レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vidunderlig fin oplevelse og super hyggelig mÃ¥de at fÃ¥ set lidt mere af bornholm😊 Kan stÊrkt anbefale det. det hele gik smurt og super god service😊

Vi havde et helt fantastisk firmaarrangement med Puchtours, som overgik alle vores forventninger! 🙌 Vi var 30 kolleger afsted, alle med en fÊlles interesse for teknik og fart og dagen var fyldt... もっず芋る

䌁業が回答したした

God idé, og hyggeligt med de gamle knallerter. Vi havde dog fejl pÃ¥ 5 af de 16 knallerter vi havde lejet, sÃ¥ dette kortede vores tur noget af, vi blev dog kompenseret, men ville jo helle have vÊr... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Vi tilbyder udlejning af Puch maxi knallerter på SjÊlland til grupper, par, venner og firmaer. Kontakt os i dag og få sommerens skÞnneste oplevelse.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

21件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

hyggenygge

Vidunderlig fin oplevelse og super hyggelig måde at få set lidt mere af bornholm😊
Kan stÊrkt anbefale det. det hele gik smurt og super god service😊

2026幎5月6日
自発的なレビュヌ

Virkelig sjov og god oplevelse

Virkelig sjov og god oplevelse. Vi var ude en flok veninder fra efterskolen pÃ¥ tur i 3 timer og kÞrte blandt andet til JÊgerspris slot, kÞbte en pÞlse i Frederikssund og nÃ¥ede forbi Hansen is. Virkelig sÃ¥ god en oplevelse 🌞

2026幎5月2日
自発的なレビュヌ

Bedste arrangement, vi smiler stadig stort!

Vi var 30 kolleger afsted, alle med en fÊlles interesse for teknik og fart og dagen var fyldt med masser af grin, nostalgi og fede oplevelser undervejs.
Vejret var helt perfekt, og vores guide gjorde en kÊmpe forskel – super engageret, imÞdekommende og med styr pÃ¥ det hele. Ruten, vi blev fÞrt igennem, bÞd pÃ¥ virkelig smuk natur og varierede omgivelser.
Alt i alt et gennemfÞrt og velorganiseret arrangement, hvor der var tÊnkt pÃ¥ detaljerne, og hvor alle kunne vÊre med – uanset niveau.
Vi kan varmt anbefale Puchtours til andre virksomheder, der vil lave noget sjovt, anderledes og samlende for deres medarbejdere. Det er bestemt ikke sidste gang, vi gÞr det her! ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎4月24日

Puchtours からの回答

Tusind tak for den skÞnne anmeldelse ☀
Det var en fornÞjelse at have jer på besÞg

KÊmpe anbefaling

Vi har netop vÊret på tur hos PT. Sindssyg fed oplevelse rundt i NordsjÊlland, med både oplevelser vi selv havde fundet og hvad PT foreslog. Enormt sÞdt og serviceminded personale. KÊmpe anbefaling og ikke sidste besÞg fra os

2025幎9月20日

Varm anbefaling!

Kunne man give 10 stjerner, så havde de fået det!
Verdensklasse betjening, super hÞfligt personale, og super fede maskiner!

En oplevelse for livet!

2025幎7月26日

Tusind tak 🛵☀ god sommer

Nemt at booke og super service

Nemt at booke, super service og en mega sjov oplevelse at vÊre ude og kÞre på Puch Maxi med gode venner.
Nemt at finde og god parkering

2025幎7月25日

Tusind tak for de pÊne ord <3

Vi har haft den bedste oplevelse

Vi har haft den bedste oplevelse. Nemtbookingsystem. En om booking per telefon blev grebet. Fin parkering, Alt var klar. tydeligt skiltning. vi blev sendt trygge afsted. De små Puch knallerter trak os gennem lokalområde og vi havde en fin dag i solen. Smil fra alle på vores rute.

2025幎7月23日

Tusind tak Andreas :)

Alt var godt ved dette besÞg!

Alt var godt ved dette besÞg!

Vi blev mÞdt af et utroligt sÞdt personale, som satte os godt på vej!
Man kan mÊrke at ejerne er virkelig passioneret omkring deres sted.
Der er blandt andet mulighed for at låne lÊdervest, paryk og rÊvehale.
Alle knallerter har en grÞn mÊlkekasse på bagsÊdet (enkelte også et lille flag)
Det er god stil og sjovt:-)

Vi havde en virkelig god tur på 3 timer (og Êrgede os over at vi ikke havde bestil mere tid).

Der er udelukkende varme anbefalinger herfra!

2025幎7月12日

Mange tak 🙏🏌🀩

En nostalgisk oplevelse fyldt med grin

En nostalgisk oplevelse fyldt med grin og god stemning!
Hvis du drÞmmer om grin, fÊllesskab og lidt vind i hjelmen, så kan jeg varmt anbefale en tur på Puch Maxi. Det var uden tvivl en af de sjoveste og mest nostalgiske oplevelser, som at tage en tur direkte tilbage til teenageårene med masser af charme og stil.
Ejeren leverer super service og skaber en afslappet og sjov stemning fra start til slut.
Advarsel: Det er stÊrkt vanedannende!

2025幎6月27日

Tusind tak for de sÞde ord <3

7 voksne venner (50+) ville gerne booke

7 voksne venner (50+) ville gerne booke en bestemt dag, der var ikke nok ledige pladser. Skrev en mail til Puchtours, der svarede med det samme og lynhurtigt gjorde det muligt at booke til os alle. De gav forslag til en rute og efter en kort intro til knallerterne og hjelme og veste med rygmÊrker (!) drog vi afsted med mÊlkekasser, rÊvehaler og dannebrog. Alt klappede, ruten var varieret, smukke små byer og marker og vand. Sjov og skÞn dag! Tip: Vi fik en virkelig god Kaffe ved OrÞ-fÊrgen og en ditto lille hjemmebrygget fadÞl ved SÞnderby Bryghus.

2025幎5月10日

Puchtours からの回答

Tusind tak for en skÞn besked Henriette ☀ fornÞjelse at have jer pÃ¥ besÞg 🙏🏌🛵 mvh Casper

En helt igennem skÞn dag pÃ¥ knallert i

En helt igennem skÞn dag på knallert i det flotte landskab, dette krydret med vÊrterne som leverede super god og personlig service.
I har hermed min varmeste anbefaling, så tag ud og få en anderledes oplevelse som I vil huske.

2024幎9月21日

Tusind tak for de sÞde ord Michael 🙏🏌🛵 En fornÞjelse at have jer pÃ¥ besÞg 🌞

Firma tur

Hej Casper og Co. Det var en fantastisk tur vi hade. Det var ligesom rÞd og blÃ¥ stue der var lukket ud fra bÞrnehaven 14 stk😀🍌. Lidt nedbrud var der jo,men ikke sÃ¥ mÊrkeligt efter hvad de bliver udsat for (MAXIERNE) og ikke vÊre end vi selv kunne lave.+5 til jer🛵

2024幎8月30日

Puchtours からの回答

Hej Claus. Tusind tak for din besked. Det var en stor fornÞjelse at have jer pÃ¥ besÞg 🛵 Vi bliver simpelthen sÃ¥ glade nÃ¥r vi fÃ¥r disse anmeldelser 🫶🏌 hÃ¥ber at se jer igen. Mvh Casper

Fremragende og sjov oplevelse

Fremragende oplevelse – kan varmt anbefales. Vi havde virkelig glÊdet os til en god dag. Det blev i den grad indfriet. Konceptet er virkelig godt med gode kÞremulighed i den smukke natur. God idé til ture med venner og familie. Tak for god service og hjÊlp til planlÊgning. Gode mennesker gÞr oplevelsen endnu bedre. Vi kommer gerne tilbage😊

2024幎8月4日

Hej Karen. Tak for de sÞde ord 🫶🏌

Hyggeligt sted, men knallerter trÊnger til en kÊrlig hånd

God idé, og hyggeligt med de gamle knallerter.

Vi havde dog fejl på 5 af de 16 knallerter vi havde lejet, så dette kortede vores tur noget af, vi blev dog kompenseret, men ville jo helle have vÊret på tur.

Men flinke mennesker og god stemning

2024幎8月3日

Hej Tommy. Mange tak for dine venlige ord 🛵
Beklager naturligvis de nedbrud du beskriver pÃ¥ nogle af vores Puch Maxi’er - mekanikken pÃ¥ de gamle maskiner kan drille, trods vi servicere dem hver uge 🀠 Vi bliver lÞbende klogere pÃ¥ bÃ¥de maskiner og koncept 🌞 Tak for din kommentar. HÃ¥ber at se jer igen 🛵
Mvh Casper

Super god service

Super god service og en skÞn tur på OrÞ det var sjovt med de gamle Knallerter

2024幎8月1日

Tusind tak for de pÊne ord Palle. Hyggeligt at have jer pÃ¥ besÞg 🛵🌞 mvh Casper