Pulse & Sound レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Wij waren ontzettend tevreden over de DJ-set! Van begin tot einde werd er goeie muziek gedraaid en werd er geluisterd naar onze wensen. Geen enkele vraag was te veel. Ook de prijs-kwaliteitverhoudi... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

企業情報

1. DJサービス

当該企業による記述

Van een bruisend trouwfeest tot een knallend verjaardagsfeest, bedrijfsevent of privéfeest: Pulse & Sound zorgt voor de juiste muziek, sfeer en energie. 🔥 Met een brede muzikale selectie en een professionele aanpak! Jouw feest, Onze sound

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 4

レビューを書く

Uitstekende DJ - voor een zeer goeie prijs

Ook de prijs-kwaliteitverhouding was uitstekend. Alle nodige apparatuur en uitrusting waren inbegrepen in de prijs, wat alles extra gemakkelijk en zorgeloos maakte.
Kortom: een absolute aanrader voor iedereen die van een geslaagd feestje wil genieten met een geweldige DJ! Wij zouden zonder twijfel opnieuw voor deze DJ kiezen.

2026年9月5日

Verjaardagsfeest

Zeker een aanrader voor welk feest dan ook!
Wat een top DJ.
Speelt alles wat je vraagt, brengt sfeer op de dansvloer. Geweldig!
Super vriendelijk en correct, makkelijke communicatie. Gewoon geen slecht woord te zeggen.
Topper!

2026年6月13日
5つ星のうち5の評価

Dit is nu iets wat ik niet zo vaak ga…

Dit is nu iets wat ik niet zo vaak ga doen,maar deze keer is het anders.DJ Don Diego, wat was dat zeg....mijn mama en ikzelf onze verjaardag 1 groot feest,Iedereen op den dansvloer.iedere leeftyd tussen de 23 en de 75 jaar.iets waar ik niet over op men gemak was.maar kijk het was SUPER. Zeker voor herhaling.dikken dankjewel 👌👌ik zou u zelf meer dan 5 sterren geven maar dkt lukt me niet het ging maar tot 5.
Groeten Lutgarde en Els

2025年9月27日
5つ星のうち1の評価

Meer dan 2 uur te laat op ons…

Meer dan 2 uur te laat op ons trouwfeest. Toen ik een speeche voorleesde hoorde de mensen mij amper door slecht geluid. Mijn openingsdans veel te vroeg gestart, stonden nog niet eens op de dansvloer. Kortom : slechte ervaring & ik zou hem zeker niet aanraden.

2023年8月12日

Pulse & Sound からの回答

Jullie hebben zelf voor het geluid van de zaal gekozen zonder dit te verwittigen. Jammer dat je het slechte geluid in mijn schoenen wil schuiven.. tot slot ook zonder schaamte niet correct betaald! kortom de slechte ervaring is wederzijds.

Top trouwfeest

Dj don Diego is een aanrader voor elk soort feest .Hij heeft van ons trouwfeest een knalfeest gemaakt. Niks is hem teveel, ook verzoeknummers werden onmiddellijk gedraaid. Zijn muziek is zowel voor oud en jong . Hij speelde ook meteen in op de mensen op de dansvloer. Onze dansvloer heeft de hele avond,nacht vol gestaan . Super bedankt om van ons feest zo een topfeest te maken . Grtjs robi & vero

2023年9月2日

Huwelijk

Dj don Diego was top top top draaide goeie muziek voor jong en oud krijg steeds de mensen weer op de dansvloer.aangevraagde muziek was voor hem zeker geen probleem deed het met een lach.hij is een jong en energiek en is steeds positief.hij is voor alle soorten feesten zeker een aanrader

2023年6月10日

Fantastisch trouwfeest door Don Diego

Er was ambiance op ons trouwfeest vanaf het eerste nummer! Geschikt voor jong en oud, houdt rekening met wat je graag hoort en wat niet, draait verzoekjes… gewoonweg FANTASTISCH! Wij raden hem bij iedereen aan en zullen voortaan bij elk feestje naar Don Diego sturen!

2022年8月22日

DJ Don Diego speelt alles

DJ Don Diego speelt alles! Zowel nieuwe muziek als oude klassiekers. Hij heeft daarbij een leuke persoonlijkheid die steeds voor sfeer zorgt waardoor iedereen blijft dansen. Elk lied dat wordt aangevraagd, verwerkt hij in zijn set. Het was een geweldige ervaring om hem als DJ op mijn trouw te hebben! Kortweg een aanrader voor iedereen die een goed feestje wil bouwen!

2021年9月14日

Pulse & Sound からの回答

bedankt voor deze leuke review :) !

Vijfsterrenchef

DJ Don Diego is zijn vijf sterren méér dan waard.
Uw gedroomde entertainer, de perfecte garantie op een geslaagde party-avond. Met muziek van alle tijden en genre. Ambiance troef!

2019年12月8日

Wat een leuke review ! :) Bedankt

5つ星のうち4の評価

Ambiance verzekerd

Ambiance verzekerd, voelt het publiek goed aan en weet ze op de dansvloer te houden. Reacties van onze feestvierders waren heel positief, dus een echte aanrader. Duidelijke afspraken vooraf gemaakt en zonder meer nagekomen. Kortom correct en top!

2019年9月22日

top Dj !

Hij draait muziek van alle genres voor jong en oud een echte topper van formaat

2019年6月19日

Bedankt Joyce !