Moje doÅwiadczenia z tÄ stronÄ byÅy bardzo pozytywne. KorzystaÅem z niej juÅŒ kilkukrotnie i za kaÅŒdym razem byÅem zadowolony. Interfejs jest przejrzysty i Åatwy w obsÅudze, co uÅatwia zakupy. Dodatkow... ãã£ãšèŠã
Dla miÅoÅników unikatowych produktów, sklep Rare Items to prawdziwa pereÅka. Ich bogata oferta zestawów LEGO i niepowtarzalnych butów zachwyciÅa mnie. ZnajdujÄ siÄ tam rzadkie kolekcje, które trudno z... ãã£ãšèŠã
Niejednokrotnie zdarzyÅo mi siÄ korzystaÄ z opcji sprzedaÅŒy i ani razu siÄ nie zawiodÅemð. Szybki i bezpieczny deal oraz sprawny kontakt ze sklepem. Serdecznie polecam, na pewno jeszcze tu wrócÄ ðð... ãã£ãšèŠã
Åwietny sprzedawca, bardzo profesjonalne podejÅcie do klienta, wszystko dopiÄte na ostatni guzik, a kontakt z nim to czysta przyjemnoÅÄ Serdecznie polecam kaÅŒdemu .
äŒæ¥æ å ±
Rare Items ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Rare Items to miejsce, które powstaÅo jako efekt ponad 10 letniej pasji do butów, zestawów Lego i rzeczy kolekcjonerskich.
JesteÅmy ekspertami w pozyskiwaniu rzadkich przedmiotów od prywatnych sprzedawców z caÅego Åwiata.
Nasi klienci majÄ gwarancjÄ, ÅŒe otrzymujÄ sprawdzony i idealny towar speÅniajÄ cy ich potrzeby.
W sklepie internetowym Rare Items znajdziecie najnowsze i rzadkie buty takich marek jak Air Jordan czy adidas Yeezy, kolekcjonerskie zestawy Lego, akcesoria Supreme i wiele wiÄcej.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Polecanko
Dobry kontakt z firma, szybki i bez problemowy deal
Polecam :) super kontakt
Wszystko bardzo sprawnie i szybkoâŠ
Wszystko bardzo sprawnie i szybko zaÅatwione, bardzo polecam
Polecam mocno
Dobry i szybki kontakt
Dobry i szybki kontakt. Åatwa sprzedaÅŒ butów za dobra cenÄ. Polecam wszystkim bardzo serdecznie.
SprzedaÅŒ ð¶
DziÄki bardzo szybkiej i sprawnej sprzedaÅŒy w tym sklepie internetowym mogÅem pomóc maÅym pieskÄ w schronisku polecam kaÅŒdemu!!!
Bardzo dobra obsÅuga
Bardzo dobra obsÅuga. Szybki i sprawny kontakt.
Szybko i bezproblemowo
Szybko i bezproblemowo, czego chcieÄ wiÄcej :)
Profesjonalne podejÅcie do klienta
Wszystko zaÅatwione bardzo profesjonalnie, komunikacja na bardzo wysokim poziomie, polecam!
NaprawdÄ szybka realizacja zamówienia
NaprawdÄ szybka realizacja zamówienia, polecam!
Wszytsko dobrze
Wszytsko dobrze, miÅy, sprawny deal bez niepotrzebnych rzeczy. Polecam
Bardzo dobry kontakt i obsÅuga klienta
Bardzo dobry kontakt i obsÅuga klienta. Na pewno skorzystam jeszcze nie jednokrotnie z tej strony
Wszystko przebiegÅo sprawnie i szybko
Wszystko przebiegÅo sprawnie i szybko. Bardzo dobry kontakt, oby wiÄcej takich osób. ðª
super
Przejrzysta strona, szybka wysyÅka i ogromny plus za darmowÄ wysyÅkÄ. Polecam kaÅŒdemuððœ