レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har fÃ¥tt meg til Ã¥ miste flere Trumf-bonuser pÃ¥ netthandel ved Ã¥ sannsynligvis stjele provisjon ved Ã¥ overstyre sporingstagger. De fÃ¥ kronene jeg sparte fra de fÃ¥ kodene som virket kostet meg mer pga... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ber om alt for mange tillatelser. Tilgang til Google konto, live/xbox konto, og andre gaming tjenester sine kontoer

䌁業が回答したした

De fÞrste to gange da jeg brugte det sparede jeg en del pÃ¥ zalando, mega fedt. Nu fÃ¥r man ikke rigtig rabatkoder til zalando mere, ved ikke lige hvorfor. Udover det, sÃ¥ synes jeg det er fedt fundet pÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig genial og nem anvendelig app. Jeg har sparet mange penge allerede, og appen bliver nu ogsÃ¥ fast benyttet af alle i min omgangskreds. Det eneste negative at sige er, at jeg ikke kendte til app... もっず芋る

䌁業情報

1. ゜フトりェア䌁業

圓該䌁業による蚘述

💞| Shop smarter. Pay less. 🛍| 5,000+ 🇩🇰🇞🇪🇳🇎🇩🇪🇳🇱🇧🇪 Webshops 👇🏌| Install Rabatta for FREE

2.1

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

59件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Overskriver sporingstagger og stjeler nok sannsynligvis provisjon

Har fått meg til å miste flere Trumf-bonuser på netthandel ved å sannsynligvis stjele provisjon ved å overstyre sporingstagger. De få kronene jeg sparte fra de få kodene som virket kostet meg mer pga. det jeg mistet i Trumf-bonus...
Anbefaler folk om å slette informasjonskapsler etter man har sÞkt etter rabattkode hvis man absolutt vil benytte deg av dette.

2026幎1月23日

Hei Alexander,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Sporing skal i utgangspunktet ikke overskrives, og vi har ikke til hensikt å påvirke andre bonusprogrammer som Trumf.
Når det likevel ser ut til å ha skjedd, vil vi svÊrt gjerne undersÞke det nÊrmere, da dette ikke er slik tjenesten vår er ment å fungere.

Hvis du har mulighet, må du gjerne sende oss hvilken nettbutikk det gjelder og omtrent når handelen ble gjort, slik at vi kan se nÊrmere på hva som kan ha skjedd i akkurat dette tilfellet.

Vi setter pris på tilbakemeldingen din – den hjelper oss med å bli bedre.

Med vennlig hilsen
f.willumsen@rabatta.dk

Ber om alt for mange tillatelser

.. stang jeg er merkelig at den Þnsker tilgang til. Om noe burde man fÃ¥ velge sidene man vil gi tilgang til. SÃ¥nn som nÃ¥, er det alle eller ingen. Da blir det selvfÞlgelig ingen her hvertfall.. litt glad for det nÃ¥r jeg ser omtalene

2026幎1月9日

Hei Kevin

Takk for at du deler opplevelsen din med Rabatta. Det hÞres virkelig merkelig ut – jeg har faktisk aldri hÞrt om at Rabatta skal be om tilgang til Google-konto, Xbox/Live eller andre gaming-tjenester.

Kan du vÊre så snill å sende en e-post til f.willumsen@rabatta.dk
(gjerne med et skjermbilde eller hvor du ser dette), så skal jeg ta en nÊrmere titt med en gang?

Ser frem til å hÞre fra deg!

Med vennlig hilsen

Mega dårlig app.

Mega dårlig app.
Den fÞrste rabatkode jeg prÞvede, virkede ikke og den anden rabatkode gik ind, men gav ikke nogen rabat..

2026幎1月5日

Hej Sandra

Tusind tak for din anmeldelse – og beklager, at rabatkoderne ikke virkede som forventet.

Vi arbejder lÞbende på at sikre, at alle koder på siden er aktuelle og fungerer, men indimellem kan enkelte koder desvÊrre nå at udlÞbe eller blive deaktiveret af webshoppen, fÞr vi får dem fanget.

Hvis du har mulighed for at sende webshopnavn og de to koder, du prÞvede, så sÞrger jeg for at få dem tjekket og fjernet, så andre ikke oplever det samme.

Du kan sende det direkte til mig på f.willumsen@rabatta.dk

På forhånd tak – og endnu en gang beklager ulejligheden.

virker ikke

virker ikke. INGEN rabatkoder derfra er gyldige

2025幎9月21日

Hej Tilde

Det lyder godt nok mystisk! 🚀

Tusindvis af brugere sparer penge med Rabatta hver eneste dag – sÃ¥ noget tyder pÃ¥, at der er gÃ¥et kludder i opsÊtningen hos dig.

Smid mig en mail på f.willumsen@rabatta.dk, så dykker jeg ned i det og finder ud af, hvad der sker.

GlÊder mig til at lÞse det for dig! 🙌

Frederik

Min safari virker ikke efter download

Min safari virker ikke efter download og min telefon gik ned og genstartede. Det er en ny iPhone. IK HENT APPEN!

2025幎4月8日

Hej Maria

Det lyder bestemt ikke godt – det er vi kede af at hÞre!

Vil du vÊre sÞd at sende en mail til f.willumsen@rabatta.dk med lidt flere detaljer?
Så tager jeg personligt et kig på sagen og hjÊlper med at få det til at virke som det skal.

Vi vil rigtig gerne sikre, at du får en god oplevelse.

Ser frem til at hÞre fra dig!

Godt

Virker Rigtig Godt

2025幎3月30日

Hej Sigrid

Tusind tak for din fine anmeldelse – den bliver virkelig vÊrdsat her pÃ¥ kontoret! 😊

Rigtig god shoppinglyst!

Mvh

Virkelig god app

Synes virkelig det er en god app, der er nem at bruge og jeg har virkelig fundet nogle gode rabatter. Nogle gange sparer jeg kun sÃ¥dan 40-50 kr, men i det store hele giver det jo ret mange penge 👏🏌

2025幎3月27日

Hej Simone

Tusind tak for din anmeldelse – det er dejligt at hÞre, at du synes appen er nem at bruge, og at du allerede har fÃ¥et glÊde af rabatterne!

Du har helt ret – selv mindre besparelser lÞber hurtigt op over tid 💞💰

Rigtig god shoppinglyst ✹

Frederik :)

Rigtig fin app!

Rigtig fin app der tit kommer med gode rabatter

2025幎1月1日

Hej Thilde

Tusind tak for den meget fine anmeldelse - det bekrÊfter, at vores arbejder betaler sig!

Rigtig god shoppinglyst ✹

Frederik :)

Står at den app tar personlig og

Står at den app tar personlig og sensitiv informasjon. Er rett og slett redd for at den skal stjele kort informasjonen min og tÞmme meg for penger. Hold dere unna!

2024幎12月11日

Heisann,

Takk for at du tok deg tid til Ã¥ kontakte oss. Jeg skjÞnner at du blir bekymret nÃ¥r du ser at utvidelsen ber om tilgang til sensitiv informasjon. Årsaken til at tillatelsene kan virke omfattende er fordi utvidelsen trenger disse for Ã¥ kunne fungere optimalt. For eksempel mÃ¥ den kunne lese nettadressene (URL-ene) for Ã¥ finne riktige kupongkoder, og i visse tilfeller ha tilgang til handlekurven for Ã¥ kunne teste og legge inn rabattkoder automatisk.

Det er viktig å presisere at vi ikke lagrer, deler eller misbruker personlig informasjon, inkludert kredittkortopplysninger. Disse tillatelsene er ikke ment for å stjele data, men for at utvidelsen skal kunne hjelpe deg med å finne og bruke rabattkoder så enkelt som mulig.

Vi tar personvern på alvor. Har du ytterligere spÞrsmål, eller fortsatt fÞler deg usikker, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss igjen.

Jacob Frandsen
j.frandsen@rabatta.dk

Giver nÊsten aldrig rabatter

Yderst sjÊldent at den rent faktisk finder en rabatkode som virker, det er nÊsten et mirakel hvis den rent faktisk formår at gÞre det. Derfor får den kun 2 stjerner :/

2024幎8月14日

Hej

Vi er kede af, at vi ikke har haft held med at frasortere udlÞbne koder. Vi tilfÞjer og fjerner dagligt hundredvis af koder.

Vil du vÊre sÞd at kontakte mig på f.willumsen@rabatta.dk, så skal jeg nok tage et nÊrmere kig.

Frederik

Risikerer at dele en gavekort kode hvor

Risikerer at dele en gavekort kode hvor der stadig er penge tilbage??? Kan det passe det er muligt!

2024幎7月9日

Hej Maja

Vi er kede af, at du er kommet til at dele dit gavekort. Når du indtaster en ukendt kode på en hjemmeside, popper Rabatta frem og spÞrger, om vi må dele den med andre. I denne pop-up står der blandt andet, at man ikke skal dele personlige eller engangskoder, og koden kommer fÞrst ind til os, når den er blevet godkendt af brugeren.

Jeg håber, at dette hjÊlper med at afklare situationen.

Såfremt du har flere spÞrgsmål, så kan jeg kontaktes på f.willumsen@rabatta.dk

Frederik W.

spild af plads

mega god ide. har aldrig fået en rabatkode der har virket. måske de skulle prÞve at opdatere dem lidt oftere.

2024幎4月10日

Hej

Det lyder virkelig uheldigt, hvis du ikke har stÞdt på én eneste kode. Vi tilfÞjer og opdaterer nemlig koder flere gange dagligt for at forbedre brugeroplevelsen.

Kunne du sende mig en e-mail, så vi kan sikre, at Rabatta er sat op korrekt?

Rigtig god aften :)

Frederik, Rabatta
f.willumsen@rabatta.dk

ubruligt

Har ikke fået en eneste rabat og har brugt appen i et halvt år - ubruligt

2024幎3月20日

Hej

Jeg kan godt forstå, at du er irriteret over, at du ikke har fået nogle rabatkoder de sidste 6 måneder - Vi arbejder dagligt på at finde nye rabatkoder til dig og alle andre, som har Rabatta installeret, og det lyder mystisk, at du ikke har fået nogle rabatkoder.

Du må meget gerne kontakte os på info@rabatta.dk, så vi kan kigge ind i problemet

Rigtig god dag

William

UdemÊrket

Rabatta virker godt til mange hjemmesider, men de er SLET ikke i nÊrheden af, at vÊre lige så gode som Molly. Molly har mange flere rabatkoder, og har rabatkoder til nÊsten alle hjemmesider, hvorimod Rabatta ikke har et lige så stort udvalg af rabatkoder...

2023幎12月9日

Hej

Jeg kan godt forstå din frustration - vi arbejder dagligt på at optimere og forbedre Rabatta, så den indeholder endnu flere rabatkoder og gode features.

Du kan eventuelt forsÞge at tilfÞje begge vÊrktÞjer?

Rigtig god dag.

Frederik

Genial og nem anvendelig app

Virkelig genial og nem anvendelig app. Jeg har sparet mange penge allerede, og appen bliver nu også fast benyttet af alle i min omgangskreds. Det eneste negative at sige er, at jeg ikke kendte til appen noget fÞr. Super smart!

2023幎3月31日

Hej Ester!

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for at hÞre, at du sparer penge med Rabatta :)

Simon, Rabatta

Virker meget godt

Virker meget godt, har flere gange sparet en lille sjat penge eller fået gratis levering med det.

2022幎2月17日

Hej Marius,

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af Rabatta! Det er vi meget glade for :) Hvor er det fedt, at du sparer penge med Rabatta!

Mvh.
Jacob Frandsen,
CEO; Rabatta ApS

rabatta har hjulpet mig mange gange med

rabatta har hjulpet mig mange gange med at finde rabat koder eller at finde sider hvor jeg kan få det samme bare billigere kan klart anbefales

2023幎1月18日

Hej Stefan,

Tusind tak for din anmeldelse af Rabatta! Den er vi meget glade for. Det er så fedt, at du sparer penge og finder den billigste pris med Rabatta 🥳

Jacob - Rabatta

Fantastisk system

Rabatta kan klart anbefales til andre. Det er dejligt nemt og enkelt og jeg har allerede sparet mange penge.

sidst men ikke mindst Yoghurt!

2022幎12月28日

Hej Poul,

Tusinde tak for din fine anmeldelse af Rabatta. Den er vi meget glade for. Fedt, at du sparer penge med Rabatta! 🥳 Bred ymer til dig også!

Jacob Frandsen,
Rabatta

Rigtig god app til at få rabatkoder og

Rigtig god app til at få rabatkoder og spare penge 5/5⭐

2022幎12月9日

Hej Omar!

Tusinde tak for din anmeldelse af Rabatta. Vi er rigtig glade for, at du bruger Rabatta, når du shopper online. Fedt at hÞre, at du har sparet penge med vores rabatkoder!

Jacob Frandsen
DirektÞr, Rabatta ApS