䌁業情報

3. DJサヌビス
  4. むベント プランナヌ
  5. 舞台照明装眮提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

QX Events is gespecialiseerd in het verhuur van licht- en geluidsapparatuur, evenals het organiseren van evenementen zoals bedrijfsfeesten, bruiloften en andere speciale gelegenheden. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor zowel de technische als de organisatorische aspecten van jouw evenement. Of je nu op zoek bent naar professionele geluidsinstallaties, sfeervolle verlichting, tentverhuur of volledige ondersteuning bij de organisatie van een feest, wij zorgen voor een perfecte uitvoering. Met oog voor detail en klantbeleving maken we elk evenement tot een geslaagde ervaring. Bij QX Events draait alles om kwaliteit, betrouwbaarheid en een zorgeloze organisatie, zodat jij je volledig kunt focussen op het genieten van je evenement.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Echte Toppers!

Super lieve mensen, alles op tijd opgebouwd en ze hebben hun best gedaan om de bezoekers van onze Open Dag te verwelkomen met gezellige muziek. Zo'n tent op je terrein geeft meteen een goede "smoel" natuurlijk. Echt top en een dikke aanrader voor je feest!!

2026幎4月11日
5぀星のうち5の評䟡

Echt waar beter kon niet snelle opzet

Echt waar beter kon niet snelle opzet snelle afzet duidelijke uitleg onvergetelijke herinnering erbij

2025幎12月27日

QXEVENTS からの回答

Bedankt voor je fantastische review!
We zijn blij te horen dat de Club Air ervaring volledig aan je verwachtingen voldeed. Bij QXEVENTS streven we altijd naar een snelle opzet, duidelijke uitleg en het creëren van een onvergetelijke ervaring. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

5぀星のうち5の評䟡

Qevents maakte mijn dochter haar

Qevents maakte mijn dochter haar verjaardag echt compleet.
Echt een super gave blow up disco ik had het complete pakket met licht muziek rook echt geweldig.
Zeker een aanrader.

2025幎11月22日

QXEVENTS からの回答

Dank je wel voor de mooie review!
We zijn zo blij dat de Club Air ervaring de verjaardag van je dochter compleet maakte! Het is geweldig om te horen dat jullie genoten hebben van de Club Air, de muziek, het licht en de rook. We doen er alles aan om een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden. Hopelijk tot de volgende keer!

5぀星のうち5の評䟡

Betrouwbare partner met topservice – echt een aanrader!

Professioneel, vriendelijk en betrouwbaar – een topteam!
Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met QXEVENTS. Vanaf het eerste contact verliep alles vlot en duidelijk. Ze denken goed mee, communiceren snel en zijn altijd vriendelijk en professioneel in de omgang.

Op de dag zelf waren ze ruim op tijd aanwezig, werkten rustig en efficiënt en straalden vertrouwen uit. Alles werd netjes opgebouwd en getest, en ze bleven betrokken tot alles vlekkeloos werkte. De technische kwaliteit was uitstekend, en ook bij kleine wijzigingen werd direct flexibel meegedacht.

Wat ons betreft een team dat je er graag bij hebt op je evenement – professioneel én prettig om mee samen te werken. We kijken uit naar een volgende keer!

2025幎6月21日

QXEVENTS からの回答

Wat een mooie woorden, ontzettend bedankt voor deze mooie review!
We zijn blij om te horen dat jullie onze werkwijze als professioneel, vriendelijk en betrouwbaar hebben ervaren. Het is precies waar we elke dag naar streven: een soepele samenwerking, duidelijke communicatie en technische ondersteuning waarop je kunt vertrouwen.

Dank voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben gesteld en voor de prettige samenwerking. We kijken er nu al naar uit om ook bij een volgend evenement weer samen iets moois neer te zetten!

Team QXEVENTS

5぀星のうち5の評䟡

Afgelopen zaterdag heb ik een
 feestje gehad!

Afgelopen zaterdag heb ik een geluidsset gehuurd bij QXEvents en ik ben zeer tevreden over de service. De reservering was snel en eenvoudig geregeld, en de klantenservice reageerde vlot en vriendelijk. Het geluid van de set was kraakhelder en van hoge kwaliteig. Dankzij deze goede service en apparatuur hebben we een fantastisch feest gehad! Zeker een aanrader!

2025幎5月31日

Beste Jennifer,

Wat ontzettend leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en geluidsset! We doen ons best om elke reservering soepel te laten verlopen, dus fijn dat je dit zo hebt ervaren.

Fantastisch dat het geluid aan je verwachtingen voldeed en dat jullie feest geslaagd was. Daar doen we het voor! Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen in QXEvents.

Je bent altijd welkom bij ons voor een volgend event!

Team QXEvents

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス