Jag blev uppringd av en sÀljare som pÃ¥stod att han ringde frÃ¥n Telenor och att samtalet handlade om att kontrollera kundnöjdhet. Under samtalet Àndrades fokus, och han började istÀllet erbjuda ett... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag har vid nÃ¥gra tillfÀllen fÃ¥tt hjÀlp pÃ¥ telefon. Tydligt har ni förklarat för mej hur jag ska göra. Bredbandet och wifi har fungerat utan problem Ànda sedan jag fick det. AlltsÃ¥ Àr jag vÀldigt n... ãã£ãšèŠã
Jag bytte frÃ¥n Telia till Qiwi, vilket funkade smidigt. Jag var orolig att tÀckningen skulle förvÀrras, men jag har inte mÀrkt nÃ¥gon skillnad hittills. Jag ringde kundtjÀnst en gÃ¥ng och blev bra bemöt... ãã£ãšèŠã
VÀldigt bra service ifrÃ¥n Adam pÃ¥ kundtjÀnsten, Telia min förra operatör vÀgrade slÀppa mig till qiwi men Adam löste det suverÀnt stort tack till alla pÃ¥ Qiwi och speciellt Adam lejonhuvud pÃ¥ kundtjÀn... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 7ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tecknade ett abonnemang idag och fickâŠ
Tecknade ett abonnemang idag och fick en telefon på köpet , kanon erbjudande !
Mycket bra kund service och pÃ¥litligaâŠ
Mycket bra kund service och pålitliga sÀljare.
Stabil uppkoppling och mycket snabb ochâŠ
Stabil uppkoppling och mycket snabb och effektiv kundtjÀnst rekommenderar qiwi starkt
Bra service!
Bytte operatör och ångrade inte mig en sekund. Grymt snabb och bra service! Snabb hastighet och bra teckning vilket man vill ha!
BÀsta mobila-operatören
BÀsta mobila-operatören. VÀldigt professionell bemötande super nöjd
hade lite problem men löstes
hade lite problem men, kundtjÀsten verkar jÀtte snabba med att lösa problemet, behövde inte vÀnta mer Àn 2 minuter i kö.. skönt..
HÀrligt team!
Det mÀrks att Qiwi verkligen satsar på kundnöjdhet. Snabb service, schyssta villkor och bra tÀckning i hela landet.
Stabil tÀckning och bÀttre surf Àn jagâŠ
Stabil tÀckning och bÀttre surf Àn jag hade hos min tidigare operatör. Bra val om man vill ha mycket för pengarna.
Enkel app
Enkel app, tydlig fakturering och vÀldigt prisvÀrt. Jag har tipsat flera vÀnner som också bytt. Alla Àr lika nöjda!
BÀsta mobiloperatören jag haft
BÀsta mobiloperatören jag haft! Bra tÀckning, grym hastighet på surfen och inga dolda avgifter. Helt transparent. Bra val om man vill ha mycket för pengarna!
VÀldigt nöjd med Qiwi Mobil
Jag Àr mycket nöjd med min upplevelse hos Qiwi Mobil. De hjÀlpte mig att sÀnka min månadskostnad samtidigt som jag fått betydligt bÀttre tÀckning Àn tidigare. Kundservicen har varit snabb, hjÀlpsam och professionell genom hela processen. Det mÀrks att de verkligen bryr sig om sina kunder. Rekommenderas varmt!
Mycket Nöjd med deras hjÀlp frÃ¥nâŠ
Mycket Nöjd med deras hjÀlp från kundtjÀnsten.
Superbra service
Superbra service! HjÀlpte mig att trappa ner mina kostnader och ordna upp mina abonnemang som anvÀnds. 10/10, TACK!!
Allt har funkat som det ska och ÀrâŠ
Allt har funkat som det ska och Àr nöjd. Bytte ifrån min gamla operatör utan problem. Lite långa vÀntetider på deras kundservice men annars bra!
HjÀlpte morsan skaffa detta abb och honâŠ
HjÀlpte morsan skaffa detta abb och hon Àr verkligen supernöjd!
Jag fÃ¥r bra hjÀlp nÀr jag kontaktarâŠ
Jag får bra hjÀlp nÀr jag kontaktar Qiwi!Trevlig personal och snabba att hjÀlpa till
Bra Ã¥terkoppling trots att jag inteâŠ
Bra återkoppling trots att jag inte hade möjlighet att svara så höll ni kontakt
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ