Stort tak til Philip for fremragende service ved kÞb af cykel samt efterfÞlgende service. Vi fik det hele forklaret nÞje og prÊcist. Philip er meget passioneret i det han laver, og vi fÞlte o... ãã£ãšèŠã
Hej alle cykelenthusiaster ! Har handlet en brugt og Toprenoveret racer hos Prr-Bike. Efter telefonisk aftale mÞdtes jeg med Phillip i hans flotte Showroom i BirkerÞd. Man fÞler sig straks velmo... ãã£ãšèŠã
Philips er vildt serviceminded og vidende om cykling. Fik en lÊngere kvalificeret kÞbsoplevelse om en fin Gravel. Det var en brugt model, og desvÊrre viste det sig at bremseklodserne var slidt ned, me... ãã£ãšèŠã
Netop kÞbt en racercykel ved PRR Bike v. Phillip, og sikke dog en kompetent ildsjÊl. Fantastisk service samt rÃ¥dgivning og ikke mindst gode og retfÊrdige priser. SÃ¥ er du pÃ¥ udkig efter en ny racerc... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Forhandler af nye og brugte racercykler samt gravel bikes med base i NordsjÊlland.
BirkerÞd Kongevej, 3460, BirkerÞd, ãã³ããŒã¯
- info@prrbike.dk
- prrbike.dk
Super service og kompetent rådgivning
Super service og kompetent rÃ¥dgivning. Kan klart anbefales ð
KÞb af Rose racercykel fra PRR Bike
Jeg kÞbte en brugt Rose fra PRR Bike. Cyklen var i perfekt stand, fuldt serviceret samt til en god pris.
Servicen i forbindelse med kÞbet var fremragende, og jeg vil til enhver tid give mine bedste anbefalinger ved kÞb hos PRR Bike
Rigtig god oplevelse og service
Jeg kÞbte en brugt racercykel gennem Phillip i god stand og fuldt serviceret til en god pris. Så rigtig glad for kÞbet. Jeg har efterfÞlgende fået god vejledning på lidt forskellige spÞrgsmål. Phillip hjÊlper altid, når man skriver.
SÃ¥ alt i alt en god handel og god service. Kan klart anbefales.
HÞj service og gode betingelser
KÞbte en brugt Rose X-lite Four fra PRR Bike i fremragende tilstand, fuldt serviceret og til en meget fornuftig pris.
Service og vejledning i kÞbsprocessen var fremragende og jeg kan varmt anbefale BRR Bikes, der giver mulighed for at prÞve cyklen i periode inden den endelige beslutning. Klar anbefaling.
Fantastisk service
Jeg kÞbe min brugte cykel gennem Phillip og kan kun sige jeg er meget tilfreds med kÞbet og den fantastiske service.
Phillip er meget passioneret omkring cykler og det kunne man bestemt mÊrke på han vejledning og viden, det kan klart anbefales at handle hos ham.
Rigtig god vejledning
Vi kÞbte en MERIDA cykel til vores sÞn. Der var god tid til at prÞve cyklen - også til at prÞve en anden mulig kandidat. Fantastisk kompetent vejledning og service.
Klar anbefaling til kÞb af cykel
KÞbte min brugte cykel hos Phillip som efter en gennemgribende service stod som ny.
Jeg har vÊret ude på flere ture på den og den kÞrer fremragende.
Kan klart anbefale Phillip som er meget behagelig og meget service minded!
Super kÞbsoplevelse
Super kÞbsoplevelse - professionel og tillidsvÊkkende. Bedste anbefalinger
Super service og interesse for mig
Jeg har i juni 2023 kÞbt en brugt Drag racer af PRR Bike - Har netop haft den til det inkluderede gratis service og fik en utrolig god behandling. Der var en lille mislyd i lejerne i forgaflen - disse blev naturligvis udskiftet ub. Der er ingen smalle steder og meget hÞjt serviceniveau. Phillip er utroligt interesseret i at jeg som kunde er tilfreds - Det må jeg sige at jeg er. Det er ikke sidste gang jeg handler her.
Den bedste oplevelseâŠ
Jeg kÞbte min brugte racercykel 8/6-23 hos PRR BIKE. Helt fra starten blev jeg mÞdt af en meget arrangeret Phillip, som gjorde alt for at give mig den rigtige oplevelse, og derigennem vÊlge den rigtige cykel. Jeg endte op med den perfekte cykel, som jeg er vild med at kÞre på!. Jeg vil klart anbefale PRR BIKE til andre!
En varm anbefaling af PRR Bike
Jeg havde kigget på en brugt racercykel fra PRR Bike. Jeg kontaktede PRR Bike og fik i den forbindelse fat i Phillip. Jeg fik en rigtig god vejledning og han var virkelig servicemindet. I forbindelse med at jeg skulle se og prÞve cyklen, var det tydeligt at Phillip var og er meget passioneret og uden tvivl kunne give mig den vejledning og de råd jeg havde brug for. Cyklen var i god stand og var blevet opkvalificeret med diverse nye dele, der trÊngte til udskiftning. Cyklen var helt klar til at komme ud på landevejen.
Jeg kÞbte cyklen og har sidenhen vÊret i kontakt med Phillip, som fortsat er meget imÞdekommende og klar til at hjÊlpe en nybegynder som mig.
Jeg kan helt bestemt anbefale PRR Bike og Phillips gode service.
LÞrdag den 13/5 kÞbte jeg min fÞrsteâŠ
LÞrdag den 13/5 kÞbte jeg min fÞrste racercykel af Philip fra PRR Bike. Cyklen var, selvom den er brugt, sat i top stand og servicen fra Philip var det samme, altså virkelig i top.
Da jeg kom hjem og opdagede der var en fejl på den medfÞlgende lader, var der absolut ingen udfordringer med at få den byttet.
Nu har jeg kÞrt nogle ture på cyklen og der er intet at sÊtte en finger på.
Jeg kan kun anbefale Philip og PRR Bike!
Outstanding service og behandling
Normalt skriver jeg ikke sådanne anmeldelser, men jeg synes at mennesker skal vide, når de gÞr det rigtige. KÞbte 22. maj en brugt cykel af Philip fra PRR Bike, som har vÊret en yderst behagelig oplevelse. Lige fra da jeg prÞvede cyklen og der var nogle små ting ved cyklen, som han anerkendte. Dette rettede han op på den mest behagelige og imÞdekomne måde, som jeg nogensinde har oplevet.
Anmeldelsen her kan nÊsten se fake ud, men jeg er VIRKELIG overrasket over sådan en service, som man ikke mÞder mange steder i dagens Danmark. Philip brÊnder for sit håndvÊrk.
Min varmeste anbefaling herfra, tusinde tak.