ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ooit via via bij RA terecht gekomen. Voor zowel mijn hobby auto als dagelijkse auto heeft dit bedrijf altijd een antwoord en of oplossing, service en deskundigheid zijn hier van zelfspreken. Contact v... ãã£ãšèŠã
Artikel besteld met een levertijd (volgens de webshop) van 2-4 werkdagen. Na 2 weken zelf maar eens gebeld waar het bleef, de schuld lag bij brexit en de douane. Vanaf dat moment wekelijks ZELF... ãã£ãšèŠã
Late verzending terwijl product op voorraad was. Geen reactie terug op e-mail Pas na een post op facebook kreeg ik de volgende dag reactie via facebook messenger. Over de producten valt niks te... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
RA Performance Automotive Shop for Maintenance, Tuning & Performance Parts. Kart - Race - Drift - DNRT -Trackday - Drag - Cross - Oval racing - Sprint - Tuning www.RA-Performance.nl // info@RA-Performance.nl
é£çµ¡å
Florijnweg 7, 6883 JN, Velp, ãªã©ã³ã
- 026-7504543
- info@RA-Performance.nl
- ra-performance.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fijne snelle service en duidelijk advies!
Na telefonisch contact met RA-Performance onderdelen besteld voor de Drift auto van onze zoon voor zijn verjaardag. Op sommige onderdelen zat een levertijd maar toch was alles op tijd binnen, Super en mijn zoon erg blij, voortaan zal hij zeker bij RA-Performnce zijn onderdelen bestellen.
Heel erg bedankt!
Ãén tijdje geleden hebben ze mijnâŠ
Ãén tijdje geleden hebben ze mijn roetfilter gereinigd en nadien ook de software van de wagen geopdate, top service voor een prijsje, een heel betrouwbaar bedrijf, als ik ooit nog problemen moest hebben ga ik zeker terug, oh ja na een paar weken belde de eigenaar mij op om te horen of alles nu OK was, dit noem ik pas service
Onderhoud bij RA
1 juni 2023
Ik heb al jaren goede ervaringen met dit bedrijf zowel met de camper als met mijn personen auto!
Goed bereikbaar, vriendelijke medewerkers enâŠâŠaltijd lekkere koffie!!!
Super bad :(
The company give the car for cheap and when you bring it back they want a lot of money for nothing

RA Performance ããã®åç
Vakkundige en snelle reparatie
Zeer vakkundige jongens en ondanks vrijdagochtend een baksteun af te hebben gebroken van het subframe kon ik maandag eind van de middag de auto weer ophalen. Meegedacht voor een 2e hands subframe, die versterkt en versterkte rekbouten geplaatst. Erg netjes en snel gedaan!
Top zaak!
Super zaak om je auto in onderhoud te hebben.
Ondertussen zelf 2 auto's in onderhoud, en ga ook niet naar een ander.
Vriendelijk personeel die weten waar ze mee bezig zijn.
Heren bedankt voor de top service die jullie leveren, en tot de volgende!ðð»
Wie moet wie advies geven
Mijn man heeft ra performance benaderd met de vraag of ze de auto passend konden maken met de huidige wielen zonder dat deze vol beladen de wielkasten zouden raken, na meerdere gespreken kwam het voorstel om een schroefset te monteren, waarop mijn man duidelijk antwoorde en vroeg, gaat de auto dan niet aanlopen. Inmiddels had mijn man de ET maat en de J maat en de foto's naar Rins gestuurd met de vraag of het wel echt past aangezien de velgen buiten de auto uitsteken. Waarop hij antwoorde dat moet wel passend te maken zijn. Hierna besloten om de schroefset te bestellen en ook 4 nieuwe banden op advies van Rins anders zou het nog steeds niet passen. Na 2 afspraken op het laatste moment te moeten verzetten omdat de bestelling pas 4 dagen na de afspraak was gedaan en de bestelling lang onderweg was, had mijn man al 2 x aangegeven de deal te willen anuleren omdat hij er geen vertrouwen meer in had en we op vakantie gaan en de auto goed moest zijn, anuleren was niet mogelijk. Na weer een week wachten en stress uiteindelijk de afspraak op 13 mei 2022. Mijn man meerdere malen gevraagt of ze goed wilden kijken naar huidige set up van de auto meer dan duidelijk benadrukt en gevraagt past dit jongens gaat dit. Laat anders de schroefset maar in de doos zitten en geef mij mijn geld terug en laat de banden dan ook maar staan. Want wat niet past dat past niet. Toch besloten ze om de set en de banden te monteren ook nog door een monteur die nog nooit onder een bmw een schroefset geplaatst had. Met de nodige vuistslag op de originele veerpoten steekassen en de nieuwe schroefset door middel van een koevoet heeft achtergelaten en tot overmaat van ramp een aantal keer de auto liet zakken met de skirts op de brug.vervolgens to 2x toe de auto heeft verhoogd dmv die zelfde koevoet om de veer te ontspannen en zo de stelring naar beneden te wrikken. Wederom niet passend tenzij je maar 60 km per uur op de snelweg wil rijden. Nu inmiddels bijna 700 km en 4 bedrijven verder voor inspectie en eventuele aanpassing mogelijk te maken (eind conclusie niet mogelijk) 200 euro aan reiskosten erbij 750 km verder tank leeg kom ik uit op een slordige 2400 euro voor een auto waar wij volgende week niet mee op vakantie kunnen (160 ontvangen van Rins mbt inspectie en eventuele mogelijke aanpassingen te bekijken) eind conclusie hij is nu 2260 euro lichter en het voorstel om de originele wielen terug te plaatsen met 4 nieuwe banden word niet beantwoord. Zelf wilde hij nog even wachten met een review de fout ligt echt overduidelijk bij ra performance. Mij man staat nog steeds open voor passende oplossing. Maar telefoon word niet meer opgenomen.
IK RAAD ECHT DIT BEDRIJF NIET AAN IK BEN ZO FURIEUS DIT ZIJN GEEN PROFESSIONALS MAAR EEN STELLETJE BEUNHAZEN die het zelfs voor elkaar krijgen binnen een uur 100 x hun gereedschap te laten vallen ð
ik ga mijn advocaat benaderen want dit moet opgelost worden
Zeer tevreden over mijn ervaringen metâŠ
Zeer tevreden over mijn ervaringen met RA Performance. Zijn klantvriendelijk, flexibel en deskundig. Inmiddels 2 auto's daar onder gebracht voor wat onderhoud en zal ook zeker terug blijven komen.
Bedanke mich herzlich
Bedanke mich herzlich
Sinds 3 jaar prettige ervaringen met RAâŠ
Sinds 3 jaar prettige ervaringen met RA Performance van reparaties aan 2 auto's, (waaronder een grote ketting revisie aan Mercedes) en alleen APK. Allemaal tegen schappelijke prijzen en tijdens de beurt wordt je gebeld over wat er eventueel dient te gebeuren.
Maatwerk aan uitlaat systeem uitstekendâŠ
Maatwerk aan uitlaat systeem uitstekend verricht, alles netjes op tijd en conform afspraak.
Slechte service, slecht bereikbaar
Nadat ik nota bene van te voren telefonisch contact heb gehad over de levertijd van een onderdeel werd mij verzekerd dat dit maximaal een week zou duren.
Aan de hand hiervan heb ik het onderdeel besteld, echter na een week nog niks mogen ontvangen, nog geen eens een verzendbevestiging.
Toen heb ik eens gemaild maar hier is niet op gereageerd, na een aantal dagen nogmaals gemaild maar weer zonder reactie.
Hierna gebeld en toen werd mij verteld dat er iets mis was met de zending vanuit Polen, blablabla, ik moest nog heel even geduld hebben.
Na bijna 4 weken wederom gebeld, echter werd er toen helemaal niet meer opgenomen.
Pas nadat ik mijn nummeridentificatie had geblokkeerd werd er ineens wel opgenomen waarna ik mijn geld heb terug geëist.
Wees gewaarschuwd want je kan niet van de medewerkers op aan.
Zeer slecht klant contact zeg maarâŠ
Zeer slecht klant contact zeg maar gerust geen contact. Onderdeel besteld van ruim â¬500 euro wacht er al ruim 4 weken op. geen reactie via whatsappdienst 3x gebeld en zou terug gebeld worden. Duurt niet lang meer voordat ik mijn onderdeel zelf kom ophalen..
De product is goed
De product is goed. het klant contact kan veel beter.
Goede service en nette prijzen...
Via een vriend bij RA terecht gekomen en ondertussen 3 verschillende auto's in onderhoud daar.
Keurige afspraken en zeer goede service, en daar worden we blij van!
Uitstekende service
Tot nu 2x bij de heren van RA geweest.
1e bezoekje mijn Zafira Tourer laten chippen, niks minder dan lof. Auto loopt top en voel de extra pkâs en koppel zeker.
2e bezoekje gedaan omdat de auto wat onregelmatig liep, ook dit is helemaal naar wens verlopen.
Jullie hebben er een vast klant bij
Waardeloos
Slechte service ik kan niet tot nauwelijks contact met ze krijgen en heb nogsteeds mn product niet ontvangen!
Geeft geen gehoor
Zeer slechte communicatie over extreem lange levertijden
Artikel besteld met een levertijd (volgens de webshop) van 2-4 werkdagen.
Vanaf dat moment wekelijks ZELF moeten bellen om updates, er werd door het bedrijf absoluut niet gecommuniceerd over de situatie.
Op mails wordt niet geantwoord, de telefoon wordt soms beantwoord, maar net zo vaak niet.
Na 6 weken besloten de bestelling te annuleren. Of ik dit via de mail wilde aanvragen. Ook op deze mail werd niet geantwoord. In 1,5 week tijd nog 2x achteraan moeten bellen voordat uiteindelijk het bedrag vergoed werd.
In de tussentijd bij een andere partij dezelfde onderdelen besteld (die eveneens uit Engeland moesten komen) en die had ik in minder dan een week in huis, met een 10 voor communicatie.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ