PosiÅek dla mojego zwierzÄ tka jest super. Na poczatku Bibi byÅa zachwycona, później lekko emocje opadÅy aby obecnie powróciÄ z apetytem, chociaÅŒ nie tak jak na poczatku. PosiÅki sa naturalne i smaczn... ãã£ãšèŠã
Generalnie jest wszystko ok tylko ÅŒe dostawca powinien dawaÄ znaÄ telefonicznie ÅŒe zaraz bÄdzie pierwszy raz zostawiÅ paczkÄ przed lokalem gdzie jest ulica parking i wiele osób chodzi a prosiÅem o ko... ãã£ãšèŠã
Dla nas super! Nie mamy ÅŒadnych problemów z dostawÄ , moÅŒna w bardzo Åatwy sposób zmieniÄ iloÅÄ jedzenia, wybraÄ róŌne smaki i dostosowaÄ jedzenie pod alergeny. OczywiÅcie najwaÅŒniejsze zdanie ma nasz... ãã£ãšèŠã
PsiBufet to strzaÅ w dziesiÄ tkÄ! Mój pies jest zachwycony. Ma mnóstwo energii, miska zawsze jest pusta w kilka chwil, a po jedzeniu jeszcze dÅugo siÄ oblizuje. Smaczki to totalny hit, zdecydowanie... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ÅwieÅŒe jedzenie dla psów, gotowane jak w domu, idealnie dopasowane i dostarczane prosto pod drzwi.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 96ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Psi Bufet to totalny game changer
Psi Bufet to totalny game changer! ð¶ð Mój pies Baton jest zachwycony od pierwszej miski. Jedzenie wyglÄ
da ÅwieÅŒo, pachnie normalnym jedzeniem, a nie jak typowa karma ze sklepu. Baton dosÅownie taÅczy przy lodówce, kiedy widzi swoje pudeÅka ð
NajwiÄkszy plus to skÅad i jakoÅÄ â widaÄ, ÅŒe to prawdziwe miÄso i dobre dodatki. Po kilku tygodniach zauwaÅŒyÅam ogromnÄ
róŌnicÄ: wiÄcej energii, lepsza sierÅÄ, zero problemów z brzuchem i miska zawsze wylizana do czysta. Nawet bardziej wybredne psy by siÄ skusiÅy ð
Mega wygodna opcja dla wÅaÅcicieli, bo wszystko przychodzi gotowe i dobrze zapakowane. WidaÄ, ÅŒe firma naprawdÄ dba o psy i ich zdrowie. Baton daje 11/10 Åapek ðŸâ€ïž
Mój SimbuÅ oczywiÅcie jak tylkoâŠ
Mój SimbuÅ oczywiÅcie jak tylko otrzymaÅ swój kartonik, nie mógÅ doczekaÄ siÄ tego co jest w Årodku. Moja ukochana ekipa zapakowaÅa wspaniaÅe bez zarzutu paczkÄ, nic nie brakowaÅo.
Jestem zadowolona ale subskrypcja robiâŠ
Jestem zadowolona ale subskrypcja robi siÄ automatycznie pomimo ÅŒe po otrzymaniu paczki startowej nie subskrybowaÅam.
Polecam !!!!!
PysznoÅci dla psiakówâŠ
PysznoÅci dla psiaków...jesteÅmy zachwyceni.
Wszystko przebiegÅo sprawnie
Wszystko przebiegÅo sprawnie
Jestem bardzo zadowolona
Jestem bardzo zadowolona , ale LucuÅ najbardziej.
Pies zachwycony
Pies zachwycony, dostawa bardzo szybka, wszystko przyjeÅŒdÅŒa zamroÅŒone. No i powtórzÄ siÄ - mój pies o francuskim podniebieniu to zjada.
Super!
Dostawa na czas, przesyÅka w super stanie a pieski kochajÄ jedzonko â€ïžðŸ
Wszystko zgodne z opisem i szybkaâŠ
Wszystko zgodne z opisem i szybka dostawa.
Bardzo dobre jedzonko
Bardzo dobre jedzonko, piesek zdrowy i chÄtnie je. Oprócz tego atrakcyjna cena i czÄsto fajne promocje
Åwietna Firma
Åwietna Firma! Jedzonko zawsze na czas, nawet kiedy bez brak uwaÅŒnoÅci wygasÅa moja karta i tak wysÅali jedzonko a ja oczywiÅcie zaraz dokonaÅam wpÅaty, co nie zmienia faktu ze Piesek ma ciÄ gÅoÅÄ w przyjmowaniu jedzenia. maja tez Åwietne smaczki które mój Malta (4 lata) równieÅŒ uwielbia. Zdecydowanie Polecam!
PachnÄ ce, ÅwieÅŒe jedzenie
Testujemy karmÄ od kilku dni i jak na razie jesteÅmy bardzo zadowoleni. Nareszcie pachnÄ ce jedzenie, ÅwieÅŒe, pies wylizuje miskÄ do czysta, a przede wszystkim znaczÄ co poprawiÅ siÄ stan sierÅci - jest lÅniÄ ca i przestaÅa mu wypadaÄ.
Mój Gryzio zadowolony Polecam ð¥°
U Benka pojawiÅo siÄ zatwardzenie
U Benka pojawiÅo siÄ zatwardzenie, wyeliminowaÅam rybkÄ , po rozmowie z weterynarzem do kaÅŒdego posiÅku dodajÄ namoczone siemiÄ lniane oraz podlewam pokarm oliwÄ . WidzÄ u Benusia wyraźnÄ poprawÄ w wypróŌnianiu.
Moja sunia bardzo lubi Psi Bufet
Moja sunia bardzo lubi Psi Bufet. Na tej karmie bardzo dobrze funkcjonuje. Polecam.
Moja Blanka uwielbia jedzenie PsiBufet
Moja Blanka uwielbia jedzenie PsiBufet. Zawsze ÅwieÅŒe i przepyszne. Polecam wszystkim niejadkom i nie tylko.
Czarus to piesek buldog francuski .rasaâŠ
Czarus to piesek buldog francuski .rasa ta problemy alergiczne czÄsto i ÅŒoÅÄ
dkowe tak byÅo przez kupieniem u paÅstwa psiego bufetu.teraz juÅŒ jesteÅmy z wami od roku chyba i do tej pory nie mamy problemów zdrowotnych .ja polecam super
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã