äŒæ¥ãåçããŸãã
pakket is in zeer nette staat afgegeven, vriendelijk briefje meegekregen wat je niet vaak meer ziet, en alle producten waren goed ingepakt om schade te voorkomen. Zal zeker bestellen
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mijn bestelde items werden snel verstuurd. De items waren zeer goed verpakt, maar omdat DHL het pakket achter heeft gelaten op mijn oprit in de regen was 1 van de items beschadigd. Contact opgenomen m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bij RareCards.nl vind je een ruim aanbod aan Pokémon-, One Piece-, Lorcana- en andere TCG-producten. We zorgen voor snelle levering, nette verpakking en eerlijke prijzen. Ophalen kan op afspraak.
Splinterstraat 2, 2134 LX, Hoofddorp, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Good packaging. Fast shipping, and a little handwritten message + a free boosterpack.

Rarecards ããã®åç
Ik ben erg teleurgesteld in mijn ervaring met deze bestelling. Ik heb maanden gewacht op mijn League of Legends booster box en werd al die tijd aan het lijntje gehouden.
Na lange tijd gaven ze aan dat ze niet zeker wisten of de bestelling nog zou komen, maar op dat moment was de prijs van de box al flink gestegen. Hierdoor had ik geen reële mogelijkheid meer om het product ergens anders voor een normale prijs te kopen.
Uiteindelijk hebben ze de bestelling geannuleerd en het geld teruggestort. Hoewel dat natuurlijk moet, lost het voor mij niets op. Ik zit nu zonder product en moet veel meer betalen als ik het alsnog wil kopen.
De communicatie en timing zijn hier echt het probleem. Als dit eerder duidelijk was geweest, had ik nog kunnen uitwijken naar een andere aanbieder.
Al met al een slechte ervaring en voor mij reden om hier niet nog eens te bestellen.

Rarecards ããã®åç
Snelle service, duidelijke communicatie.
Kreeg een gratis pakje en een handgeschreven brief erbij.
Top service! :)

Rarecards ããã®åç
Everything went smooth and fast! Also good packaging and little suprise boosterpack as a gift! Thank you very much!

Rarecards ããã®åç
Goede snelle service met een leuk cadeautje bij de bestelling, helemaal top.

Rarecards ããã®åç
Ik kreeg er nog een extra pakje koreaanse kaarten bij! En verder goed verpakt en goede kwaliteit

Rarecards ããã®åç
Snelle levering van het product. Netjes en goed ingepakt. Klein presentje erbij en een hand geschreven briefje (het zijn de kleine dingen die het doen). Duidelijke communicatie. Had zelf mijn huisnummer vergeten in te vullen bij bestelling en dit hadden ze snel op gemerkt en een berichtje gedaan en zo ook snel opgelost dat het toch gelijk verzonden kon worden. Eerlijke prijzen. Dus helemaal tevreden en kom zeker vaker terug!

Rarecards ããã®åç
Hele grote collectie om uit te kiezen.
Goede en eerlijke prijzen.
Goede en snelle service.
Alles zit goed verpakt

Rarecards ããã®åç
Netjes ingepakt, leuk persoonlijk berichtje en goede kwaliteit.

Rarecards ããã®åç
Erg goed aanbod kaarten, eerste keer wat gekocht hier en vriendelijk eb snel geholpen wegens een betalingsprobleem. Uiteindelijk goedgekomen en vandaag de kaarten ontvangen, goed verpakt en een gratis pack! Zeker een aanrader.

Rarecards ããã®åç
Ik kan alleen maar zeggen dat de service uitstekend was. Ga zo door! ððð

Rarecards ããã®åç
Ik heb 8 pakketten van het Pokémon (JP) MEGA Start Deck 100 Battle Collection gekocht. Snel geleverd!

Rarecards ããã®åç
Erg goede service. Nadat er iets mis ging met de bezorging van mijn bestelling hebben de medewerkers van RareCards snel contact met DHL opgenomen en het probleem opgelost. Kortom, vriendelijke en goede service.

Rarecards ããã®åç
Snelle verzending, netjes en zorgvuldig verpakt. Top kwaliteit. Wij zullen hier zeker vaker bestellen!

Rarecards ããã®åç
Super snelle levering! Netjes verpakt, en ook een gratis pack bij mijn eerste bestelling. Er zat ook een persoonlijk geschreven bericht bij. Zeker een aanrader! Ik ga zeker nog een keer bestellen.

Rarecards ããã®åç
1ste Bestelling gedaan goede service en snelle communicatie, eerlijk en betrouwbaar.
Een echte aanrader voor alle fans en verzamelaarsð

Rarecards ããã®åç
Gear selection and appreciate the free pack

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã