Quality Perfumes レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik ben enorm blij met de Adore parfum die ik bij Quality Perfumes heb besteld. Het ruikt exact hetzelfde als mijn favoriete geur, Yves Saint Laurent Black Opium. Bovendien blijft de geur lang hangen.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik ben helemaal weg van Quality Perfumes. Hun flesjes zijn prachtig en voegen een vleugje elegantie toe aan mijn parfumcollectie. De levering was ongelooflijk snel, ik had mijn bestelling al de volgen... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik heb mijn eerste bestelling geplaatst bij Quality Perfumes. Helaas kwam het pakketje na 4 dagen nog niet aan, dus nam ik contact op met de klantenservice. Zij reageerden direct en stuurden mij kos... もっと見る

企業情報

1. 香水店

当該企業による記述

Quality Perfumes is een innovatieve online parfumerie in Nederland, gespecialiseerd in het creëren van uitmuntende geuren die een langdurige indruk nalaten. We zijn trots op onze kenmerkende Extrait De Parfum creaties, die vakkundig tot stand worden gebracht door onze ervaren parfumeurs en gebruikmaken van de meest verfijnde ingrediënten, afkomstig uit Grasse, de wereldberoemde parfumstad in Frankrijk. Bij Quality Perfumes streven wij naar de hoogste kwaliteitseisen door alleen producten aan te bieden die geen potentieel schadelijke stoffen bevatten en nooit op dieren zijn getest. Onze unieke geurmengsels voldoen aan alle Europese normen, zodat onze klanten kunnen genieten van een uitzonderlijke geurbeleving. We geloven stellig dat elke fles die wij samen met ons deskundig team vervaardigen een waardevolle toevoeging is aan uw parfumcollectie. Daarom bieden we een tevredenheidsgarantie om een ongeëvenaarde klantenservice te verzekeren. Met Quality Perfumes kunt u erop vertrouwen dat uw aankoop een prachtige versterking zal zijn voor uw persoonlijke geurassortiment.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 3

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Neppe reviews

Neppe reviews, en de officiele website is niet beschikbaar.

2025年1月31日
Quality Perfumes ロゴ

Quality Perfumes からの回答

Beste TT,
Bedankt voor je review. We willen graag verduidelijken dat onze webshop tijdelijk offline was en momenteel nog in ontwikkeling is vanwege een rebranding en de lancering van een geheel nieuwe collectie. Gedurende deze periode was en is het niet mogelijk om bestellingen te plaatsen.

We vinden het dan ook jammer dat we onterecht een negatieve review hebben ontvangen over iets dat niet op feiten berust, wat misleidend kan zijn.

Daarnaast kunnen we geen bestelling van jou terugvinden in ons klantenbestand, aangezien bestellingen tijdens deze periode niet mogelijk waren. Al onze reviews zijn afkomstig van echte klanten die een bestelling hebben geplaatst en automatisch een review uitnodiging ontvangen na hun aankoop.

Mocht je vragen hebben, verdere verduidelijking willen of denken iets te hebben besteld. Neem dan gerust contact met ons op via info@quality-perfumes.com.

Wij van Quality Perfumes staan voor betrouwbaarheid, transparantie en service. Onze klanten en hun tevredenheid staan bij ons altijd op de eerste plaats.

Quality Perfumes

Top kwaliteit

Hele snelle en persoonlijke levering. Heerlijke geurtjes en kwalitatief. Blijft heerlijk hangen in de kleren en op de huid waardoor je extra kan genieten van het lekkere geurtje. Dikke aanrader en een nieuwe vaste klant erbij. Dankjewel Quality perfumes voor de snelle levering en top service!

2024年8月19日

Betrouwbaar en tevreden

Ik ben erg tevreden van de geurtjes die ik onlangs heb besteld. Ze blijven goed zitten en ruiken heerlijk. En de levertijd was gewoon snel volgende dag in huis.

2024年6月21日

Top kwaliteit!

Top kwaliteit, geur blijft goed en lang hangen. Een sensatie voor je zintuigen! Er was wat fout gegaan bij DHL maar werd uiteindelijk heel goed opgelost. Klasse!

2024年4月6日

Top bedrijf!

Eerste keer geprobeerd en verbaast over de kwaliteit. Parfums zijn goed en lekker. De flesjes zien er ook mooi en luxe uit. Ga hier vaker bestellen voor me parfums.

2024年3月11日

Ontzettend tevreden!

Ik ben ontzettend tevreden met de kwaliteit van de geuren van Quality Perfumes. Ik ben echt onder de indruk van de geur Noor. Deze geur ruikt letterlijk naar mijn favoriete geur, Lancôme La Vie Est Belle. Niet alleen is de gelijkenis opmerkelijk, maar de geur blijft ook lang hangen en is gedurende de dag duidelijk aanwezig. Ik krijg regelmatig complimenten wanneer ik deze geur draag.

2024年2月9日

Trustpilot エクスペリエンス