Rechtstreeks bestellen is hier goedkoper dan via bol.com leuk meegenomen. Wat ik wou heb ik gekregen. Dankjewel.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Goede ervaring met Puro Tech, WiFi beveiligingscamera besteld. Goede camera. Snel geleverd. Installeren met bijgevoegde instructies op A4 formaat, luid en duidelijk. SD card 128 GB makkelijk te... もっと見る
企業が回答しました
Product is technisch gezien zeer goed. Handleiding is alleen te gebruiken met een professioneel vergrotings- instrument en daardoor bent je heel veel extra geld en tijd kwijt. Waarom geen goed leesb... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
PuroTech について
当該企業による記述
PuroTech: Innovatieve en Duurzame Beveiligingsoplossingen
Bij PuroTech zijn we toegewijd aan het verbeteren van jouw leven met innovatieve technologie. In een wereld waar veiligheid en duurzaamheid steeds belangrijker worden, richten wij ons op het aanbieden van geavanceerde beveiligingsoplossingen voor zowel binnen- als buitengebruik.
Hoogwaardige Beveiligingscamera's
Onze collectie omvat hoogwaardige binnencamera's die de veiligheid binnen jouw huis of kantoor garanderen. Onze buitencamera's, ontworpen om elke hoek van jouw eigendom te bewaken, bieden niet alleen uitstekende beeldkwaliteit, maar zijn ook bestand tegen de meest uitdagende weersomstandigheden.
Duurzame Oplossingen
Voor de milieubewuste consument bieden we buitencamera's met zonnepanelen aan. Hiermee kun je jouw beveiligingssysteem van stroom voorzien op een groene en kostenefficiënte manier.
Toegankelijkheid en Garantie
Bij PuroTech geloven we dat toegang tot de meest geavanceerde technologische oplossingen een recht is, geen privilege. Daarom zetten we ons in om deze essentiële beveiligingsapparaten toegankelijk te maken voor iedereen. We bieden minimaal 1 jaar garantie op onze producten. Mocht er binnen deze periode iets misgaan, dan sturen we je een nieuw product toe zonder problemen.
Altijd een oogje in het zeil, waar je ook bent met PuroTech!
Bezoek onze website: www.purotech.nl
ネガティブなレビューの 66%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Rechtstreeks bestellen is hier…
Rechtstreeks bestellen is hier goedkoper dan via bol.com leuk meegenomen.
Wat ik wou heb ik gekregen. Dankjewel.
no delivery
I have yet to recieve my product, 20 days after buying it. It states on the website that it should take between 1 and 2 business days to be delivered. Mailing them about it doesn't help either because they simple do not reply and their number is out of use. Looks like a scam.

PuroTech からの回答
Doet wat het doen moet
review
constant herinnerd aan het feit dat er nog geen review geplaatst is, product is oke, maar maakt de ervaring negatief gefeliciteerd.

PuroTech からの回答
Zeer snelle verzending.
Zeer snelle verzending.
Zo heeft het bij mij een probleem opgelost.
Goed en op tijd aangekomen.
Een prima CD/DVD lezer/schrijver
Een prima CD/DVD lezer/schrijver zonder installatieprogramma etc., zo aan te sluiten. Gebruiksklaar en direct gebruiksgemak. De blauwe lampjes aan de bovenkant zijn wat aan de felle kant, minpuntje, maar voor de rest prima te gebruiken om die 'oude' cd/dvd toch te kunnen gebruiken.
OBD2
Product werk prima waarvoor ik het gekocht heb. Zondag besteld en maandag al geleverd top.
Snelle levering van de hoofdlamp alsook…
Snelle levering van de hoofdlamp alsook een goede lamp voor werk wandel en fietstochten, minder voor het nachtelijke strandvissen niet straf genoeg en geen zoom.
Supersnel geleverd ben heel tevreden.
Prima sleutelkluisje!
Prima sleutelkluisje. Degelijk materiaal, met schroefjes erbij. Hangt perfect.
OBD2 scanner gekocht voor storing…
OBD2 scanner gekocht voor storing inspuiting Renault Traffic, na aankoop pas recensies gelezen en kwam er 1 tegen dat hij mijn probleem niet kon oplossen volgens een recensie bij Bol. Echter na binnenkomst toch geprobeerd.... En ja hoor geen probleem hij ziet de storing en heeft hem ook verwijderd. Dus aangenaam verrast.
Top service
Zeer snelle levering, er was een misverstand is zeer snel opgelost. Uitgebreide uitleg op mijn vragen. top service, doe zo verder
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。