Smidigt helhets hantering. Trevligt bemötande. Saknade dock plats för att sjÀlv skriva in övrig info som i vÃ¥rt fall att ingen bodde i bostaden under mÀtningen=inga flÀktar varit igÃ¥ng och inga yt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Smidig mÀtning av radon i huset med tydliga instruktioner om placering av dosorna. Snabbt mottagande av rapport efter att dosorna returnerats till Radonova. Blixtsnabb Ã¥terkoppling vid funderingar fr... ãã£ãšèŠã
Bra kontakt dÃ¥ jag bestÀllt dosor och bra sida att registrera radondosorna. Jag skulle vilja kunna sortera ut vilka mÀtningar jag lÀmnat uppgifter för men inte angett slutavlÀsningsdatum. Vi lÀgger... ãã£ãšèŠã
Jâai placé lâappareil de mesure dans le vide sanitaire ; dont le sol, composé de granit et de terre, nâest pas bétonné. La hauteur sous plafond étant importante jây ai installé une sorte dâatelier.Jâ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Med kunder i 50 lÀnder Àr Radonova vÀrldens ledande laboratorium för mÀtning av radon i villor, flerbostadshus och på arbetsplatser. Med hjÀlp av radondosorna Radtrak²®, Radtrak³®, Rapidos® och Duotrak® erbjuder man sÀkra mÀtmetoder med hög noggrannhet som Àr ackrediterade av SWEDAC och godkÀnda av SSM, StrålsÀkerhetsmyndigheten i Sverige. Radonova Àr ett svenskÀgt företag som bildades år 1986 för att genomföra mÀtningar av Cesium i samband med Tjernobylolyckan. Företaget har sina rötter i Uppsalas universitets- och forskarvÀrld.
Radonova - The global leader in radon measurement

Communication des résultats
Explication des résultats
Bra produkt
Levererar
snabba leveranser och snabb analys till ett bra pris
man kan regga puckar på papper eller på Radonovas sida
haft ute 79 st puckar och allt har funkat bra
SÊrs fornÞgd
God kundeservice. Ved misforståingar frå vår sine vart det raskt ordna opp. Rapportane var godt forståelege. Enkelt system.
Enkelt å utfÞre radonmålinger
Enkelt å utfÞre radonmålinger, enkel retur, rask tilbakemelding og godt forklart resultat.
Jag fick ett litet problem och ringde.
Jag fick ett litet problem och ringde.
Kom fram direkt och fisck snabb och bra hjÀlp .
Sen kom mailet som utlovat på en gång.
Så vÀldigt nöjd
Snabb leverans, och har alltid fått snabb feedback om frågor uppstått.
Mycket bra service och snabb support
Vi Àr mycket nöjda med Radonova. Snabba leveranser, snabb och kunnig support samt ett professionellt bemötande. Eventuella problem löses alltid snabbt och effektivt. Rekommenderas
utilisation optimale
It did what I needed it to do
Bra bemötande dÃ¥ jag personligenâŠ
Bra bemötande då jag personligen lÀmnade in vår mÀtning. 0ch snabbt svar!
Envoi des capteurs rapide
Envoi des capteurs rapide, analyse également rapide, je recommande
Tres bien resultat rapide
Service réactif
Service réactif, professionnel et processus facile d''utilisation. Merci
Lite svÃ¥rt att förstÃ¥ er beskrivningaâŠ
Lite svårt att förstå er beskrivninga på vÀrdet av mÀtningen.
BÀttre ni skriver t.ex ...
1. Bra vÀrde i er bostad eller mellanbra vÀrde alt. icke bra vÀrden och bör åtgÀrdas/saneras.
I ordered a kit and it never arrived
I ordered a kit and it never arrived. I've tried to contact the company by phone, email and through the form on their website multiple times but no reply.

Radonova Laboratories ããã®åç
La amabilidad y explicaciones de laâŠ
La amabilidad y explicaciones de la persona que vino a hacernos la valoración.

Radonova Laboratories ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹