䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

DO NOT USE THIS COMPANY!!!

Do NOT under any circumstances use this company! Despite us downgrading our account to a free account they continued to take money every month. I have tried to contact them for months by email and by phone and they never respond. Now it seems their phone number is also a dead line, but the payments are still coming out. As a result I have had to report them to Visa in order to block the payments as there is no other way.
AVOID AVOID AVOID - DO NOT USE

2017幎7月25日

Poor Service, No Reply

Firstly, its is extremely difficult to contact these people, when I did, I got no response. They are not issuing invoices. The Rankscanner product does not let you change the day it updates, it also does not allow you to download your data. Sometimes the ranking is off what it should be. All in all a poor experience, do not recommend. Update, the service has not been working for over a month while they still billed us, I have reduced from 2 to 1 star.

2017幎5月4日
5぀星のうち1の評䟡

Ikke tilfreds. Det virker som et semi-fordÊkt foretagende.

Opgraderede kortvarigt til deres "SILVER" plan for at få flere keywords, men nedgraderede igen, da jeg måtte konstatere at systemet viste rankings fra en andet domÊne end det der var specificeret. En ret basal fejl i systemet som jo ikke er til at leve med.

Jeg har forsÞgt at tage kontakt flere gange via deres kontaktformular på hjemmesiden, for at gÞre opmÊrksom på fejlen, men ingen svar derfra overhovedet.

For at fÞje spot til skade, så er jeg stadig blevet trukket de 9 euro selv efter at have opsagt SILVER planen.

"No risk! Cancel anytime, no bindings", ja den er god...

De lister desuden et kundeservice nummer på hjemmesiden:

+45 71 99 09 25
(open Mon-Fri 10-15 CET)

Det kommer nok ikke som en stor overraskelse, at det nummer bare går direkte på en telefonsvarer.

Rimelig irriterende at man bliver nÞd til at tage kontakt til sin bank, for ikke at blive uretmÊssigt trukket for en service man ikke kan bruge.

2016幎3月21日
5぀星のうち1の評䟡

Fik ikke det, jeg betalte for..

Jeg opgraderede min konto til "ivÊrksÊtter plan" og betalte 70kr for en måned, så jeg kunne få lov at tilfÞje og overvåge flere sÞgeord.
Pengene blev trukket fra min konto, men planen er aldrig aktiveret, og jeg har derfor ikke mulighed for at bruge det, som jeg kÞbte...
Jeg har sendt 3-4 mails til firmaet og krÊvet pengene tilbage via paypal. Det er dybt useriÞst og dårlig stil!

2014幎8月31日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス