Fantastisk uge
Fantastisk uge!
Min datter havde en helt fantastisk uge og kom hver dag glad (og også lidt trÊt) hjem.
Hun har virkelig hygget sig med bÃ¥de bÞrn og skÞnne voksne â€ïž
Jeg kan kun anbefale dette til andre ogsÃ¥ ð
Pulsskolen er en idrÊtsuge for alle bÞrn fra 1.-9. klasse, der foregår i skolernes sommerferie. På Pulsskolen prÞver dit barn minimum 9 forskellige sjove idrÊtsaktiviteter og får en masse sjove oplevelser sammen med alderssvarende bÞrn.
MÃ¥gevej 2B, 3400, HillerÞd, ãã³ããŒã¯
Fantastisk uge!
Hun har virkelig hygget sig med bÃ¥de bÞrn og skÞnne voksne â€ïž
Jeg kan kun anbefale dette til andre ogsÃ¥ ð
Godt med forskellige idrÊtsformer
Det var sjovt.
SÞde holdkammerater og sÞde instruktÞrer.
Vores bÞrn var virkelige vilde med Pulsskolen i Struer. De havde de sejeste trÊnere og glÊdede sig hver dag til at prÞve noget forskelligt. Fedt med sådan en aktivitet, hvor de kan prÞve så mange forskellige sportsgrene.
Fantastisk energi!
Min datter har vÊret med 2 Ã¥r nu og vil blive ved indtil I smider hende ud fordi hun er for gammelð Elsker den energi instruktÞrerne lÊgger i det og bÞrnene fÃ¥r sÃ¥ mange oplevelser med bekendte og nye mennesker.
Fantastisk! Intet medmindre.
Topmotiveret instruktÞrer hele vejen igennem.
Jeg havde en meget glad pige fra start til slut.
Hun glÊder sig allerede til nÊste år
Glade og imÞdekommende instruktÞrer, der gjorde det nemt at finde venner ogsÃ¥ for dem, der ikke kendte nogen i forvejen. Sjove og nye aktiviteter! Virkelig god oplevelse. Bedste âsommerferie-skoleâ vi har prÞvet!
Min datter på 7 år kom meget glad hjem hver dag. Hun havde en fantastisk uge. Hun fÞlte sig tryg ved instruktÞrerne og brÊndte en masse krudt af.
Er fantastisk uge for vores aktive sÞn. TrÊnerne var top-motiverede og evnede at lave et super program, trods et massivt regnvejr fyldte hele ugen . Vore sÞn og kammerat har meddelt at det vil de rigtig gerne med til igen nÊste Ã¥r ð
Sendte min datter på 10 en uge på pulsskole. Hun var så glad og trÊt hver dag hun blev hentet. Fik prÞvet en masse sportsgrene, fik nye venner og ikke mindst sÞde og engagerede instruktÞrer.
Da vi kom hjem efter sidste dag var det fÞrste hun sagde : jeg vil gerne tilmeldes nÊste år !
De havde en super god oplevelse, og de var meget aktive.
Fantastisk dejlig uge for vores datter på 6,5
Astrid på 12 år havde en fantastisk uge med sjove oplevelser med skÞnne trÊnere og andre bÞrn/unge.