Hva er hypen??alle blir influensa av disse produktene.Har selv prøvd både minsiliok og collagen gold og det er helt greie produkter.Når det er sagt så bruker jeg nå Tirtir og det er utmerkede produkte... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Virkelig å anbefale disse produktene 🤩 min problemhud virkelig elsker disse produktene, har slitt med psoriasis hele mitt liv å gått på utallige reseptbelagte produkt uten forbedring. Fikk prøve seri... もっと見る
Har brukt hudpleie i alle år . Men da jeg prøvde disse produktene var det en helt ny verden .. Huden min stråler 🌞💞 bruker glass skin serien og cellvane og elsker de . Min Datter bruker Tetra force... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi tilbyr et bred spekter med koreansk hudpleieprodukter av høyest kvalitet til markedets beste priser. Som eksklusiv importør har vi gode priser på høy kvalitets produkter noe som gjør oss til en ledende aktør innen K-Beauty i Norge. Koreansk hudpleie er blant de mest prestisjefylte i skjønnhetsindustrien og hos oss finner du produkter som passer til enhver hudtype og behov. Sliter du med kviser og akne utsatt hud, prøv gjerne ut vår Tetraforce serien som har blitt en stor trend i Norge på grunn av fantastiske resultater.
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
QKC gir beste produkter og service
Verdens beste hudpleieprodukter hos QKC.
Endelig i en alder av 50 år har jeg funnet produkter for huden som gjør det den lover, og det er sjeldent.
Aldri har jeg følt meg så vel i egen hud, og hver morgen og kveld kan jeg bare nyte når huden skal pleies. Ansiktsmaskene er fantastiske, men alle seriene er utrolig bra. QKC har produkter for alle hudtyper slik at alle finner noe for sin hud. Gløden man får i mange av prosjektene er bare helt utrolig.
Så er det også en fantastisk service i teamet bak som svarer på spørsmål og man lurer på noe, alltid med et smil og en utrolig varme og godhet som nesten ikke kan beskrives..
Jeg er ekstremt fornøyd med produkter og service, og QKC har fått en trofast kunde i meg for livet. Jeg kommer aldri til å bruke noe annet til min hud 🥰🥰
De beste hudpleieproduktene jeg har…
De beste hudpleieproduktene jeg har vært borti! Jeg bestilte snail serien til meg selv, 35år og cellvane til moren min som er 60 og vi begge elsker produktene og har nå bestilt nye serier vi ønsker å prøve. Ved å bruke disse produktene føler man virkelig at man unner seg kun det beste, de føles veldig luksuriøse og gir en kjempe fin glød/korrigering samt antiage. Anbefales på det sterkeste! Pluss at de som driver denne bedriften er verdens søteste familie, som svarer raskt og gir mange ekstra gaver i bestillingen som er så koselig å få 🥰🥰
Fantastiske produkter 😍
Har snart brukt Qkc sine produkter i snart et år og er så utrolig fornøyd. Flotte produkt som gjør huden fantastisk 🥰 Både mann og ungdommer i huset bruker produktene og er kjempefornøyde. God hjelp fra kundeservice visst man trenger hjelp eller råd👌
Nydelige produkter
Nydelige produkter. Har kjøpt flere hudpleierutinepakker. Rask kundeservice og ordrebehandling.
Nydelige produkter bruker premium gold…
Nydelige produkter bruker premium gold collagen dyr men verd hver kr :) nå nettopp testet shampo og balsam og body Was som kom i salg nydelig lett lukt. Shampo trenger bare 1 pump fra flaska :)
Fantastisk god kundeservice
Fantastisk god kundeservice.
De svarer både sent og tidlig. Har alltid fått svar på mine spørsmål. Produktene er veldig drøye. Jeg synes de har en ren duft (ikke sånn sterk lukt som fremkaller hodepine)
Veldig moro med de livesendingene som de har hatt. Gode rabatter og flotte uttrekksgaver.
10/10 produkter
10/10 produkter, butikk, kundeservice og alle i Qkorens er verdens beste!
Anbefaler!
Er så fornøyd med produktene !!
Nydelige produkter🥰
Nydelige produkter🥰. Trekker godt inn i huden og gir fukt helle dagen🥰. Nettopp handlet nye produkter som jeg gleder meg til å prøve🥰. Kjempe god veiledning å hjelp til hva du trenger til din hud👏🏻🥰
Fantastiske produkter som er drøye i…
Fantastiske produkter som er drøye i bruk. Kjapp levering, og alltid spennende å se hva ekstra de har lagt i av prøver osv. God og personlig hjelp ved behov. Har kjøpt om og om igjen! Og en gang en pakke forsvant i posten, erstattet de den kjapt og med en hyggelig hilsen. 10 av 10 i mine øyne. NB! Tipser ivrig til kjente disse produktene.
Fantastiske produkter og nydelige…
Fantastiske produkter og nydelige mennesker som står bak🥰🥰
Helt magisk med hudpleie om dagen😀😀
Nå har jeg brukt produktene i snart 1…
Nå har jeg brukt produktene i snart 1 år. Dette er det beste hudprodukter til ansiktet jeg noen gang har brukt. Kommer ikke til å bytte de ut. Lurer du på noe er det bare å sende en mail eller følg med på snap. Snapper opp mye info om QKC der også. Alltid blide og latteren sitter løst. Rask på levering og alltid med en vareprøve eller to🌸🩷 Jeg har prøvd mye opp igjennom mine 56 år, men dette slår alt!
Denne bedriften fortjener virkelig ros
Denne bedriften fortjener virkelig ros. En fantastisk kundeservice, både på tlf og mail, svarer på spørsmål man måtte ha, ordner opp umiddelbart om noe er feil. Alltid med ett smil. Har prøvd flere av produktene, både Tetrsforce, Minsilok og Snail serien, samt sminken. Strålende fornøyd, og får kommentarer på hvor fin huden er. Jeg har også kjøpt produkter til ungdommen i hus og mamma på ovrt 60. Anbefales virkelig av hele mitt hjerte ( og hud) 😂🩷
Jeg elsker Tetraforce!
Jeg har i mange år vært så allergisk for hudprodukter at det eneste jeg har kunnet bruke var blå apobasekrem fra apoteket, og det føles som om jeg har prøvd alle produkter for allergikere, men jeg har ikke kunnet bruke noen - før jeg bestilte Tetraforce Cica Peeling Toner Pad og den tålte jeg og den fungerer så godt for meg. Jeg merker stor forskjell etter å ha brukt denne hver kveld i en måned nå, og jeg har allerede bestilt produktet på nytt igjen, for jeg blir helt stresset over tanken over å ikke kunne bruke dette. Og det er første gang i mitt liv jeg har hatt det slik og jeg er nå 55 år. Men, huden er blitt glattere og mykere, og det føles som om dette er det beste produktet jeg noengang har brukt for huden min.
Svært god kundeservice
Svært god kundeservice, rask levering og gode produkter! Fikk svært gode, individuelle råd på e-post, og fikk produktene jeg bestilte raskt. Da jeg oppdaget at jeg hadde fått et feil produkt, sendte de meg det jeg skulle ha uten å ta ytterligere betalt. Jeg så umiddelbart bedring i form av færre kviser. Produktene kjennes gode og er så langt veldig fornøyd!
Verdens beste produkter!
Beste kundeservice!Å beste produkter jeg noen gang har brukt!Tusen takk fineste dere!
Veldig bra produkter
Veldig bra produkter, kjøpt flere . Veldig fornøyd. God og rask service, spurt om råd, fikk raskt svar. Anbefales virkelig
Varene er fortsatt ikke sendt..
Varene er fortsatt ikke sendt.. La inn bestillingen 22.juni, fikk sporings nummer 23 juni, i følge Posten har ikke leverandør sendt pakken ennå.. Vil ikke anbefale å bestille fra denne nettsiden. Ordrenr: 88395

Qkoreancosmetics からの回答
Var skeptisk til å prøve produktene !
Var skeptisk til å prøve produktene , men tenkte at får prøve en gang, aldri hatt så flott hud, huden bare gløder, får skryt av hudpleieren min også huden min er flott og gløder sier de . Kommer aldri til å slutte har voksen hud med glød og produktene er drøye i bruk 😍
Tetraforce
Produktene kom raskt og problemfritt. Hadde virkelig troen på produktene men ble skikkelig skuffa. Kjøpte tetraforce seien og brukte den i 8 uker før jeg ga opp. Huden min ble merkbart verre en normalt etter oppstart. Aldri hatt så mye kviser som etter jeg starta med den. Kommer aldri til å kjøpe den igjen.

Qkoreancosmetics からの回答
Trustpilot エクスペリエンス