De kreative legesÊt er gode og giverâŠ
De kreative legesÊt er gode og giver mulighed for mange timers leg. Mit barn nyder at bygge og finde på forskellige historier, selvom nogle dele kunne vÊre lidt mere varierede.
Jeg sÊtter pris på legetÞj, der er både sjovt og lÊrerigt. Mit barn har lÊrt meget uden overhovedet at vide det.
Jeg er imponeret over, hvor godt disse legetÞj hjÊlper med at udvikle finmotorikken. Min lille elsker dem virkelig.
Disse sanselegetoj er fantastiske min datter har vaeret sa nysgerrig og engageret siden vi fik dem
Min lille pige elsker at udforske de nye aktivitetslegetÞj. De holder ham underholdt og lÊrer på samme tid.
Pakken dukkede ikke op, det var pga fejl hos Dao.
Men de er virkelige langsomme - nu 1 måned - om at returnere belÞbet.
Varer kommer iÞvrigt fra Kina, hvilket jeg ikke troede, så selve forsendelse til DK var også meget slÞv.
UseriÞs hjemmeside, som foregiver at vÊre dansk, hvilket ikke er tilfÊldet.
Varen kom efter 3 uger og ligner overhovedet ikke varen jeg kÞbte.
SÃ¥ ikke engang en hjemmeside der slutter med .dk kan man regne med er Dansk.
I har den skÞnneste hjemmeside, som desvÊrre viser sig, at vÊre piv falsk. Modtog efter 3 uger en bunke plastikfrugter, som skulle have vÊre trÊfrugter. TÞr ikke give mit barnebarn det, da man jo ikke ved , hvad der er i af kemikalier. Tjek altid Trustpilot.
Siden udgiver sig for at vÊre dansk, men lÊser man nÊrmere, så ligger det i hongkong..
Varen kom, men var bare tyndt, skÊvt plastik byggeklodser, slet ikke så lÊkkert som på billedet .
Det var heller ikke i en Êske, bare i en pose..
Varen kom frem på 3 uger, men kvaliteten er godt nok ringe..
Har bestilt- ikke modtaget varen- men pengene er hÊvet
Det er en falsk hjemmeside, som andre skriver. Det er AI billeder de bruger og âfirmaetâ ligger i Hong Kong, kan man se, nÃ¥r man sender dem penge
Min pakke kom aldrig og de svarer ikke via deres kundeservice email
Siden er fuld af AI generet anmeldeser - så altså falske. Stol ikke på indholdet
Hjemmesiden er ikke dansk. Jeg har kÞbt noget legemad, som kom i en kasse med et asiatisk sprog på.
Varen dukkede op, men ryger også ud igen.
Det er ikke danske produkter som der står på hjemmesiden. På pakken var der label på kinesisk. (Eller andet asiatisk sprog)