Mega slechte service. Nauwelijks contact met ze te krijgen. Product aangeschaft voor kerst, blijkt helaas defect. Mail gestuurd, 3x inmiddels. Reactie blijft uit. Ondertussen eind november ook meeg... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Gisteren een compacte aansteker besteld, vandaag al binnengekomen. Past mooi in de brievenbus. Tot nu toe alles goed: kwalitatief, goede vlam, afstelbaar. Niks op aan te merken voor nu. Hopelijk blijf... もっと見る
Goede betrouwbare website! Aanstekers van goede kwaliteit en netjes geleverd en duurt niet erg lang voordat hij binnen is ligt eraan of je een pre order bestelt of niet natuurlijk. Ze houden je ook go... もっと見る
Afhandeling defect product. Volgens mij heeft de klant de plicht om te betalen en de leverancier om een goed product te leveren. Is dit bij ontvangst niet ok dan moet je niet gevraagd worden een filmp... もっと見る
PyroProducts is een webshop gespecialiseerd in het leveren van pyro gerelateerde producten. Onze visie is het verbeteren van het plezier van de pyro's doormiddel van een breed assortiment en kwalitatief hoogwaardige producten die bereikbaar zijn voor iedereen.
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik geef 4 sterren omdat de verpakking er goed uitzag de levering was zeer snel en optijd.waarom ik geen 5 sterren geef is omdat de stickers er los inzaten was netter geweest als er bijvoorbeeld een elastiekje op plakkertje om heen zat veder is alles prima.

Pyroproducts からの回答
Ik vind het betrouwbaar en goeie site met goeie producten
Top bedrijf, de eerste zending was door PostNl zoek geraakt, berichtje gestuurd en het is netjes opgelost. Kwaliteit Visco lont en ook zeker goeie aanstekers!
Top service gelijk opgestuurd en snel binnen. Ook makkelijk te bestellen geen gedoe. Gr.remco feenstra
Mooi de actie meegenomen van 2 torches! Voor €9,95 🤯 bestelling verder helemaal compleet, ik ben tevreden!
Gisteren besteld vandaag in huis, top service toch.
Makkelijke site ook goede klanten service die jou op de hoogte houd als je vragen hebt. Ik had viscolont en bijvulgas besteld en het werkte prima!
Laatst eff wat Anti vuurwerkverbod stickers besteld en waren zeer snel in huis en beetje rond aan t plakken en top kwaliteit ook met slecht weer blijven ze goed zitten er tevreden mee ga zo door👍🏻💥😉🔥
erg goede en snelle levering. niks in gekke staat ontvangen en erg mooie spullen. website werkt goed en betaling is veilig en goed geregeld. mikki goed gedaan!!
groet max bos
Hele professionele site met goed kwaliteit aan aanstekers viscolont en stickers heb bij deze site aanstekers en viscolont gekocht en het viscolont was van goede kwaliteit en zat verpakt in een kwalitatief zakje de aansteker weigert nooit top webshop ben erg tevreden
De website werkte top en de betaling ging ook gwn goed!
Goeie producten en een bijpassende prijs!
Heel erg bedankt,
Zeker voor herhaling vatbaar.
Ik had savonds besteld en ondanks dat is het alsnog dezelfde dag naar het postkantoor gestuurd.
Product in erg goede staat en werkt na behoren.
Respect!
Top kwaliteit aansteker en hele goede service
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。