RaspberryStore レビュー 58

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

5つ星のうち5の評価

De bestelde Raspberry Pi bleek bij ontvangst defect. Op mijn melding werd snel gereageerd. na enig overleg t.b.v. het foutzoeken, werd besloten de defecte Pi (kosteloos) terug te sturen. Binnen een we... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik laat niet vaak een review achter, maar Raspberry Store is echt super! Ze verdienen 5+ sterren. Dat mag ook een keer gezegd worden! Het bestellen gaat soepel en vlot; de artikelen heb je snel... もっと見る

企業情報

1. 電子機器店

RaspberryStore について

当該企業による記述

RaspberryStore is dé gespecialiseerde webshop voor Raspberry Pi en accessoires. Als officieel erkende Raspberry Pi-reseller bieden wij een volledige assortiment aan boards, kits, behuizingen, voedingen, AI-modules en uitbreidingen — direct uit voorraad geleverd en toegespitst op de Raspberry Pi.

Onze klanten zijn professionele ontwikkelaars, makers, hobbyisten en onderwijsinstellingen die kwaliteit en service waarderen. Dankzij diepgaande productkennis, snelle verzending en persoonlijke ondersteuning helpen wij bij elk project: van hobby-automatisering tot grootschalige embedded oplossingen.

Bij RaspberryStore staat betrouwbaarheid centraal: originele producten, eerlijke prijzen en deskundig advies — al sinds 2012 leverancier van het officiële materiaal.

連絡先

Snelle zending, eigen voorraad

Voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden uit ons eigen magazijn.

4.7

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Raspberry pi zero 2wh

Ik wilde graag een raspberry pi zero 2 met header. Nergens te krijgen, na een mailtje kreeg ik een notificatie zodra hij weer op voorraad was. Omdat ik ook een power supply en andere toebehoren nodig had kreeg ik na een mailtje een nette offerte, binnen 2 dagen was het in huis. Topservice!

2026年4月21日

RaspberryStore からの回答

Hartelijk dank voor uw review! Ben blij dat we u hebben kunnen helpen. Veel plezier met uw bestelling!

Thery are so quick

Thery are so quick, no joking ordered at 1537 got package next morning! Ordered a poe hat for my pi 5.

2026年4月21日

RaspberryStore からの回答

Thank you for your great review. It is the service we go for! Enjoy your Raspberry Pi!

5つ星のうち3の評価

Product werd snel geleverd

Product werd snel geleverd, ook goede communicatie ivm de status van de bestelling en verzending. Alles ook netjes verpakt. Bij de Assemblage tegen een issues aangelopen en de nummer op het kaartje gebeld, bij een receptioniste terrecht gekomen die me niet kon doorverbinden. M'n nummer gegeven met de vraag terug te bellen maar dat is tot op heden nog niet gebeurd ;(.

2026年4月4日

RaspberryStore からの回答

Dank voor uw review. Vrijdag was de technische dienst ook niet bereikbaar, maar het telefoonnummer hebben we niet doorgekregen. Ook de receptie kan niets terug vinden. Email is in dergelijke situaties eenvoudiger, dan kan niemand iets vergeten. Inmiddels hebben we elkaar gesproken, en begreep ik dat de problemen al opgelost zijn. Dan rest me als enige: Veel plezier met uw bestelling!

5つ星のうち4の評価

Goede service, aleen kosten versturen zijn wat hoog. Vooral als je iets kleins bestelt

2026年4月3日

RaspberryStore からの回答

Dank voor uw review! De kosten van PostNL zijn inderdaad hoog, helaas kunnen we dit niet opvangen in de marge van de producten. Zo kunnen we u wel goede productprijzen bieden... En een alternatief voor PostNL bied niet echt goede resultaten.

5つ星のうち4の評価

Zeer tevreden over de starter-set.

De levering was snel (de volgende dag) en alles wat ik nodig had zit in de starter-set.
Vooral de microHDMI-kabel, wat ik heb veel kabels, maar die niet.
Daardoor kon ik snel aan de slag, bedankt.

2026年4月4日

RaspberryStore からの回答

Hartelijk dank voor de review! Het is inderdaad een aparte aansluiting, deze kabel raden we inderdaad bij iedereen aan om mee te bestellen. Succes met uw bestelling!

Eentje om te onthouden

Alles netjes op tijd aangekomen, zeer goed verpakt. Volgende Pi-bestellingen sowieso opnieuw via de RaspberryStore!

2026年3月31日

RaspberryStore からの回答

Daar zijn we erg blij om! Dank!! Veel succes met uw bestelling!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。