1 year ago I booked a service. Almost 1 month before the appointment I tried cancelling twice via phone and email. They never replied to my emails. Now, I suddenly received an invoice for the service... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
KÞbenhavns bedste vinduespudser! Jeg har brugt flere firmaer men ingen slÃ¥r QWC. Venlig hÞflig ansat og mine vinduer har aldrig vÊret sÃ¥ rene fÞr. Kom med det helt rigtige udstyr med kalkfrit vand, sÃ¥... ãã£ãšèŠã
Havde desperat brug for en vinduespudser og kontaktede QWC. Jack fik mig presset ind i deres travle kalender og resultatet er super! Hele forlÞbet var nemt og professionelt - og mine meget beskidte... ãã£ãšèŠã
Skrev til firmaet igennem deres kontaktformular, og blev bedt om at bruge en booking-funktion pÃ¥ en anden relateret side, og gjorde det for en mÃ¥neds tid siden, hvor datoen for arbejdet var en uge sen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
QWC stÃ¥r for Quality Window Cleaning. Det er nemlig kvalitet, god service, god dialog, fleksibilitet og evnen til at klare de mest besvÊrlige opgaver, som QWC er garanti for. Vores dygtige vinduespudsere sÊtter en Êre i deres hÃ¥ndvÊrk og strÊkker sig derfor altid ekstra, for at yde den hÞje kvalitet, som er vores kendetegn. Det betyder, at ingen opgave er sÃ¥ besvÊrlig, at vi ikke kan klare den. QWC er specialister i vinduespudsning. Derfor uddanner vi vores personale i rappelling (klatring), lift og gondol kÞrsel, rent-vands anlÊg ( StÊnger op til 32m) og snart droneflyvning. Disse kompetencer gÞr, at QWC stÃ¥r klar med netop âdinâ lÞsning. Hos os, er det ikke kun helt rene vinduer du fÃ¥r. Men, du for en fleksibel / og lÞsningsorienteret vinduespudser, som skrÊddersyr en lÞsning ud fra dine behov.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vindurdpudseren
Vindurdpudseren, det var en venlig og serviceminded mand.
Jeg ser frem til at mine vinduer bliver pudset af jeres firma.ð
KÞbenhavns bedste!!
KÞbenhavns bedste!!
Ikke fÞrste, og heller ikke sidste gang vi kommer til at bruge Qwc. Fantastisk service fra fÞrste kontakt. Kommer til tiden og udfÞrer arbejdet til prÊcision. Tak for min rene vinduer.
Klar anbefaling fra mig
Har aldrig haft pÊnere vinduer! Tak. kan varmt anbefales.
Vindurdpudseren
Vindurdpudseren, det var en venlig og serviceminded mand. Kundeservice kontoret, oplevede jeg også, som servicemindede medarbejdere.
De har Êndret min aftale uden problemer og hurtigt.
Jeg ser frem til at mine vinduer bliver pudset af jeres firma .
Kan klart anbefales
Vi har brugt dem et års tid nu (privat kunde), og det fungerer bare godt. Vinduerne bliver pÊne, varsel i god tid, og generelt top professionel kommunikation hele vejen igennem.
FÞrste gang
FÞrste gang. Ud af 7 fag var et enkelt ikke pudset ordentligt. Lange striber, MEN meget hurtig respons og tilbud om at komme forbi igen. Det syntes jeg dog var lidt for meget.
Nu har jeg indgået fast aftale til en meget konkurrencedygtig pris. Hurtigt svar ved henvendelse.
Svingede mellem 3 og 4. Grundet hurtig responstid svingede jeg mig op til 4. Holder vores fremtidige aftaler, så ryger jeg op på 5.

Helt ubeklagelig proces
Selvom vinduespudseren var forsinket var det intet problem for mig, da jeg ikke behÞvede at vÊre hjemme. Det var en nem proces.
Flink mand
Flink mand
Hurtigt og prÊcist arbejde
Gjorde mere arbejde end aftalt
Super tilfredsstillende arbejde
Super tilfredsstillende arbejde. QWC var inden opgaven ude at besigtige vores ejendom, og forsikrerede at de kunne klare opgaven. De kom dagen efter og polerede alle vinduer på 20 etage.
Stor anbefaling herfra!
Nej tak herfra
Vinduerne blev desvÊrre ikke rene og var helt plettet (kalk).
Vinduespudseren rykkede tiden og kom alligevel ikke til aftalt tid.
Jeg anvender dem ikke igen.

Havde firmaet i min lejlighed for ca 9âŠ
Havde firmaet i min lejlighed for ca 9 uger siden, super flot og lÊkkert resultat, og selv om jeg desvÊrre måtte flytte den 1. aftale på ret kort varsel, var der god forståelse.
Har bestilt dem til ny pudsning imorgen â¥ïž
Det var ikke for godt
Det var ikke for godt! Ud over tider, der blev lavet om et par gange, så er resultatet under lavmål. Vores store ruder på 5.sal blev vasket nedefra og dels ikke vasket/pudset overalt og så er det fyldt med striber og pletter. Desuden er der dryppet vaskevand på vores trÊgulv flere steder med nogle grimme pletter, som vi håber går af igen.
Jeg kan bestemt ikke anbefale QWC og vi bruger dem i hvert fald ikke mere.
DÃ¥rlig service
Dårlig service. Det er ikke muligt at få telefonisk kontakt. Kun booking gennem formular, der tilsyneladende ikke bliver lÊst.

QWC ããã®åç
HÞj kvalitet fra fÞrste opkald.
HÞj kvalitet fra fÞrste opkald til aflevering af opgave. Det er absolut ikke sidste gang vi bruger QWC vinduespudser til vores projekt og privat.
Murermester Bastian aps

Verdensklasse service og kvalitet
Verdensklasse service og kvalitet. Meget fleksibel, omhyggelig og professionel. Har lÞst umulige opgaver pÃ¥ umulige tidspunkter med godt humÞr. KÊmpe anbefaling herfra. ððªð
Helt igennem en fantastisk oplevelse
Helt igennem en fantastisk oplevelse, firma der virker meget professionelt. Vinduer glasklare, uden lÞbere. 5 â herfrað
Alt den bedste oplevelse
Alt den bedste oplevelse, nu har jeg lÊst de andre anmelderser og tror de forvekles med nogen andre
Det er nu tredje gang vi har fÃ¥etâŠ
Det er nu tredje gang vi har fået vasket lejlighedens vinduer. Altid prÊcist, med et smil på lÊben og omhyggelige. Og det til en helt rimelig pris
Jeg kommer ikke til at bruge andre til.
GÞr det selv, resultatet bliver bedre !!
DÃ¥rligste vinduespudsning nogensinde....!
Striber, kalkpletter og ingen pudsning i hjÞrnerne
samt 3 vinduer der blev "glemt"
BETAL IKKE, FÃR DU HAR SET RESULTATET OG GODKENDT ARBEJDET.
QWC svarer ikke på mail, telefon eller sms.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã