Snel en vakkundig geregeld, geen onzin documenten gevraagd maar wat nodig was.aatdig en ervaren contact persoon. Dit is mijn 2de keer dat een lening afsluiten bij deze club.
企業が回答しました
Ik heb onlangs een duurzaamheidslening van €50.000 mogen ontvangen via Qredits en mijn ervaring is zeer positief. Vanaf het eerste contactmoment werd ik goed begeleid door het team. De commun... もっと見る
企業が回答しました
Mijn contact persoon meneer Robin Telgenkamp heeft mij goed begeleid door het hele proces en dat vond ik prettig. Als hij vragen had belde hij mij netjes op en we bespraken het samen. Ik werd niet aan... もっと見る
企業が回答しました
Qredits is je sociale kredietverstrekker. Wij helpen ondernemers met krediet, coaching en trainingen. 17.000+ ondernemers gingen je voor! Klantcijfer 8,6
7607 GE, Almelo, オランダ
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Goed contact met Qredits. Fijn gesprek gehad en alles werd snel en juist geregeld.
Niels heeft mij super en vlot geholpen. Bij vragen kon je hem altijd bellen en stond hij voor mij klaar!

Qredits からの回答
Men heeft oog voor de menselijke kant van ondernemen. Alles wordt duidelijk uitgelegd zonder gecompliceerde vragen.

Qredits からの回答
Qredits heeft mij goed begeleid in aanloop van een financiering.

Qredits からの回答
Het leningproces verliep erg snel. Goede communicatie was een belangrijk pluspunt.

Qredits からの回答
Professionalism and follow through was first-rate
Always responsive, questions were on point and specific. Addressed concerns with clear asks and in a timely manner.
Would have been ideal to have more transparency and warmer managing regarding possible constraints to address earlier and proactively though not at all a drawback.

Qredits からの回答
Een prettige kennismaking en super snel handelen. Veel meedenken en vooral vertrouwen geven. Een persoonlijke aanpak.

Qredits からの回答
Vanaf het eerste contactmoment werd ik goed begeleid door het team. De communicatie was duidelijk, transparant en persoonlijk. Ik kreeg de ruimte om mijn plannen toe te lichten en er werd echt meegedacht over de mogelijkheden.
Wat ik vooral waardeer, is dat Qredits niet alleen kijkt naar cijfers, maar ook naar de impact en haalbaarheid van je onderneming. Dat gaf mij vertrouwen en motivatie om mijn duurzame plannen verder te ontwikkelen.
Het aanvraagproces verliep soepel en professioneel, en ik werd gedurende het hele traject goed op de hoogte gehouden.
Kortom: een betrouwbare en betrokken partij voor ondernemers die willen investeren in groei én duurzaamheid. Absoluut aan te raden!

Qredits からの回答
Qredits gaat grondig te werk. Om overfinanciering tegen te gaan wordt je doorgelicht (inclusief partner) en moet je ondernemingsplan goed in elkaar steken. Dit is natuurlijk belangrijk en nodig want iedere ondernemer gelooft in zijn idee, maar kan daardoor "blind" zijn voor valkuilen en kan het zelf te rooskleurig bekijken. Dit doet Qredits heel goed.
Mijn enige aandachtspunt zou zijn, dat het traject naar mijn mening wat lang duurt. Als je als beginnende ondernemer wilt starten, valt het niet mee om te wachten op een beoordeling. Tussentijds krijg je weinig informatie waardoor je ook niet door kunt schakelen naar een plan B.

Qredits からの回答
Alles wordt duidelijk met je besproken, alle opties worden doorgenomen. Prettig verloop van afhandelen.

Qredits からの回答
Deskundige en vriendelijke medewerkers die zakelijk belang en sociale betrokkenheid uitermate goed combineren. Verlenen niet slechts kredieten maar kunnen, waar nodig/gewenst, een compleet traject aanbieden waar de aanvrager veel baat bij kan hebben.

Goed geholpen. Vriendelijke mensen. Duidelijke uitleg en extra hulp aanbieden

Qredits からの回答
Qredits denkt met je mee, geeft duidelijk aan wat er wel en niet mogelijk is. Vanaf aanvraag tot goedkeuring verloopt alles soepel. Ook de nazorg en begeleiding is helemaal top!

Qredits からの回答
Duidelijk en eerlijk, fijn dat er nog bedrijven zijn die met ondernemers meedenken.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。