Radiowinkel レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Kleine fm/DAB radio besteld. DHL bezorging kwam niet op gang, twee dagen vertraging, weer vertraging. Telefonisch en per mail contact opgenomen met Radiowinkel. Eigenaar Sander reageerde snel en was... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

In 2023 een Soundmaster 1010 gekocht, na een goed advies. Beviel zo goed dat in 2024 nog eenzelfde is aangeschaft. Beiden hanger aan de muur achter het bed om luisterboeken te beluisteren. Fantastis... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik zou normaal liever naar een fysieke winkel gaan om een radio/cd speler te kopen maar ik vond echt niks dat mijn aandacht trok dus ; internet shoppen. Ik vond al snel wat ik echt mooi vond met all... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Toen ik een nieuwe radio in huis wilde halen moest het iets zijn waarmee ik iets langer dan "even" vooruit kan. Surfend over het net kwam ik de Radiowinkel van Sander tegen en kocht daar mijn eerste D... もっず芋る

䌁業情報

1. ハむファむ店
  2. 電子機噚店
  3. テレビ販売店

圓該䌁業による蚘述

Radiowinkel. De online specialist met het meest uitgebreide online radio aanbod van de Benelux. DAB+, internet en noodradio's.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 51ä»¶

レビュヌを曞く

Alles prima!

Het begint met een heel duidelijke beschrijving van de producten op de website. Daaraan wordt ruimschoots voldaan door de Radiowinkel. Het bestelproces is helder en logisch. Het bestelde product ontvingen we twee dagen na het plaatsen van de order, precies zoals aangegeven door Radiowinkel. Alles fijn geregeld.

2025幎5月30日

PERFECTE SERVICE

Duidelijke informatie op de webshop over de SANGEAN SURVIVOR MMR88-DAB+ maakte de keuze eenvoudig.
Vriendelijk contact met Sander via mail.
Noodradio was stevig verpakt en super snel bezorgd bij mijn
dochter.

2025幎5月29日

Top service

Heeft op you tube goede informatie gegeven over noodradio en vervolgens mij op de wachtlijst gezet toen het uitverkocht was.
Daarna radio keurig en snel verstuurd toen het weer voorradig was

2025幎4月4日

Prima service!

Prima service!
Artikel was niet op voorraad. Daarom op de wachtlijst bij de winkel geplaatst. Daarna later keurig op tijd geïnformeerd door Radiowinkel, zodat de bestelling kon worden geplaatst.

2025幎3月21日

Noodradio

Ik wilde een noodradio die op dat moment niet leverbaar was. Ik heb mijn emailadres doorgegeven voor een seintje wanneer deze er weer was. Ik kreeg vervolgens een mail dat hij binnenkort zou binnenkomen met een link voor de bestelling. Een paar dagen na de bestelling werd hij geleverd. Prima stevige en handige radio met goed geluid

5぀星のうち5の評䟡

Ik was op zoek naar een noodradio en

Ik was op zoek naar een noodradio en kwam hier terecht.
Heel veel informatie daarover gevonden en uiteindelijk een keus gemaakt.
De Sangean MMR-99DAB, maar die was helaas niet op voorraad.
Heb een mailtje gestuurd met verzoek om een bericht als er weer voorraad was.
Kreeg op 21 maart een bericht dat er weer voorraad was.
Besteld en op 28 maart keurig verpakt mijn bestelling ontvangen.
Een prima product dat tegen een stootje kan.
Heeft een goede ontvangst en een mooi geluid.
De bijgeleverde gebruiksaanwijzing was nog wel een dingetje,
onhandig formaat en heel kleine lettertjes.
Ik heb het NL-deel in een wat handzamer PDF-formaat omgezet.
Dat zal ik aan Sander van de Radiowinkel toesturen.
Misschien wil hij het op zijn website ter downloading zetten.
Kortom, ik ben heel tevreden over de Radiowinkel en de Sangean MMR-99DAB.

Een Sangean MMR-99DAB FM geleverd

Een Sangean MMR-99DAB FM besteld. Was op dat moment niet leverbaar. Kon mailadres opgeven en ze zouden het laten weten als de radio wel weer leverbaar was. Aankondiging gehad dat zeer binnenkort de radio leverbaar was, besteld en 2 dagen later geleverd. Prima communicatie, service en informatie ontvangen. Radiowinkel is zeker een goede partij om zaken mee te doen.

5぀星のうち5の評䟡

Goed advies en goede nazorg als je er niet uitkomt

Soms moet je geduld hebben en nogmaals e-mailen want je bericht kan in de SPAM terecht komen. Dus na een tweede email werd ik uitgebreid geholpen! Ik kwam er niet uit en dacht dat de radio niet goed functioneerde. Geduldig heeft hij duidelijk uitleg gegeven en gereageerd op iedere vraag via email en app. Ik wordt soms moe om reviews te schrijven maar hij heeft het wel verdient! Hij is er niet alleen voor de verkoop maar ook voor het goede advies en uitleg!

2025幎2月17日
5぀星のうち5の評䟡

Hele goede ervaring met dit bedrijf

Hele goede ervaring met dit bedrijf. Ik werd in eerste instantie misleid door een paar slechte reviews op Trustpilot. Maar het blijkt dat mensen die bij Radiowinkel bestellen niet hier reviews achter laten maar bij Kiyoh (9,4 daar). Toen ik daar ging lezen wist ik wat ik in de kuip had. Meteen besteld en ik werd niet teleurgesteld. Aanrader!

2025幎2月6日
Radiowinkel ロゎ

Radiowinkel からの回答

Dank je Anja! Inderdaad krijgen mensen die bij ons bestellen een uitnodiging om op Kiyoh hun ervaring achter te laten, leuk dat je dat checkte :)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。