Heute wurde an meinem Wagen eine AHK,von der Bestellung der Kupplung bis zum Einbau lief alles wie am SchnÃŒrchen. Beratung am Telefon vor dem Kauf professionell, Terminabsprache 1a. Am Montagetag Ãbe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestilte tagbÞjler til min tagboks, og det var super nemt at finde de rigtige, fordi man bare kunne indtaste nummerpladen og kun fik vist produkter, der passer til bilen. Kan klart anbefales.
Jeg fik hvad jeg bestilte og det fungerede som forventet. Lidt lang leveringstid, 9 dage. Jeg sÃ¥ fÞrst ved modtagelse at lÃ¥se til tagbÞjler mangler. Det bÞr mÃ¥ske gÞres mere tydelig ved bestilling at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Over 85.000 produkter i sortimentet Den stÞrste online shop for anhÊngertrÊk, el-sÊt, cykelholdere og tagbÞjler. Hos os kan du nemt finde den rigtige anhÊngerkobling til dit kÞretÞj. Den stÞrste onlineshop for anhÊngertrÊk, elsÊt, cykelholder og tagbÞjler i Danmark Hvem er Rameder? Rameder AnhÀngerkupplungen und Autoteile GmbH er en mellemstor virksomhed, der blev grundlagt i 1996 og som har specialiseret sig i salg af anhÊngertrÊk og kabelsÊt til alle kÞretÞjer, ligemeget om det er personbil, van, SUV eller varebil. Virksomheden har i fortiden opnÃ¥et en Ã¥rlig salgsvÊkst pÃ¥ 20-40 procent. Med omkring 240.000 afsendte anhÊngertrÊk om Ã¥ret, er Rameder i omrÃ¥det eftermontering af anhÊngertrÊk, komplette sÊt og elsÊt, markedsleder i Europa og siden et par Ã¥r reprÊsenteret i Danmark. Hvorfor skal du kÞbe anhÊngertrÊk, cykelholder og autotilbehÞr pÃ¥ rameder.dk? Hvis du forventer et konkurrencelÞs stort udvalg og top priser af anhÊngertrÊk og elsÊt fra kendte mÊrkeproducenter, som fx fra Westfalia, Bosal Oris, GDW, Brink, Autohak eller Thule, ligesom en intuitiv betjenelig produktsÞgning via registreringsnummer, sÃ¥ er du hos Rameder netop rigtigt. Desuden har vores kunder, for at fÃ¥ flere informationer og rÃ¥dgivning, mulighed for at henvende sig til vores service hotline eller kontaktere os per e-mail. KÞb nu anhÊngertrÊk, fordi Rameder som markedsleder sÊlger omkring 60 procent af alle anhÊngertrÊk af det samlede aftermarket â det er mere end 200.00 stk pr. Ã¥r. Konsekvens: Ingen anden forhandler af anhÊngertrÊk har mere erfaring og kan forhandle bedre priser hos leverandÞrerne til dig. For udvalget gÊlder det, at Rameder ikke kun tilbyder de typiske produkter, men nogle trÊkanordninger bliver med stor opbydelse og eksklusiv produceret til Rameder. Dine fordele ved onlinekÞb hos rameder.dk I vores overskuelig designede shop under rameder.dk, finder du med, indtastning af dit kÞretÞj, med det samme de passende produkter â ligemeget om du kÞber cykelholder, anhÊngertrÊk eller tagbÞjler. PÃ¥ grund af vores stÞrrelse og markedsleder position i Europa, kan vi, hos et stort antal af mÊrkeproducenter, forhandle for dig bedre betingelser og tilbyde produkter til top priser. Best price garanti pÃ¥ anhÊngertrÊk og elsÊt 4 ugers fuld returneringsret Rabatkupon pÃ¥ 75 kroner ved abonnering af nyhedsbrev Hurtig og billig forsendelse med UPS indenfor 72 timer Meget billig fragt Mange betalingsmuligheder Registreringsnummer sÞgning til nem kÞretÞjsudvalg Support ved montering igennem uddannede mekanikere KunderÃ¥dgivning fÞr og efter kÞbet Vi fÞrer alle TOP mÊrker som Thule, Westfalia, Brink etc. Stor kundetilfredshed AnhÊngertrÊk og elsÊt? Hvilke artikler har vi ellers i programmet? Rameder stÃ¥r som det fÞrste for billige og af hÞj kvalitet bestÃ¥ende anhÊngertrÊk og elsÊt. For at supplere vores produktsortiment har vi spurgt ogs, hvad der fornuftig passer til forventingerne af vores kunder og vores kompetence. At et anhÊngertrÊk ogsÃ¥ byder fordele uden anhÊnger, stilles under bevis med vores store udvalg af passende cykelholdere. Her er vi nemlig ogsÃ¥ den fÞrste adresse nÃ¥r det gÊlder pris, service og kvalitet. Vi fÞrer produkter af mange renommerede producenter, men vi kan ogsÃ¥ tilbyde fordelagtige mÊrker. AnÊngertilbehÞr og biltilbehÞr, ligesom fodmÃ¥tter, bagagerumsbakker, tagbÞjler, cykelholder til montage pÃ¥ taget og bagklapholdere, tÊller desuden til tilbudet pÃ¥ rameder.dk. Er der kvalitets forskel hos producenterne af anhÊngertrÊk? Rameder fÞrer ved siden af anhÊngertrÊk af renommerede OEM mÊrker, som Bosal, Brink, Oris eller Westfalia ogsÃ¥ produkter fra GDW, MVG eller Autohak. Dette giver vores kunder sikkerheden og prÊcisionen af mange Ã¥rs erfaring og hÞjeste kvalitets standard. Billigprodukter fra fjernÞsten fremstÃ¥r for det meste ikke kun med en dÃ¥rlig korrosionsbeskyttelse, men desuden ogsÃ¥ med en dÃ¥rlig passform og skal ved monteringen bearbejdes med stor opbydelse. Det kan koste meget tid og nerver â eller dyre vÊrkstedstimer. Til test formÃ¥l monterer Rameder mange produkter selv, for dermed at garantere en nemmere montering. Kvalitet gÞr sig pÃ¥ lang tid ogsÃ¥ betalt ved slitagen: Rameder sÊtter pris pÃ¥, for eksempel, belastningstÊsten CARLOS TC. Hos denne simuleres den fuldstÊndige livscyklus af et anhÊngertrÊk. Hvorfor skal jeg kÞbe et anhÊngertrÊk forholdsvis komplet sÊt online og ikke i vÊrkstedet? NÃ¥r Þnsken til en trÊkanordning opstÃ¥r, er rameder.dk det perfekte kontaktsted. Her fÃ¥r kunden med fÃ¥ klik at vide, om det Þnskede anhÊngertrÊk kan eftermonteres pÃ¥ sin bil og om trÊkket er pÃ¥ lager. Skulle der mod forventning, ikke vÊre et passende produkt tilgÊngelig, sÃ¥ kan der for det meste, heller ikke nogen anden leverandÞr tilbyde et passende produkt i samme kvalitet. Rameder er desuden ofte billiger end eftermonteringslÞsningerne fra bilproducenterne og underbyder for det meste ogsÃ¥ andre aftermarket leverandÞrer. Hvis du nu stÞder pÃ¥ dine grÊnser ved montering af et anhÊngertrÊk og dog alligevel tÞr montagen selv, sÃ¥ kan du tage fat pÃ¥ vores egen support, bestÃ¥ende af uddannede mekanikere, igennem en separat teknik hotline. Du foretrÊkker til montage af anhÊngertrÊk, heller et professionelt vÊrksted? Igennem det meget udbredte reservedels managementsystem TecDoc, har bilvÊrksteder tilgang til alle Rameder produkter og kan, takket abejdstids angivelser, afgive et prÊcist tilbud pÃ¥ en montage. Rameder Service 4 ugers fuld returret Support fra uddannede bilmekanikere hurtig og fordelagtig forsendelse KunderÃ¥dgivning fÞr og efter kÞbet Nummeret 1 Nummer 1 inden for anhÊngertrÊk 250.000 solgte anhÊngertrÊk pr. Ã¥r. Bedste prisgaranti pÃ¥ anhÊngertrÊk og elsÊt TOP-mÊrker som Thule, Westfalia, etc.
Am Eichberg Flauer 1, 07338, Leutenberg / OT Munschwitz, ãã€ã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 84ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

RAMEDER.DK - anhÊngertrÊk,cykelholdere,tagbÞjler ããã®åç
Det var en god oplevelse og et godt produkt af god kvalitet

RAMEDER.DK - anhÊngertrÊk,cykelholdere,tagbÞjler ããã®åç
Nem og overskuelig hjemmeside.
Stort udvalg til fornuftige priser.

RAMEDER.DK - anhÊngertrÊk,cykelholdere,tagbÞjler ããã®åç
Alt var ok, indtil pakken overgik til PostNord...sÃ¥ gik det i stÃ¥, og kun dÃ¥rlige undskyldninger derfra..Nb. notat vedr levering overfÞres ikke ifÞlge PostNord. Nbb. Rameder kan ikke skrive specialtegn sÃ¥ som ÊÞå pÃ¥ pakkeseddel/label, mÃ¥ske ogsÃ¥ et problem nÃ¥r levering er til Ãberg i DragÞr ... skift PostNord ud..

RAMEDER.DK - anhÊngertrÊk,cykelholdere,tagbÞjler ããã®åç
Bestilte 29. september 2024 en Thule Arcos bagageboks med forventet levering 9. oktober 2024.
30. september hÊver Rameder hele belÞbet (ca. 9.500 danske kr./1.300 EUR).
9. Oktober sender Rameder en besked om at leveringen er udskudt til 4. december.
Forsinkelsen kan jeg leve med, da produktet er i restordre fra producenten (så andre butikker har også svÊrt ved at levere varen).
Men alle andre seriÞse webshops hÊver fÞrst penge for varen, når varen bliver afsendt og ikke 2 måneder fÞr forventet levering. Det er simpelthen ikke godt nok...

alt gik som det skulle
parken var i orden og forsvarlig parket ind.

RAMEDER.DK - anhÊngertrÊk,cykelholdere,tagbÞjler ããã®åç
Satisfied, however there was a little longer delivery time.

RAMEDER.DK - anhÊngertrÊk,cykelholdere,tagbÞjler ããã®åç
Det gik fint med bestilling og hurtig levering. Varen var let at samle. Det eneste var at vi måtte Tjekke vare da emballage var i stykker da post nord kom med pakken.

RAMEDER.DK - anhÊngertrÊk,cykelholdere,tagbÞjler ããã®åç
Varen er afsendt men er strandet i Tyskland et sted ? Jeg har ikke modtaget noget ?

Superhurtig betjening og levering
Tagholder er af god kvalitet, passer perfekt og der var masser af forskellige skrue- muligheder, det var dejligt. Tak for detð

RAMEDER.DK - anhÊngertrÊk,cykelholdere,tagbÞjler ããã®åç
Fandt hurtigt den Þnskede vare, og modsat andre alternative leverandÞrer var leveringsomkostningerne af en rimelig stÞrrelse.
Nem bestilling, god pris, hurtig levering til dÞren.
Elendig pasform og meget tilpasning af trÊkket ved montering. ca to timers ekstra monteringstid i forhold til et andet brand af trÊk

RAMEDER.DK - anhÊngertrÊk,cykelholdere,tagbÞjler ããã®åç
Bestilte en cykel anhÊnger til bilen. Levering super hurtigt og nemt - men det er ikke derfor de får den 5 stjerne.
Ã
rsagen er at ved et uheld, havde en fingerskrue lÞsnet sig og faldet ud af kassen. Men her var servicen super, kort forklaring hvad der manglede.
Kort efter var delen med posten - Det er her servicen viste sig
5 stjerner for varen .de 3 stjerner er for kontakten mellem os den var ikke ret gos tror jeg skrev 5 mail om det passede til mit produkt ,men fik svar som jeg ikke kunne bruge da det ikke handlede om mit spÞrgsmål,og svartid er for lang tid det skal ikke ta 1 dÞgn at svare på spÞrgsmål når det tager 1 min hvis vi kÞber en vare
De sender en dele der ikke passer til ens bil selv om man har brugt nr plade. Og vil så have man skal betale for at sende dem retur
meget tilfreds hurtig respons
varer kom hurtigt
Ik heb een elektrische trekhaak van Oris onder mijn Audi Q3 Sportback van 2022. Nu is door schade de kabelboom beschadigd en kan mijn trekhaak niet meer gebruiken. Heb stad en land afgebeld om deze kabelboom los te bestellen maar nergens te bestellen. Ik kan mijn dure trekhaak dus weggooien en weer een nieuwe kopen. Dit is toch te gek voor woorden.

RAMEDER.DK - anhÊngertrÊk,cykelholdere,tagbÞjler ããã®åç
Hurtig levering , dog fik jeg en brugt vare ?? men fik igen hurtig 50 % retur af kÞbs belÞbet

RAMEDER.DK - anhÊngertrÊk,cykelholdere,tagbÞjler ããã®åç
Duidelijke site, dakdragers binnen een paar dagen binnen en netjes in de doos verzonden. Hebben hun eerste vakantie rit alweer gehad, op naar meer!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã