Qurtinz レビュー

1,171
TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ok je betaalt wat meer omdat je producten op maat besteld maar dat weegt niet op tegen de kwaliteit, het onderhoudsgemak, duurzaamheid en vooral ook dienst na verkoop die uitstekend is! We hebben al... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Na telefonisch contact enkele dagen later de maat genomen afspraak was ongeveer vier weken productie tijd En na vier weken geleverd en geplaatst en alles exact in orde Dat is service

5つ星のうち5の評価

Goede uitleg bij de prijsofferte super vriendelijke dame aan de telefoon Afspraak om het plaatsen van de jaloezieën was perfect op tijd Gewoon een aanrader voor de volgende klanten en moesten we... もっと見る

企業情報

1. カーテン販売店

当該企業による記述

Qurtinz, uw specialist in raamdecoratie. Bent u op zoek naar binnenzonwering of gordijnen? Dan is het belangrijk dat u iets kiest dat perfect aansluit bij uw interieur. Daarom brengt Qurtinz de winkel bij u thuis! Elke woning is verschillend en elke inrichting is persoonlijk. Stof en productkeuze moet mooi aansluiten bij uw stijl en uw interieurkeuze. Daarom komen wij naar u toe met ons professioneel advies. Door onze full-service komen wij vrijblijvend bij u langs met onze catalogus en onze kleurstalen. Wij meten gratis op en maken vrijblijvend een gedetailleerde offerte. Naast de populaire producten; vouwgordijnen, overgordijnen en rolgordijnen, bevat ons productengamma ook alle andere soorten raamdecoratie. Bezoek onze website en klik op de knop “producten” voor meer gedetailleerde uitleg en fotogalerij. Interesse? www.qurtinz.be en maak snel een afspraak via ons contactformulier.

連絡先

(1,171)

過去12か月のレビュー数: 134件

レビューを書く

Vlot

Vlot, vriendelijk en correct.
Goeie prijs/kwaliteit. Alleen spijtig dat ze bij de vlakwanden nu metaal kleurige verzwaringslatten gebruiken ipv wit gelakte. Oogt minder mooi.

2025年11月19日

Qurtinz からの回答

Beste klant, de witte onderlatten zijn van glasvezel, maar die zijn lichter. Daarom werden er metalen onderlatten gebruikt, zodat uw vlakwand mooi strak hangt. Ik geef het in ieder geval door zodat onze adviseur u hierover opnieuw kan contacteren.

Brede keuze van materialen

Brede keuze van materialen, correcte offerte/ factuur en verzorgd geplaatst. Kwaliteit kost wel wat; niet de goedkoopste keuze.

2025年11月19日

Qurtinz からの回答

Bedankt voor je review! We zijn blij dat we u van dienst konden zijn. Groeten, team Qurtinz!

5つ星のうち5の評価

Één van de betere in de markt

Wij hebben onlangs verticale lamellen en gordijnen laten plaatsen door Qurtinz en wij zijn zeer tevreden!
Van begin tot eind enorm goed geholpen geweest, ook prijs-kwaliteit beter dan de meerderheid op de markt. Wij hebben meerdere offertes laten opmaken en Qurtinz kwam hier beter uit.

Niet enkel op gebied van prijs, maar zeker ook op gebied van service steken ze er boven uit. De zaakvoerder kwam zelf bij ons langs met een enorm aantal stalen aan kleuren en stoffen. Hij hielp ons bij de keuze en nu terugkijkend heeft hij mee de perfecte keuze gemaakt.

Het enige spijtige aan Qurtinz is dat ze geen automatische screens plaatsen. Deze dienen wij te plaatsen via een andere aannemer en dit proces verloopt jammer genoeg niet zo vlot als bij Qurtinz.

Ik kan niet anders dan lovend zijn over onze ervaring bij Qurtinz.

2025年11月14日

Tevreden

Wij zijn heel tevreden over ons project met Qurtinz.
Het feit dat men aan huis komt is zeker een plus, voldoende geinformeerd over de opties, veel stalen.
De afwerking is tip top in orde, strak en "proper".
Voor de eerste keer in ons leven zijn we volledig tevreden met de raamdecoratie!!!!

2025年11月4日

Heel tevreden !

Heel tevreden over Qurtinz! Nele biedt een fantastische service – supervriendelijk, professioneel en eerlijk in haar advies. Ze nam uitgebreid de tijd, bracht veel stalen mee aan huis en dacht echt mee over wat het beste paste. De plaatsing verliep perfect: correct, proper en tot in de puntjes afgewerkt. De kwaliteit van de stoffen is bovendien prachtig. Absoluut een aanrader!

2025年11月4日

Zeer tevreden.

Nele helpt ons heel goed om de juiste keuze te maken bij de inrichting van de living.

2025年10月28日

Absoluut een aanrader!

We zijn zeer tevreden over de service en gordijnen van Qurtinz. Het adviesgesprek aan huis was uitermate waardevol. Doordat het advies direct in de eigen woning plaatsvindt, weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt qua stijl en functionaliteit. Ook de installatie verliep vlekkeloos en professioneel. Bovendien waren alle medewerkers waarmee ik contact heb gehad zeer vriendelijk en behulpzaam.
Qurtinz is absoluut een aanrader!

Vertrouwen

Goeie hulp gekregen bij het kiezen was een pluspunt!
Zo waren er geen twijfels en vooral de eerlijkheid gaf vertrouwen.

Mooi en proper werk

Mooi en proper werk
Installateur vriendelijk en goede werkkracht

Correcte plaatsing

Correcte plaatsing. Vriendelijk personeel.

2025年10月28日

Een super-bedrijf

Zoals we reeds eerder hadden ondervonden, was er ook deze keer een stipte en correcte plaatsing na de opmeting .Steeds correct en met de glimlach ! Een bedrijf en zijn werknemers dat je aan iedereen kan aanraden !

2025年10月16日

5つ星のうち5の評価

Fijn verder geholpen door Nele (Leuven)…

Fijn verder geholpen door Nele (Leuven) en inmiddels hebben we een huis vol mooie gordijntjes en lamellen. Ook zeer goede prijs-kwaliteit.

2025年10月16日

Beste,

Beste,

na een telefonische afspraak verliep alles vlotjes.
De persoon die de herstelling uitvoerde was een vlotte en aangename man die zijn stiel wel echt kent.
Top alvast,
Met vriendelijke groeten, Baert Koenraad
2160 Wommelgem

2025年10月2日

Goed werk

Alles is helemaal in orde nu.

2025年10月23日

Qurtinz からの回答

Bedankt voor uw feedback. Indien u de besturing met uw GSM of Ipad wenst uit te voeren, dan kan dit. Wij zullen hiervoor contact met u opnemen.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。