レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fick ett superbra erbjudande och mycket bra kontakt i samtal. Kunde rÃ¥dfrÃ¥ga och fÃ¥ förslag pÃ¥ saker som jag undrade över, dÀribland lösning angÃ¥ende flytt av tunga möbler som kyl och spis. StÀdningen... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt nöjd med flyttstÀdningen. Bra och tydlig kontakt inför stÀdet, smidig uppföljning efterÃ¥t och framför allt riktigt vÀl utfört arbete. Allt var noggrant och proffsigt stÀdat. Kan varmt rekomm... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Att kunna bestÀlla en stÀdning och samtidigt kunna ha ansvarig stÀdare med under besiktningen ger topp betyg ! Slippa massa samtal för ombesiktning och stÀdaren kan omgÃ¥ende Ã¥tgÀrda det som anmÀrks p... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag kan varmt rekommendera Qleano och det stÀdbolaget dom anlitat. Bra kommunikation bÃ¥de innan och under dagen dÃ¥ flyttstÀdningen utfördes . Dom har utfört ett fint arbete och jag Àr verkligen super... もっず芋る

䌁業情報

1. 枅掃サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Qleano Àr en digital tjÀnst för flyttstÀdning och flytthjÀlp.

4.2

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Ett noggrant utförande inget att

Ett noggrant utförande inget att anmÀrka på!

2026幎3月31日

Hej Ulf,

Det glÀder oss att stÀdningen blev noggrant utförd och att du Àr nöjd med vårt arbete. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse.

Varmt vÀlkommen tillbaka!

5぀星のうち5の評䟡

Great quality without any hassle and at

Great quality without any hassle and at a good price, well recommended.

Hi Jan,

Thank you so much for your kind words!

We’re thrilled to hear that you were happy with the quality and found the process smooth. Your recommendation means a lot to us!

We’d be happy to assist you again.

Kind regards,

5぀星のうち5の評䟡

Kom pÃ¥ utsatt tid och stÀdningen var

Kom på utsatt tid och stÀdningen var utmÀrkt utförd

Hej Andreas,

HÀrligt att höra att vi höll tiden och att stÀdningen blev till din belåtenhet. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse.

Vi ser fram emot att få hjÀlpa dig igen vid framtida behov!

5぀星のうち4の評䟡

Trevligt bemötande av personalen och vi

Trevligt bemötande av personalen och vi upplevde att de vÀl utfört sina arbetsuppgifter.

Hej Harald,

Vad roligt att höra att ni upplevde ett trevligt bemötande och att personalen utförde sitt arbete på ett bra sÀtt. Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Varmt vÀlkomna att anlita oss igen!

5぀星のうち5の評䟡

Otroligt fint och en trevlig stÀderska

Otroligt fint och en trevlig stÀderska. Rekommenderar varmt! Detta var en flyttstÀdning av en lÀgenhet och allt glÀnste Àven fönstren!

2026幎4月3日

Hej Sofia,

Stort tack för din fina recension, det vÀrmer verkligen att lÀsa!

Vad roligt att höra att du Àr sÃ¥ nöjd med bÃ¥de stÀdningen och bemötandet, och att allt blev skinande rent, inklusive fönstren ✹

Tack för din rekommendation, och varmt vÀlkommen att anlita oss igen framöver!

Bra jobb

Lite språkproblem men de gjorde rent och har inte hört något från besiktningen.

2026幎3月27日

Hej Kurt,

Tack för din feedback!

Vad roligt att höra att du Àr nöjd med stÀdningen och att allt verkar ha gått bra vid besiktningen. Vi tar Àven med oss din synpunkt kring kommunikationen och arbetar stÀndigt med att bli bÀttre dÀr.

Du Àr varmt vÀlkommen att anlita oss igen framöver!

klarafy stÀd

Via cleano kom klarafy stÀd och flyttstÀdade. Mycket noggrant och superfint blev det, supernöjda Àr vi!

Hej Caroline,

Stort tack för din recension! Vi Àr vÀldigt glada att höra att ni Àr så nöjda med flyttstÀdningen och att resultatet levde upp till era förvÀntningar.

Tack för att vi fick förtroendet att hjÀlpa er, varmt vÀlkomna åter!

10/10

Flexibilitet nÀr jag snabbt behövde boka om, trevlig personal och vÀldigt noggrann flyttstÀdning 😊

2026幎3月26日

Hej Elise,

Stort tack för dina fina ord, det gör oss verkligen glada att höra! 😊

Varmt vÀlkommen att höra av dig till oss igen nÀr du behöver hjÀlp framöver.

5぀星のうち5の評䟡

Snabbt och bra inget att klaga på.

2026幎3月25日

Hej Christer,

Tack så mycket för att du tar dig tiden att återkomma till oss och dela med dig av din positiva upplevelse!

Varmt vÀlkommen åter!

Önskar dig en fin påsk!

Mycket bra stÀdning.

2026幎3月26日

Hej Torbjörn,

Tack så mycket för din feedback! Vad roligt att du Àr nöjd med stÀdningen.

Varmt vÀlkommen tillbaka att boka oss igen framöver!

Otroligt bra flyttstÀdning

Otroligt bra flyttstÀdning, noggrannt, enkelt i kontakten trevligt bemötande.

2026幎3月27日

Hej Karin,

Så roligt att du Àr nöjd med flyttstÀdningen och att både resultatet och kontakten levde upp till dina förvÀntningar.

Vi uppskattar verkligen dina ord och hoppas att få hjÀlpa dig igen i framtiden!

LÀtt att bestÀlla stÀdning

LÀtt att bestÀlla stÀdning. Tydliga instruktioner samt tillmötesgående stÀdare.

2026幎3月19日

Hej Stefan,

Tack så mycket för dina ord! Vi Àr så glada att vi kunde hjÀlpa er på bÀsta sÀtt!

Du Àr varmt vÀlkommen åter till oss!

5぀星のうち5の評䟡

• De kom exakt pÃ¥ avtalad tid (09:00)

• De kom exakt pÃ¥ avtalad tid (09:00) och hörde av sig dagen innan med pÃ¥minnelse – jÀttebra servicekÀnsla.
• Arbetet var riktigt noggrant. Alla inner- och ytterfönster plus fönsterbrÀdor blev skinande rena. De tog Àven bort envisa flÀckar frÃ¥n insidan av köksfönstret som jag inte fÃ¥tt bort sjÀlv pÃ¥ flera Ã¥r.
• Personalen var trevlig, artig och lÀmnade efter sig ett rent och prydligt hem (inga luddiga trasor eller vattenflÀckar pÃ¥ golvet).
• De anvÀnde miljövÀnliga produkter som inte luktade starkt – stort plus för mig med kÀnslig nÀsa.
Vad som kunde varit bÀttre:
• Priset lÃ¥g i överkant jÀmfört med vad jag fÃ¥tt offert pÃ¥ frÃ¥n tvÃ¥ andra bolag (ca 15–20% dyrare). Det stod inte riktigt tydligt pÃ¥ hemsidan att vissa tillÀgg (t.ex. ytterfönster pÃ¥ 3:e vÃ¥ningen utan lift) kostar extra – det kom som en liten överraskning pÃ¥ fakturan.
• De kunde ha varit lite tydligare med vad som ingår i standardpaketet redan vid bokning.
Sammanfattningsvis Àr jag nöjd och skulle absolut anlita Cleneo igen om priset kÀnns rÀtt i förhållande till konkurrensen. Rekommenderar dem till dig som vill ha riktigt bra kvalitet och inte har bråttom att hitta det billigaste alternativet.
Tack för en fin insats, Cleneo!

2026幎3月13日

Hej Guven,

Stort tack för dina ord och din feedback. Det uppskattar vi verkligen!

Det Àr förstås tråkigt om informationen kring eventuella tillval har missats. I både bekrÀftelsen och checklistan som du fått från oss framgår det vad som ingår, vad som inte ingår samt viktiga saker att tÀnka på inför stÀdningen.

Vi kan inte se att några tillÀggskostnader har lagts till då sådana alltid krÀver ditt godkÀnnande i förvÀg. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor kring detta.

NÀr det gÀller priset Àr det alltid klokt att jÀmföra olika offerter men minst lika viktigt att se över vad som faktiskt ingår i tjÀnsten.

Vi har full förståelse för att det finns billigare alternativ men hos oss får du erfarenhet och trygghet. Sedan 2011 har vi arbetat med flyttstÀdningar, alla våra team Àr kontrollerade och försÀkrade och vi erbjuder branschens lÀngsta garanti på 14 dagar. Dessutom hjÀlper vi gÀrna till med efterarbete såsom kontakt med hyresvÀrd eller ny Àgare om så önskas.

Detta Àr några av anledningarna till varför många vÀljer oss. Vi Àr dÀrav extra glada att du Àndå valde oss och att du Àr nöjd!

Önskar dig en fortsatt fin fredag!

Lycka till i nya bostaden!

5぀星のうち5の評䟡

Bra stÀdat i alla vÃ¥ningar och trevligt

Bra stÀdat i alla vÃ¥ningar och trevligt bemötande😊😊

2026幎3月11日

Hej Ann-Margret,

Tack snÀlla för dina fina ord! :)

Så roligt att höra att du Àr nöjd med både resultatet och bemötandet.
Det Àr precis den upplevelsen vi vill ge.

Vi ser till att hÀlsa teamet som kommer att bli så glada!

Tack för att vi fick förtroendet att hjÀlpa dig med stÀdningen.
Hör gÀrna av dig om du behöver någon mer hjÀlp framöver!

Ha en fin dag, och allt gott.

Klarafy AB Àr grymma

Klarafy AB Àr grymma, gör det lilla extra och har ett vÀldigt bra öga för detaljer. Enkel att ha och göra med och har yrkesstolthet. Allt blev super rent och fint!

2026幎3月13日

Hej Alexander,

Tusen tack för din fina recension!

Det betyder mycket för oss att du lyfter just engagemanget och detaljkÀnslan.
Det Àr precis så vi vill att det ska kÀnnas.

Vi Àr otroligt stolta över våra team som varje dag går den extra milen för våra kunder.
Jag ser givetvis till att din feedback når fram till berörd personal. :)

Stort lycka till med nya bostaden, och hör gÀrna av dig om du behöver någon hjÀlp i framtiden.

Allt gott!

Allt bra med stÀdningen

Allt bra med stÀdningen.
LÀtt att boka och bra kommunikation.

2026幎3月9日

Hej Yvonne,

Tack så mycket för dina ord och feedback! Vi Àr så glada att du Àr nöjd med stÀdningen som utfördes och att du upplevde en smidig kommunikation med oss likaså!

Önskar dig en fin helg i nya bostaden nu!

5぀星のうち5の評䟡

We had qleano for a cleaning when we sold our house

We had qleano for a cleaning when we sold the house. They made an excellent job! Everything was impeccable. We had nothing to complain about.

2026幎3月5日

Hi Lotta,

Thank you so much for your kind review! We’re very happy that you were satisfied with the cleaning and that everything met your expectations when selling your house.

Feedback like this truly means a lot to our team.

We wish you all the best going forward and you are always welcome to contact us again if you need our help in the future!

Kind regards,

5぀星のうち5の評䟡

Qleano var enkla att ha kontakt med och

Qleano var enkla att ha kontakt med och stÀdningen utfördes utan problem ! Bra tjÀnst som jag skulle rekommendera andra

2026幎2月26日

Hej Yonna,

Tack för dina ord och din rekommendation! Så roligt att du upplevde kontakten smidig och att stÀdningen blev godkÀnd!

Önskar dig en fin måndag!

JÀttefint!

JÀttefint!

2026幎2月26日

Hej Julia,

Tack så mycket för dina ord! Vi Àr glada vi kunde hjÀlpa dig på bÀsta sÀtt!

Superduktiga killar 👍🏌

Trevliga och duktiga killar.Fint stÀdat och snabbt gick det(6 tim)Ett extra plus till killen som hÀmtade och lÀmnade igen nyckeln.Kan verkligen rekommendera dom.

2026幎3月2日

Hej Gun,

Stort tack för dina fina ord!

Vad hÀrligt att höra att du Àr nöjd och att allt flöt på smidigt.
Extra kul att du uppmÀrksammar nyckelhanteringen.
Vi vet hur skönt det Àr nÀr sådana saker bara funkar! :)

Vi kommer sjÀlvklart att föra vidare din fina feedback till personalen, det kommer de att bli vÀldigt glada för.

Tack snÀlla för rekommendationen, det betyder mycket för oss!
Hoppas vi får hjÀlpa dig igen framöver

Allt gott, och önskar dig en fin dag.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。