpilot エクスペリエンス