レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Vänligt tack för de två buljongkopparna, som passade in i vår porslin service med assietter. Kopparna var mycket väl inslagna och bra att försändelsen var spårbar. Tack också för det trevliga fö... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag köpte ett jättefint treradigt pärlhalsband till min syster i julklapp och hon blev supernöjd. Hon tyckte att det var sååå fint. Superbra service 👍😊 Definitivt fem stjärnor 🌟🌟🌟🌟🌟

5つ星のうち5の評価

Mycket trevligt bemötande, med ett seriöst intresse för att hjälpa sina kunder. Jag blir på så gott humör efter ett samtal med Anette på Queens Interiors.

5つ星のうち4の評価

Hade beställt och betalt för hemleverans, men fick likväl hämta på utlämningsställe

企業情報

1. インテリア デザイン店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Vi tror på återanvändning istället för att köpa nytt. Varje hem och kontor blir mer personligt med något från en annan epok eller kultur . Vi tror på återanvändning för miljöns skull.

4.4

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Hade beställt och betalt för…

2026年1月30日

Queens Interiors からの回答

Tyvärr är det inget jag kan göra något åt. Vi hade beställt hemleverans men det händer allt oftare att postombuden struntar i det. Jag är så ledsen om det drog ner upplevelsen, men det ligger utanför vår förmåga att påverka. 🙏

Bra service

Bra service, trevlig bemötande och varor som mer än överträffar förväntningarna.

2025年6月26日

Tack så mycket. Varmt välkommen tillbaka. Anette på Queens

Mycket trevligt bemötande

2025年6月5日

Queens Interiors からの回答

Tack så mycket. Jag sätter en ära i att hjälpa mina kunder till ett köp som ska vara till glädje för en lång tid framöver. Tack Anette och det är en glädje att få samtala med dig. Du är alltid välkommen tillbaka.😊🙏❤️❤️

Tack för snabb leverans

Tack för snabb leverans, omsorgsfullt paketerad och trevlig julhälsning. Min fina krossade tekanna ersatt av en exakt likadan. Jag är jättenöjd!

2024年11月29日

Queens Interiors からの回答

Tack för ditt fina omdöme . Vi blir så glada varje gång vi lyckas göra våra kunder nöjda. Varmt välkommen tillbaka och God Jul och Gott Nytt År Anette och Inger

Omsorgsfullt och proffsig hantering

Omsorgsfullt och proffsig hantering! Bra på alla sätt!

2024年7月12日

Queens Interiors からの回答

Tack snälla för ditt fina omdöme. Vi hoppas få se dig igen hos oss. Anette och Inger 😊❤️

Handlat Marilyn Monroe glas i butiken

Handlat Marilyn Monroe glas i butiken, och är så nöjd. Trevlig personal och fantastisk utbud, kan rekommendera

2023年7月9日
自発的なレビュー

Queens Interiors からの回答

Tack Denice. Vi är så glada att du är nöjd. Varmt välkommen igen.❤️ Anette och Inger

5つ星のうち1の評価

Jag beställde James Kent tallrikar Old…

Jag beställde James Kent tallrikar Old Foley som skulle vara i fint skick. Två av dom var så trasiga i kanterna att det är mycket illa att ta 325kr styck för dessa två!

2023年7月29日

Queens Interiors からの回答

Du kunde ha kontaktat oss innan så hade vi kunnat klara upp det här. De här tallrikarna gjordes på 1950-talet och självklart ser de inte ut som nyproduktion och det står tydligt på vår sida att det är gamla varor med varierande defekter , men när vi gick igenom tallrikarna såg vi inte några defekter och vi var två stycken.Men vi går igenom varje föremål just för att det här inte ska hända, men tyvärr lyckas vi inte göra alla nöjda vilket gör oss mycket ledsna . Det här är så tråkigt.
Mvh Anette och Inger

5つ星のうち1の評価

Beställde en produkt

Beställde en produkt. Fick en annan ”likvärdig” hemskickad istället, paketerad i en pizzakartong. Tro mig den var inte ”likvärdig”..

2022年7月10日

Queens Interiors からの回答

Så ledsen att du inte blev nöjd då ersättningen var betydligt dyrare än varan du beställde. Du behöver inte behålla den utan kan skicka tillbaka den och få dina pengar tillbaka . Angående förpackningen så använder vi bara återanvända produkter då det är företagets bas om långsiktig hållbarhet i vårt samhälle. Jag lär mig och kommer att handla annorlunda i framtiden.

5つ星のうち5の評価

Jag köpte ett jättefint treradigt…

Superbra service 👍😊
Definitivt fem stjärnor 🌟🌟🌟🌟🌟

2022年1月11日

Queens Interiors からの回答

Tack så mycket Veronika för det fina omdömet och varmt välkommen igen. Anette och Inger

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。