Pscallme レビュヌ 1,041

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super goede en snelle service. Mijn armband kon direct kleiner worden gemaakt terwijl ik een kopje thee aangeboden kreeg. Mooie winkel en dan ben je geneigd meer te kopen🀩

5぀星のうち5の評䟡

Een toplocatie net buiten het centrum met gratis parkeren voor de deur. De winkel straalt klasse uit en is gevuld met prachtige items en stijlvolle mensen. Het team is vriendelijk en professioneel en... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat een service ik stuurde mijn ketting in ter reparatie en krijg een geheel nieuwe terug gestuurd. kijk daar ligt nou de kwaliteit van het bedrijf Pscallme

䌁業情報

1. ゞュ゚リヌ補造業者

圓該䌁業による蚘述

PScallme is in 2009 opgericht door Pascal van de Bunte. De naam PScallme is afgeleid van de naam Pascal. PScallme staat bekend om de kwaliteit van haar sieraden. Alle sieraden uit de collectie zijn te combineren met elkaar, zodat iedereen zijn eigen stijl kan dragen. De collectie van PScallme bestaat uit armbanden, kettingen, enkelbandjes, ringen en oorbellen. Alle items uit de collectie zijn te combineren met andere items uit de collectie. Door de verschillende armbanden en materialen te combineren ontstaat een eigen set naar persoonlijke smaak. De collectie is draagbaar bij iedere gelegenheid en te matchen met je garderobe. Of je nu een avondje uitgaat of dat je de sieraden van PScallme met je favoriete outfit combineert, you always look amazing with PScallme!

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Super leuk ingepakt en een prachtige

Super leuk ingepakt en een prachtige armband. Verzending was erg snel!

2026幎4月10日

Pscallme からの回答

Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je blij bent met de verpakking én je armband. En fijn dat de verzending zo snel was! Veel plezier met je aankoop en bedankt voor je vertrouwen. Liefs Team PScallme

5぀星のうち5の評䟡

Super mooi armbandje en super service

Super mooi armbandje en super service want ik had eerst de 4mm besteld maar later gelukkig toch omgeruild voor de 5mm.

Pscallme からの回答

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn dat je zo blij bent met je armbandje én dat het omruilen naar 5mm goed is verlopen! Dank je wel voor je vertrouwen in Pscallme!

Reparatie Ketting

Wat een service
kijk daar ligt nou de kwaliteit van het bedrijf Pscallme

2026幎4月15日
自発的なレビュヌ

Pscallme からの回答

Bedankt voor je prachtige review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Dank je wel voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! Liefs Team Pscallme

5぀星のうち5の評䟡

Super goede en snelle service

2026幎4月8日

Pscallme からの回答

Wat een fantastische review, bedankt! Geweldig om te horen dat je onze service als snel en prettig hebt ervaren. Fijn dat we je armband direct passend konden maken en dat je je welkom voelde in de winkel, inclusief een kopje thee natuurlijk. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Liefs Team PScallme

5぀星のうち4の評䟡

Snelle reactie

Goede en snelle reactie

2026幎4月7日

Pscallme からの回答

Dank je wel voor je positieve feedback! Geweldig om te lezen dat je tevreden bent. We werken hard om er de volgende keer een 5-sterren ervaring van te maken. Liefs Team PScallme

5぀星のうち5の評䟡

Opnieuw in uw mooie winkel geweest.Heel

Opnieuw in uw mooie winkel geweest.Heel goed geholpen door een hele vriendelijke vrouw.Ik wou een armband en ring hebben die niet op voorraad waren,dus werden die gemaakt voor me.Top geregeld dus!Tot de volgende keer en bedankt.

2026幎4月9日

Pscallme からの回答

Dank je voor je mooie review. Wat leuk om te horen dat je zo goed bent geholpen en dat alles naar wens is geregeld. Fijn dat we de armband en ring meteen voor je konden maken, zodat je ook deze met plezier kunt gaan dragen. Graag tot de volgende keer, je bent altijd welkom. Liefs Team PScallme

Correcte levering

Correcte levering

2026幎4月6日

Pscallme からの回答

Fijn om te horen dat de ring goed en correct bij je in België is aangekomen. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer. Liefs Team PScallme

5぀星のうち5の評䟡

Altijd snel verzonden en keurig

Altijd snel verzonden en keurig verpakt.
Een cadeautje om open te maken.
Cadeaubonnen mooi om te krijgen in doosje.
Service heel goed.
Kortom: blij!

2026幎4月8日

Pscallme からの回答

Bedankt voor je mooie woorden!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de verzending, verpakking en onze service. We doen ons best om van elk pakketje echt een cadeautje te maken, dus geweldig dat dat zo wordt ervaren. Naast onze witte cadeau doosjes, hebben we sinds vandaag ook de leuke roze voice gift boxen. Hier kun je een persoonlijke boodschap inspreken, wat een extra leuke verrassing voor de ontvanger is.

Heel veel plezier met je aankoop en we hopen je snel weer te mogen helpen! Liefs Team PScallme

5぀星のうち5の評䟡

Goede service, wordt alle tijd aan je besteed en heel goed advies. Kom graag terug!
En natuurlijk supermooie sieraden, blijft ook mooi!

2026幎4月4日

Pscallme からの回答

Wat een prachtige review, dank je wel! Wat fijn om te horen dat je onze service en het advies zo hebt ervaren, daar nemen we graag de tijd voor. En super om te lezen dat je zo blij bent met de sieraden én dat ze mooi blijven! We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen in onze winkel

Liefs Team PScallme

5぀星のうち5の評䟡

Mijn pakket is kwijtgeraakt en de

Mijn pakket is kwijtgeraakt en de service was echt fantastisch. Gelijk aktie vanuit pscallme. Chapeau

Pscallme からの回答

Wat ontzettend bedankt voor je mooie woorden! Wat vervelend dat je pakket was kwijtgeraakt, maar heel fijn om te horen dat je onze service als positief hebt ervaren. We doen altijd ons best om dit soort situaties zo snel en goed mogelijk op te lossen. Dank je wel voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!
Liefs Team PScallme

Altijd goede service

Altijd goede service. Leuk verpakt. Sieraden blijven mooi. Dus n aanrader.

Pscallme からの回答

Bedankt voor je mooie woorden!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, de verpakking en de kwaliteit van de sieraden. We hopen je snel weer terug te zien! Liefs Team PScallme

5぀星のうち5の評䟡

Een mooi armbandje besteld maar die

Een mooi armbandje besteld maar die bleek te kort te zijn , een telefoontje gegeven en het probleem was snel opgelost voordat het verkeerd bestelde item de deur uit was .

2026幎4月4日

Pscallme からの回答

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat we het probleem snel voor je hebben kunnen oplossen en dat alles alsnog naar wens is verlopen. Veel plezier met je armbandje! Liefs Team PScallme

Super top

Super top! Ook als je iets wilt ruilen!

2026幎3月31日

Pscallme からの回答

We denken graag met je mee, ook als een item niet aan je wensen voldoet en je blijer van iets anders wordt, daar gaat het tenslotte om. Liefs Team PScallme

Top service!!

Helaas was mijn armbandje geknapt, het grootste gedeelte van de balletjes zaten er gelukkig nog aan. Maar het was ook even zoeken naar de rest van de balletjes, volgens mij hebben we er een aantal niet weer kunnen vinden. Via online de reparatie armband gekocht, wat overigens heel makkelijk is en het wijst zich vanzelf. Opgestuurd en je wordt overal van op de hoogte gehouden binnen een week armbandje weer terug via de post overigens keurig verpakt! En tot mijn grote vreugde de ontbrekende balletjes er weer aan zonder extra kosten!! Zo blij mijn armbandje weer te kunnen dragen echt top service ❀

2026幎4月3日

Pscallme からの回答

Wat een fijne review, dank je voor het delen. Het knappen van het nylon kan inderdaad gebeuren, we begrijpen dat dit vervelend is, dus we doen altijd ons best om het weer zo mooi mogelijk te herstellen. Fijn om te lezen dat het reparatieproces duidelijk en makkelijk voor je was. Heel veel plezier met het weer dragen van je armbandje en bedankt voor je vertrouwen in onze service. Liefs Team PScallme

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。