Qredits レビュー 3,826

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Snel en vakkundig geregeld, geen onzin documenten gevraagd maar wat nodig was.aatdig en ervaren contact persoon. Dit is mijn 2de keer dat een lening afsluiten bij deze club.

5つ星のうち5の評価

Ik heb onlangs een duurzaamheidslening van €50.000 mogen ontvangen via Qredits en mijn ervaring is zeer positief. Vanaf het eerste contactmoment werd ik goed begeleid door het team. De commun... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mijn contact persoon meneer Robin Telgenkamp heeft mij goed begeleid door het hele proces en dat vond ik prettig. Als hij vragen had belde hij mij netjes op en we bespraken het samen. Ik werd niet aan... もっと見る

企業情報

1. 金融機関

当該企業による記述

Qredits is je sociale kredietverstrekker. Wij helpen ondernemers met krediet, coaching en trainingen. 17.000+ ondernemers gingen je voor! Klantcijfer 8,6

連絡先

通常48時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fantastisch

Niels heeft mij super en vlot geholpen. Bij vragen kon je hem altijd bellen en stond hij voor mij klaar!

2026年4月2日

Hi klant,

Dank je wel voor je positieve feedback. Goed om te lezen dat Niels voor je klaarstond en je snel en deskundig heeft geholpen.

5つ星のうち5の評価

Men heeft oog voor de menselijke kant…

Men heeft oog voor de menselijke kant van ondernemen. Alles wordt duidelijk uitgelegd zonder gecompliceerde vragen.

2026年4月7日

Hi P Stolk,

Dank je wel voor je feedback. Goed om te lezen dat je onze aandacht voor de menselijke kant van ondernemen en de heldere uitleg als prettig hebt ervaren.

Snel en vakkundig geregeld

2026年4月8日

Hi Hamid,

Dank je wel voor je positieve feedback. Goed om te lezen dat het traject duidelijk en efficiënt is verlopen en dat je tevreden bent over het contact. We waarderen het vertrouwen dat je opnieuw in ons stelt.

5つ星のうち5の評価

Het leningproces verliep erg snel

Het leningproces verliep erg snel. Goede communicatie was een belangrijk pluspunt.

2026年3月24日

Hi Dariusz,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je het leningproces als snel hebt ervaren en dat de communicatie voor je een belangrijk pluspunt was. We doen ons best dit niveau te blijven bieden en helpen je graag weer als dat nodig is.

5つ星のうち4の評価

Professionalism and follow through was…

Professionalism and follow through was first-rate
Always responsive, questions were on point and specific. Addressed concerns with clear asks and in a timely manner.
Would have been ideal to have more transparency and warmer managing regarding possible constraints to address earlier and proactively though not at all a drawback.

2026年4月7日

Hi klant,

Thank you very much for your thoughtful and detailed review. We truly appreciate the recognition of our professionalism, responsiveness, and dedicated follow‑through. It’s great to hear that our communication and timely handling of your questions and concerns met your expectations.
We also value your feedback regarding transparency and a warmer approach around potential constraints. Your comments help us identify areas where we can be more proactive and improve the overall experience. Thank you for taking the time to share this , we look forward to supporting you again in the future.

Persoonlijk en snel

Een prettige kennismaking en super snel handelen. Veel meedenken en vooral vertrouwen geven. Een persoonlijke aanpak.

Hi klant,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je de kennismaking als prettig hebt ervaren en dat ons snelle handelen, meedenken en de persoonlijke aanpak je vertrouwen hebben gegeven.

Goeie service

Goeie service! En alles lekker duidelijk
Een aanrader

Hi Vbventilatie,

Dank je voor je review. Goed om te horen dat je de service als duidelijk en prettig hebt ervaren.

5つ星のうち5の評価

Ik heb onlangs een duurzaamheidslening…

Vanaf het eerste contactmoment werd ik goed begeleid door het team. De communicatie was duidelijk, transparant en persoonlijk. Ik kreeg de ruimte om mijn plannen toe te lichten en er werd echt meegedacht over de mogelijkheden.

Wat ik vooral waardeer, is dat Qredits niet alleen kijkt naar cijfers, maar ook naar de impact en haalbaarheid van je onderneming. Dat gaf mij vertrouwen en motivatie om mijn duurzame plannen verder te ontwikkelen.

Het aanvraagproces verliep soepel en professioneel, en ik werd gedurende het hele traject goed op de hoogte gehouden.

Kortom: een betrouwbare en betrokken partij voor ondernemers die willen investeren in groei én duurzaamheid. Absoluut aan te raden!

2026年3月26日

Hi Ilyass,

Bedankt voor je uitgebreide review. Goed om te horen dat je onze begeleiding, communicatie en werkwijze als prettig en transparant hebt ervaren. Fijn dat we hebben kunnen bijdragen aan vertrouwen in de verdere stappen die je wilt zetten. We wensen je veel succes met de uitvoering van je plannen.

5つ星のうち4の評価

Qredits gaat grondig te werk

Qredits gaat grondig te werk. Om overfinanciering tegen te gaan wordt je doorgelicht (inclusief partner) en moet je ondernemingsplan goed in elkaar steken. Dit is natuurlijk belangrijk en nodig want iedere ondernemer gelooft in zijn idee, maar kan daardoor "blind" zijn voor valkuilen en kan het zelf te rooskleurig bekijken. Dit doet Qredits heel goed.

Mijn enige aandachtspunt zou zijn, dat het traject naar mijn mening wat lang duurt. Als je als beginnende ondernemer wilt starten, valt het niet mee om te wachten op een beoordeling. Tussentijds krijg je weinig informatie waardoor je ook niet door kunt schakelen naar een plan B.

2026年3月25日

Qredits からの回答

Dank je wel voor je mooie feedback. Goed om te horen dat je onze zorgvuldige aanpak waardeert. Je punt over de doorlooptijd en de beperkte tussentijdse terugkoppeling nemen we mee. We werken continu aan het verbeteren van onze communicatie.

5つ星のうち5の評価

Deskundige en vriendelijke medewerkers…

Deskundige en vriendelijke medewerkers die zakelijk belang en sociale betrokkenheid uitermate goed combineren. Verlenen niet slechts kredieten maar kunnen, waar nodig/gewenst, een compleet traject aanbieden waar de aanvrager veel baat bij kan hebben.

2026年3月31日

Hi R. Burgmeijer,

Dank voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat onze deskundigheid en betrokkenheid zo worden gewaardeerd. We denken graag mee in het complete traject.

Goed geholpen

Goed geholpen. Vriendelijke mensen. Duidelijke uitleg en extra hulp aanbieden

2026年3月23日

Hi klant,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je onze vriendelijkheid, duidelijke uitleg en extra ondersteuning zo waardeert.

5つ星のうち5の評価

Qredits denkt met je mee

Qredits denkt met je mee, geeft duidelijk aan wat er wel en niet mogelijk is. Vanaf aanvraag tot goedkeuring verloopt alles soepel. Ook de nazorg en begeleiding is helemaal top!

2026年3月20日

Qredits からの回答

Wat fijn om te horen, dank je wel. Mooi dat het hele proces en de nazorg zo goed zijn bevallen. Heel veel succes met je onderneming!

Duidelijk en eerlijk

Duidelijk en eerlijk, fijn dat er nog bedrijven zijn die met ondernemers meedenken.

Qredits からの回答

Bedankt voor je mooie review. Goed te horen dat je prettig door ons geholpen bent.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。