レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Dottern hade skadat sig och kunde inte delta i sin sport. Skickade lÀkarintyg till dem och underlag pÃ¥ betalningen. De vÀgrar ge mig pengar tillbaka. Föreningen har mailat dem ocksÃ¥ att dottern ej kun... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

har lÀst mkt negativt om Qvickly hÀr men jag har bara gott att sÀga om dem. fakturorna har kommit i god tid till min mail och jag har betalat i tid. allt har funkat bra. har man stökig ekonomi med dÃ¥l... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Varning pÃ¥ dessa oseriösa och aggressiva aktörer. KundtjÀnst under all kritik som inte har nÃ¥gon som helst koll och kan inte fÃ¥ fram betalningsunderlag. Hotar med kronofogden direkt om du av nÃ¥gon an... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

FruktansvÀrt dÃ¥liga. Jag bad om ett ocr-nummer till en faktura som inte fungerade. DÃ¥ fick jag ett annat bankgironummer och instruktioner att inte skriva OCR. Jag betalade fakturan samma kvÀll. 24... もっず芋る

䌁業情報

1. 支払いサヌビス

圓該䌁業による蚘述

Sedan 2003 har vi hjÀlpt vÃ¥ra kunder att fÃ¥ betalt pÃ¥ ett enkelt sÀtt. Qvickly erbjuder en checkout, fakturaköp, fakturaservice och inkasso. De senaste 20 Ã¥ren har tekniken och förutsÀttningarna förÀndrats men vÃ¥r mission Àr fortfarande lika aktuell – genom teknik skapar vi skalbara lösningar för företag att fÃ¥ betalt pÃ¥ sitt sÀtt.

1.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

VÀntat på faktura via mail i 30 dagar

VÀntat pÃ¥ faktura via mail i 30 dagar. Ingen faktura eller pÃ¥minnelse har kommit men inkasso direkt i Kivra och extra avgift pÃ¥ 240 kr nu 30 dagar senare. Mailat med företaget som hÀvdar jag skrivit fel mailadress .com med ett l pÃ¥ slutet. Jag har i orderbekrÀftelsen rÀtt faktureringsadress och har bifogat bilagan men de hÀvdar att felet Àr mitt. KÀnner mig heligt förbannad dÃ¥ jag seriöst alltid betalar och aldrig varit utsatt för detta tidigare. Är det ett sÀtt för företaget att fÃ¥ in extra pengar gm att hota med inkasso?

2024幎6月10日

Hej Eva

Vi beklagar verkligen den situation du upplever, och vi förstår din frustration. Det Àr absolut inte vår avsikt och vi tar din feedback på största allvar.

Vi kommer att omgående granska ditt Àrende och kontrollera vad som har gått fel med din faktura. Om det visar sig att det har blivit ett misstag från vår sida, kommer vi att rÀtta till det och ta bort eventuella avgifter och inkassokrav.

5぀星のうち5の評䟡

Sjukt smidigt att betala faktura via

Sjukt smidigt att betala faktura via deras sida. Kan inte bli smidigare. Full pott av mig. Hade jag sjÀlv skapat en hemsida med samma utgångspunkt som er, hade den varit exakt likadan!

2024幎4月29日

Hej Emil,

Stort tack för din positiva feedback! Vi Àr glada att höra att du tycker det Àr smidigt att betala fakturor via vår betallösning på Qvickly. Vi strÀvar alltid efter att göra processen så enkel och anvÀndarvÀnlig som möjligt, så det Àr fantastiskt att få höra att vi lyckats.

Om du har fler idéer eller feedback framöver, tveka inte att dela med dig!

5぀星のうち1の評䟡

Skickar ingen pÃ¥minnelse utan skyhög

Skickar ingen påminnelse utan skyhög straffavgift direkt. Mycket Dåligt företag!!

2024幎4月27日

Hej Niklas,

Tack för din feedback!
Tråkigt att höra din upplevelse. Du får gÀrna kontakta oss igen så kan vi titta på Àrendet och se vad som har hÀnt.

5぀星のうち1の評䟡

Dom lurar folk med pengar DÅLIGASTE

Dom lurar folk med pengar DÅLIGASTE företag!!!!

2024幎4月19日

Hej Sera,

Tack för din feedback!
Du får gÀrna kontakta oss igen och berÀtta mer angående din feedback och Àven titta på ditt Àrende igen.

Låååånga svarstider på returÀrende

Låååånga svarstider på returÀrende. Har inte koll på saker. Hittade inte min fullt korrekta betalning.

2024幎3月28日

Hej Kerstin,

Tack för din feedback!
VÀnligen kontakta den butik du köpt din vara. Du får gÀrna kontakta oss igen så kan vi titta på Àrendet och se vad vi kan hjÀlpa till med.

5぀星のうち2の評䟡

Försening som affÀrsidé?

Den 22 mars får jag i brevlådan en faktura från Qvickly, den Àr daterad den 15 mars och ska vara betald inom 8 dagar, dvs i morgon (lördag!). Det Àr alltså brådis, på fakturan finns en QR-kod för betalning, men den visar sig mÀrkligt nog inte fungera. NÀr jag ringer och frågar börjar man med att skylla på Postnord, bra koll dÀr, det står Citymail på kuvertet... Att QR-koden inte fungerar har man ingen förklaring på. AffÀrsidén Àr vÀl ganska tydlig, skicka fakturor med kort betalningstid en fredag och sen "hoppas" att de kommer fram, tala om kundfokus!

2024幎3月22日

Hej Torbjörn,

Tack för din feedback!
Tråkigt att höra din upplevelse. Vi har inte QR kod på någon faktura. Kan det vara att de Àr en faktura från ett annat företag?

FruktansvÀrt dåliga

FruktansvÀrt dåliga. Jag bad om ett ocr-nummer till en faktura som inte fungerade. Då fick jag ett annat bankgironummer och instruktioner att inte skriva OCR. Jag betalade fakturan samma kvÀll. 24 timmar senare skickar ni ett mejl dÀr ni skriver att ni gav mig fel bankgironummer och att jag måste skriva OCR, varvid ni ger mig ett OCR.

Menar ni att jag ska betala dubbelt?? Det Àr ju NI som gjorde fel

2024幎2月29日

Hej Julia,

Tack för din feedback!
Vi beklagar verkligen det misstag som skett med felaktig information om bankgironummer och OCR-nummer. Vi kommer titta på Àrendet.

Kontakta oss igen om du har fler frågor på info@qvickly.io eller 010-898 99 29.

FruktansvÀrt bemötande otydliga och

FruktansvÀrt bemötande otydliga och medger fel men Àndå skickar dom Àrendet vidare till kronofogden.
Man begÀr anstånd och en uppskjuten en månad för att gå igenom sjÀlv fakturan som de påstår att man missat att betala.
Fråga om underlag med inbetalningar och det kan dom inte ge.
Hela tiden försöker dom lÀgga skulden på mig fast vi ringde i tid innan de skicka ivÀg Àrendet till kronofogden.
Till slut ser den man pratar med att fakturan Àr betald i början av januari och påstår att dom delvist gjort fel men det Àndå Àr skickat till kronofogden och de inte kan göra något åt det.

Mycket dåligt hanterat mycket oseriöst inkassobolag.
Stor varning.

2024幎2月20日

Hej Steve,

Vi beklagar verkligen att du har fått dåligt bemötande och att fakturan trots allt skickats till Kronofogden trots att betalning skett. Vi ser över ditt Àrende omedelbart och gör vårt bÀsta för att rÀtta till felet. Vi ska också undersöka varför du inte fick tydliga svar på dina frågor om underlag.

Tack för ditt tålamod, och tveka inte att höra av dig om du har fler frågor.

5぀星のうち1の評䟡

Terroriserar en med samtal trots att

Terroriserar en med samtal trots att man inte har nÃ¥gra skulder hos dom. Även efter man visar konto utdrag och saldo sÃ¥ forsÀtter
Dom extremt oseriösa

2024幎1月31日

"Hej,

Tack för att du kontaktar oss.

Vi ber om ursÀkt om du upplevelse. Om du inte har några skulder hos oss och redan har skickat in underlag som styrker detta, ska vi sjÀlvklart undersöka detta omgående.

Återkom gÀrna om du har fler frÃ¥gor eller om det Àr nÃ¥got annat vi kan hjÀlpa dig med.

Tack för ditt tålamod!

5぀星のうち1の評䟡

Kredit som aldrig blir återbetald

Jag fick min faktura krediterad men det kom aldrig någon kredit på mail. Efter lite detektivarbete, hittade jag en kredit nÀr jag loggade in men då Àr det J
jÀttekrångligt att få tillbaka pengar. Jag ska sjÀlv gå in och ansöka om mina pengar, fylla i alla bankuppgifter. Det har nu gått 1,5månad sedan fakturan blev krediterad men jag har fortfarande inte fått några pengar. Om jag inte uppmÀrksammat detta hade Qvickly förmodligen behållt mina pengar och jag misstÀnker att så Àr fallet för många som inte förstått att man aktivit måste begÀra tillbaka pengar. SkÀms!

2024幎2月6日

Hej Maria,

Tack för din feedback!
Tråkigt att höra din upplevelse. Om man handlar på faktura som i ditt fall, då sparar vi inte dina bankuppgifter för en återbetalning. Vi kommer Àven kika nÀrmre på varför du inte fått en kreditfaktura.

Kontakta oss igen om du har fler frågor på info@qvickly.io eller 010-898 99 29.

5぀星のうち1の評䟡

"NÃ¥got gick fel..." betalplattform fungerar inte!

NÀr man skall betala på er s.k. tjÀnst så får man meddelandet att "Något gick fel! VÀnligen försök igen lite senare..." och så er logga uppochner. Provat under flera dagar nu. Jag gissar att jag inte kan svara det samma om man dÀrmed inte kan betala?! Det minsta man kan begÀra av ett bolag som lÀgger på kravbelopp efter 8 dagar Àr att det fungerar. Fast det kanske ingår i affÀrsplanen så ni kan krÀva mer, smart! Uselt Àr det i alla fall!

2024幎2月4日

Hej Kim,

Tack för din feedback!
Tråkigt att höra din upplevelse. För att kunna hjÀlpa dig mer och kika nÀrmre på Àrendet varför de inte fungerat att betala i vår tjÀnst vill jag att du kontaktar oss.

Skickar ej faktura

Skickar ej faktura. PÃ¥ deras inloggningssida myqvickly finns inte heller fakturan Àn, utan stÃ¥r som ”under behandling” pÃ¥ kommande, finns ej uppgifter om hur jag betalar in den eller var.

2024幎1月30日

Hej Tove,

Jag har kollat på ditt Àrende, du ser att den Àr under behandling pga av att butiken dÀr du har handlat ifrån inte aktiverat din faktura. Avvakta någon dag eller kontakta butiken.

Behöver du mer hjÀlp Àr det bara att höra av dig till oss på Qvickly, info@qvickly.io eller 010-898 99 29!

Ha en fin dag!

5぀星のうち2の評䟡

Har anvÀnt deras betalmetod i flera Ã¥r

Har anvÀnt deras betalmetod i flera år till barnens sportaktivitet som Àr en rÀtt dyr aktivitet. Cirka 7.000-8.000 per år och barn. Har egentligen inte varit några konstigheter och tjÀnsten i sig Àr ok.
Denna gång råkade vi missa förfallodag vilket inte har hÀnt tidigare. Betalade in direkt vid påminnelsen och mailade samtidigt med att betalningen Àr klar samt bad de kreditera påminnelsen. "vi krediterar inte påminnelser och invÀntar er betalning" blev svaret.

Pga. kass förståelse och dåligt tillmötesgående så betalar jag nu in 60:-.
Andra företag vet att det Àr så enkelt att visa goodwill och service i sådana hÀr fall för att man ska fortsÀtta anvÀnda deras tjÀnster. Qvickly dÀremot avÀger sig hÀrmed sin % på våra trÀningsavgifter för barnen för 60 kr.

#KundserviceNÀrDenÄrSomSÀmst

2024幎1月16日

Hej Eldar,

Tack för din feedback!
Tråkigt att höra din upplevelse. Vi hoppas att den lilla kompensation att ta bort procenten på kapitalbeloppet hjÀlpte lite.

Du får gÀrna kontakta oss igen som om det Àr något annat i Àrendet du vill gå igenom.

Superkrångligt

Superkrångligt
Det har varit ett rent helsike att försöka fÃ¥ tag i dem dÃ¥ det inte gÃ¥tt att logga in hos dem ,och som huvudman stÃ¥r Billmate , Invoice har tydligen hand om inkasson och sen Àr det Qvickly som man ska försöka fÃ¥ tag i Vilket man inte fÃ¥r . DÃ¥ det inte finns nÃ¥n faktura pÃ¥ hemsidan. har Àntligen lyckats betala in rÀkningen dÃ¥ jag hittade deras giro nr men vet ff inte om det Àr rÀtt
 men Àr det 3 företag i 1 eller vad Àr grejen ??

2024幎1月8日

Hej Hamster,

Vi har tre bolag under ett varumÀrke som Àr Qvickly. Under de namnet går Invoice Finance, Invoice Inkasso och Billmate.

Du får gÀrna kontakta oss igen så kan vi titta på Àrendet och du hittar Àven din faktura på MyQvickly.

VÀrldens sÀmsta betallösning

VÀrldens sÀmsta betallösning. Skickade aldrig en första faktura endast en med påminnelse avgift på. De vÀgrar att godta att jag betalar fakturan utan påminnelseavgiften.

2024幎1月2日

Hej Björn,

Extremt kass

2023幎11月15日

Hej Nick,

De skickade ingen betalningsavi

De skickade ingen betalningsavi, varken via posten eller email. Sen kom det helt plötsligt ett inkassokrav på hela beloppet tre veckor efter köpet och nÀr Via posten nÀr bestÀllningen fortfarande inte var levererat. Försöker fortfarande bestrida inkasso kravet utan framgång. Avråder från att gå in i avbetalningsplan med qvickly!

2023幎11月9日

Hej Sergio,

Tack för din feedback!
Tråkigt att höra din upplevelse. Du får gÀrna kontakta oss på kundtjÀnst igen på info@qvickly.io eller 010-898 99 29.

Betalade min faktura 27/9

Betalade min faktura 27/9, mottagaren har fortfarande inte fått pengarna. Både jag och mottagaren har försökt få kontakt både via Mail samt telefon helt utan framgång. Mottagaren har flera drabbade som inte heller får någon kontakt. Fakturan hos mottagaren Àr nu förfallen dessutom, dom har dock sett bevis på min betalning via min bank. Sjukt dåligt! VARNING!!!!

2023幎10月28日

Hej Angelica,

Svarar inte i telefon .

Svarar inte i telefon trots att automat.rösten sÀger "snart" . Skickar inkasso till privatperson nÀr ursprungsfakturan varit på företag som jag inte lÀngre Àger. Finns det inget minusbetyg att ge?
mvh KG

2023幎10月16日

Hej KG,

Tack för din feedback!
Tråkigt att höra att din upplevelse. Du får gÀrna kontakta oss på kundtjÀnst igen på info@qvickly.io eller 010-898 99 29.

Oseriösa

Skickar ut påminnelse och inkasso på en fakturan som betalades i god tid!

2023幎10月4日

Hej Andreas,

Din feedback Àr vÀrdefull för oss och vi kommer att vidta åtgÀrder. Om du har ytterligare frågor eller behöver hjÀlp, vÀnligen tveka inte att kontakta oss.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。