PS car company レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Top bedrijf Was op zoek naar een Audi Q5 55 TFSI e S-Line Competition S edition en hun hadden er 1 staan helemaal naar mijn wens. Service is meer als uitstekend heel goed geholpen door Paul. Mij... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We waren opzoek naar een complete audi q5 en bij ps car company hadden ze er 1 staan .We kregen een eerlijke prijs terug voor onze audi en de koop was binnen 15 minuten rond .Wat een fijn bedrijf di... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

3 maanden geleden hebben wij een mooie Volvo XC40 bij Paul gekocht. Zoals gewoonlijk was Paul geduldig en gastvrij. Het vertrouwen wat hij ons geeft is bijzonder te noemen! Een eerlijk advies is veel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Belangstelling voor de Mini Coutryman Favoured. Afspraak voor een proefrit gemaakt en werden zakelijk en vriendelijk ontvangen. Na de proefrit de inruilwaarde van mijn AUDI Q5 besproken. Na één week b... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞭叀車ディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

PS car company is een RDW erkend autobedrijf gespecialiseerd in premium occasions. Het bedrijf is ontstaan uit passie voor automobielen. Kwaliteit afleveren, eerlijk zaken doen en tevreden klanten zijn de waarden waar wij voor staan!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Super bedrijf

Ik heb hier een VW golf gekocht. We zijn super goed geholpen door Paul ( eigenaar ). Hij adviseerde ons heel goed, en ik rijd nu dagelijks met veel plezier in mijn nieuwe auto rond.

Paul,
Nogmaals super bedankt!

2023幎5月25日

Top dealer

Heb bij Paul een VW Polo gekocht. Alles was tot in de puntjes geregeld. Airco deed het niet goed en kon direct langskomen en weer gefikst. Top geregeld.

2023幎6月16日

PS car company からの回答

Hoi Jamie, bedankt voor de mooie review!

Super goede service

Super goede service. Snel geholpen en alleen maar top uitgevoerde modellen. Je merkt dat je met een liefhebber en een vakman te maken hebt.

2023幎4月24日

Beste Cor,

Bedankt voor de mooie review, veel plezier van de T-Roc!

Autoliefhebber pur dang

Ik was al bij een paar dealers wezen kijken maar paul gaf me het juiste gevoel, geen glad gelul, maar gewoon autoliefhebber zoals mij. Hij heeft allemaal auto's staan die net wat extra's hebben, niet het standaard verhaal, dit maakt lopen door zijn voorraad al leuk. Ben er ook goed behandeld met afspraak, telefoon, en proefrit. Ik kom er zeker nog eens terug!

2023幎3月18日

PS car company からの回答

Bedankt voor de mooie review Roger! Veel plezier van de Audi!

Groeten,

Top service

Je kan merken dat Paul echt liefde heeft voor het vak! Door een klein mankement zaten we heel erg te twijfelen om de audi a3 te kopen. Paul heeft het laten maken en in de tussentijd de auto voor ons gereserveerd. Super! We zijn enorm blij met de auto.

2023幎3月18日

PS car company からの回答

Bedankt voor de mooie review Lana, veel plezier van de A-3!

groeten,

VW T-ROC Fijne auto gekocht bij dit

Fijne auto gekocht bij dit klantvriendelijke bedrijf. Je word warm welkom geheten. Deze mensen hebben verstand van zaken en weten waar ze over praten. Kan het iedereen aanraden hier een auto te kopen. Nogmaals Bedankt Paul

2023幎3月22日

Beste Asveen,

Bedankt voor de mooie review, veel plezier nog met de T-Roc!

Groeten,

Top service!

Na een proefrit en gelijk verliefd/verkocht, een week geleden een super mooie VW T-roc gekocht bij PS Car Company. Wij zijn heel erg blij met onze aankoop en hebben een top service ontvangen van Paul. Hij heeft veel kennis en expertise en het is zeker een aanrader om bij PS Car Company jou auto te kopen!

2023幎3月17日

PS car company からの回答

Bedankt voor de mooie review Kristen! Succes met de brownies en veel plezier van de T-Roc.

groeten,

5぀星のうち5の評䟡

goed advies en super afhandeling

ik heb bij PS cars een profiel schets gegeven van het type auto, de leeftijd, het aantal kilometers en het budget. Binnen enkele dagen kreeg ik een goed overzicht van diverse modellen en uitvoeringen met hierbij een goed advies en duidelijke onderbouwing van de uitvoering en garantie bepalingen. op basis van deze informatie kon ik een goede afweging maken en na mijn keuze werd mijn voorkeurs auto 'spic en span' binnen een week afgeleverd. top service!

2023幎2月19日

Beste Raymond,

Hartelijk dank voor de gave opdracht, geniet van je schitterende X-3!

PS car company

5぀星のうち4の評䟡

VW Touran ingeruild en nieuwe gekocht

Super blij met de verkoop van onze oude VW Touran en aankoop van onze nieuwe VW Touran. Heel prettig geholpen.

2022幎10月14日

PS car company からの回答

Bedankt voor jullie mooie review, veel plezier nog van jullie schitterende Touran!

Eerlijke aardige mannen

Eerlijke aardige mannen, heel behulpzaam met uitleg van alle snufjes op de auto ! We zijn super tevreden en blij met onze VW T-ROC! En zal ze zeker aanraden !! Ellen en René !

2022幎11月7日

Beste Ellen en Rene,

Hartelijk dank voor de mooie review! heel veel plezier nog van jullie schitterende T-Roc.

Groetjes,

Paul en Ferry

5぀星のうち5の評䟡

Klantvriendelijk, persoonlijke benadering en top service!

Bij Paul staat klantvriendelijkheid voorop! Mijn vragen via de chat werden zeer snel en zeer vriendelijke beantwoord. Voor en na de proefrit neemt Paul de tijd om al mijn vragen te beantwoorden.
Wat super leuk om 2 maanden na aankoop een kaartje thuis gestuurd te krijgen met een bedankje voor de aankoop en de vraag of alles naar wens is!

Paul bedankt voor je super service, je persoonlijke benadering, oprechte interesse en de mooie T-Roc die je hebt afgeleverd! Ik heb nog iedere keer een grote glimlach op mijn gezicht als ik in mijn mooie bolide zit. Heel veel succes met je bedrijf. Voor een volgende prachtwagen weet ik je te vinden!

2022幎8月19日
5぀星のうち5の評䟡

Auto uit Duitsland geïmporteerd.

Paul heeft voor mij een Volvo v90 gezocht in Duitsland en ik ben zeer tevreden over zijn service. Hij gaat grondig te werk, zoekt goed uit of de gegevens omtrent de auto betrouwbaar zijn en gaat zelfs kijken bij de auto. Communicatie snel en helder. Mijn volgende auto laat ik weer door Paul regelen. Bedankt!

2022幎9月20日

PS car company からの回答

Dank je wel voor de mooie review Koen, veel plezier nog van de schitterende Volvo!

Aanschaf Golf GTI

Super blij met de aankoop van een Golf GTI.
Goede service, afspraken worden nagekomen.
Paul verkoopt alleen auto's waar die zelf achter staat (dat is ook terug te zien).
Kortom, aanrader om hier een auto aan te schaffen.

2022幎7月19日

Beste Kevin,

Dank je wel voor de mooie review, veel plezier nog van de schitterende GTI!

5぀星のうち5の評䟡

Kwam gelijk goed over ,prijs afspraak

Kwam gelijk goed over ,prijs afspraak gemaakt.daarna afspraak gemaakt om auto op te halen ,geen verrassingen auto was in nieuwstaat zoals afgesproken.aanrader.

2022幎7月19日

Beste Wijnand,

Bedankt voor de mooie review! Veel plezier nog van de gave T-roc!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。