PosiÅek dla mojego zwierzÄ tka jest super. Na poczatku Bibi byÅa zachwycona, później lekko emocje opadÅy aby obecnie powróciÄ z apetytem, chociaÅŒ nie tak jak na poczatku. PosiÅki sa naturalne i smaczn... ãã£ãšèŠã
Generalnie jest wszystko ok tylko ÅŒe dostawca powinien dawaÄ znaÄ telefonicznie ÅŒe zaraz bÄdzie pierwszy raz zostawiÅ paczkÄ przed lokalem gdzie jest ulica parking i wiele osób chodzi a prosiÅem o ko... ãã£ãšèŠã
PsiBufet to strzaÅ w dziesiÄ tkÄ! Mój pies jest zachwycony. Ma mnóstwo energii, miska zawsze jest pusta w kilka chwil, a po jedzeniu jeszcze dÅugo siÄ oblizuje. Smaczki to totalny hit, zdecydowanie... ãã£ãšèŠã
Jedzenie bardzo smakuje mojemu psu ÅŒe za kaÅŒdym razem jak otwieram lodówkÄ on juÅŒ co czeka na swojÄ porcjÄ z ciekawoÅciÄ i zjada za kaÅŒdym razem wszystko i patrzy czy wiÄcej dasz co z mokrÄ albo such... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ÅwieÅŒe jedzenie dla psów, gotowane jak w domu, idealnie dopasowane i dostarczane prosto pod drzwi.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 96ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Bardzo dobra jakoÅÄ, super obsÅuga
Bardzo dobrej jakoÅci karma dla piesków. Nasz Yogi wprost przepada za tym jedzonkiem. Karma bardzo Åadnie pachnie i dziÄki niej piesek wróciÅ do prawidÅowej wagi bez gÅodowania. JeÅŒeli chodzi o proces zamówienia to wszystko super, nie mam ÅŒadnych problemów. RównieÅŒ dostawa jest zawsze realizowana zgodnie z oczekiwaniami.
Czarek
Mój Pies zjada posiÅki ze smakiem. Nie ma problemów trawiennych
Jest to bardzo wygodne
Jest to bardzo wygodne. WyjmowaÄ z zamraÅŒarki i za parÄ godzin gotowe, do podania psu, który biegnie ze spaceru do domu aby sobie podejÅÄ.
Dante
Mój Dante 12-letni husky z chorobÄ
nowotworowÄ
i sÅabymi stawami zjada psi bufet ze smakiem podczas gdy tak naprawdÄ od zawsze byÅ wybrednym niejadkiem .
Polecamy,polecamy, polecamy ð
Jestem bardzo zadowolona z firmy PsiâŠ
Jestem bardzo zadowolona z firmy Psi bufet. Przejrzyste zasady i warunki oraz duÅŒo informacji o wyÅŒywieniu dla pieska. Wygodne i regularne dostarczanie smacznego jedzonko.
Lord hawaÅczyk niejadek..
Mój 11 letni hawaÅczyk postanowiÅ strajkowaÄ z jedzeniem, suchÄ karmÄ z dodatkiem mokrej, warzyw, nic null nada.. nawet wymiotowaÅ z gÅodu i wtedy pojawiÅ siÄ psi bufet.. byÅam bardzo sceptyczna, ale efekt jest zdumiewajÄ cy bo miska wylizana za kaÅŒdym razem do czysta! Dodatek probiotyków i wszyscy zadowoleni! Serdecznie polecam
Bardzo dobrej jakoÅci ÅŒywnoÅÄ dlaâŠ
Bardzo dobrej jakoÅci ÅŒywnoÅÄ dla pieska.
Luna to prawdziwy niejadek,ale ta karmâŠ
Luna to prawdziwy niejadek,ale ta karm to hit!
Wsuwa aÅŒ uszy jej siÄ trzesÄ
,a co najwaÅŒniejsze-skoÅczyÅy sÃ¬Ä problemy brzuszne,sierÅÄ lÅniaca
POLECAM.
Mój piesek zjada wszystko ze smakiem ð
Mój piesek zjada wszystko ze smakiem i wylizuje miskÄ âºïž Nie ma problemów ÅŒoÅÄ dkowych czujÄ siÄ Åwietnie i robi zdrowÄ ð© Polecam Psi Bufet z caÅego serca ð¥°
Jedzenie znika w mgnieniu oka
Jedzenie znika w mgnieniu oka, pies nie wykazuje oznak alergii ani problemów ÅŒoÅÄ dkowych, 33kg zwierza, porcja dzienna 0,5kg karmy PB + sucha, nie tyje, nie chudnie. PóŠroku bez problemu. Dostawa w nocy, rano zawsze zmroÅŒone jedzenie, dobrze zabezpieczone.
Zamówienie dla naszego Åaciatka MailoâŠ
Zamówienie dla naszego Åaciatka Mailo zawsze przychodzi terminowo. Wszystko jest zapakowane naleÅŒycie w taki sposób, by nic nie ulegÅo zepsuciu. Firma dba o renomÄ z poÅŒytkiem dla konsumenta:) PrzykÅadem jest dodatkowe zabezpieczenie ÅŒywnoÅci w postaci dodatkowych pojemników z lodem. Jerst ciepÅo, wiÄc to zrozumiaÅe... MaÅa rzecz a cieszy:)
Mój pies nie chce zjadac innej karmyâŠ
Mój pies nie chce zjadac innej karmy poza posoÅkami z Psi Bufet, ktore bardzo mu smakujÄ
NajwaÅŒniejsze ÅŒe mój piesek je zâŠ
NajwaÅŒniejsze ÅŒe mój piesek je z apetytem i te jedzenie mu nie szkodzi. Paczka zamawia siÄ sama, wiÄc proÅciej byÄ nie moÅŒe .
Pozdrawiam.
Recenzja jedzenia
Mój piesek totalnie uwielbia wasze jedzenie. WidaÄ, ÅŒe niesamowicie mu smakuje miska znika dosÅownie w chwilÄ, a po jedzeniu czuje siÄ super i ma peÅno energii. Jak tylko widzi, ÅŒe szykujÄ mu posiÅek, to dosÅownie skacze po Åcianach z ekscytacji. Nigdy wczeÅniej aÅŒ tak nie czekaÅ na jedzenie. I naprawdÄ widaÄ ogromnÄ róŌnicÄ w porównaniu do zwykÅej suchej sklepowej karmy zarówno po jego zachowaniu, energii, jak i samym apetycie :)
Moje doÅwiadczenie z PsiBufet byÅoâŠ
Moje doÅwiadczenie z PsiBufet byÅo bardzo pozytywne. Firma Åwietnie dba o jakoÅÄ posiÅków i wygodÄ klientów â zamówienia sÄ zawsze dobrze zapakowane i dostarczane na czas. DuÅŒy plus za skÅad karmy i podejÅcie do zdrowego ÅŒywienia psów. WidaÄ teÅŒ, ÅŒe firma naprawdÄ dba o klienta i szybko reaguje na pytania czy problemy.
Zadowolenie Berni
Jedzenie bardzo smakujeâŠ
Jedzenie bardzo smakuje pieskowi,skoÅczyÅy siÄ równieÅŒ problemy ÅŒoÅÄ dkowe,odkÄ d korzystamy z Psiego Bufetu Tofik ani razu nie miaÅ rewolucji ÅŒoÅÄ dkowych a wczeÅniej byÅy one bardzo czÄste i mÄczyÅy pieska
Karma jest bardzo dobra
Karma jest bardzo dobra, ÅwieÅŒa, pachnÄ ca...aÅŒ przyjemnie podawaÄ ja psiakowi. Nasza Lusia ma refluks i wydaje siÄ, ze po tej karmie objawy znaczÄ co siÄ zmniejszyÅy. Czego nam brakuje - opcji wyjazdowej np. w sÅoiczkach. Trudno dowieÅºÄ 1200 km na 7 dni wakacji karmÄ w odpowiedniej temperaturze. Co byÅmy zmieniÅy - pudeÅka, w których przychodzi karma - aÅŒ szkoda ich wyrzucaÄ. Fajnie gdyby PB je odbieraÅ i byÅy one wielorazowego uÅŒytku.
Ta karma Åwietnie
Ta karma Åwietnie smakuje psu i mnie odciÄ ÅŒa od pr-ygotowywania dla niej posiÅków.
Mój wybredny piesek pokochaÅ PsiBufetâŠ
Mój wybredny piesek pokochaÅ PsiBufet od pierwszej miski ð Super obsÅuga i bardzo dobra jakoÅÄ. Polecam!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã