企業情報

1. 婦人服店
  2. 衣料品店
  3. 紳士衣料店

さまざまな外部ソースから提供された情報

RAVN takes fur and clothes to the next level. Fashion, fit and quality goes hand in hand. Official brandsite and online store.

2.8

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Vanvittig dårlig service

Vanvittig dårlig service, man kan da undre sig over, at de ik er lukket. Jeg blev trukket penge fra en kjole som jeg efter ca 14 dage skrev jeg ik havde modtaget endnu…. Jeg talte med Lars, der sagde at det var en fejl på lageret- at den ik var kommet afsted….( den kan jeg så læse bliver brugt som undskyldning ofte) Jeg modtog så min kjole, der ikke passede. Der står på hjemmesiden, at man skal skrive mail til dem ang man ønsker at returnere vare…. Det har jeg så gjort 5 gange uden svar, jeg kan ik ringe dem op…. De kommer til at æde at bytte trods retuneringstiden er overskredet - jeg kommer ikke til at købe tøj hos dem igen -Hvor er det ærgerligt, at de har så inkompetente ansatte…… Få svare PÅ MINE MAILS

2023年7月10日

Nej tak for fremtiden

Var god og hurtig til at sende varerne. Men da de ikke passede og skulle retur udeblev ALT service. Skrev og ringede mange gange, men lovning på de havde IT, ferie og underbemanding problemer. Kan se på andre anmeldelser der er en mønster. Det tog os 1 1/2 måned med vores egen konstante opfølgning for at få pengene tilbage.

2023年6月1日

Rigtig god service

Jeg havde bestilt en kjole med ekspres levering, men kjolen var ikke at finde på deres lager. De gjorde alt hvad de kunne for at fremskaffe kjolen til mig og endte med at levere den personligt til min ønskede adresse. Jeg blev løbende orienteret om processen via telefonen.
Jeg hat tidligere købt kjoler hos dem og altid super service!

2023年5月6日

Fantastisk service!

Super god og personlig kundeservice. Blev ringet op, da der var en vare, som ikke var på lager og de sørgede så for at hjælpe med at bestille en anden. Fik en kjole, som jeg er rigtig glad for. Handler der helt sikkert igen.

2023年5月1日
5つ星のうち1の評価

Ekstrem dårlig kvalitet og kundeservice

Købte en vinter jakke i modellen jayne classic i camel. Jakken blev kun brugt i vinterperioden, efter 4 måneden blev min camel farvede jakke grøn og falmet. Jeg kontaktede Ravn Ravn, de kunne med det samme godt se hvad jeg snakkede om og sagde de ville tage den videre. Da de vender tilbage er svaret at det har de aldrig set før og det er en af deres bestsellende jakker så det vil de ik hjælpe mig med. Enormt skuffende at give så mange penge for en jakke og den så hurtigt falmer og bliver grim og når man så konfronterer dem med det så er det nok min skyld den ser sådan ud….

2022年5月25日
5つ星のうち5の評価

Jeg har haft æren af at have Martin…

Jeg har haft æren af at have Martin Pedersen til at lave min hjemmeside/ hosting og har kun godt at sige meget fair priser og det hele er meget professionelt udført. Dertil super support når man skal have deres hjælp de er der altid så jeg takker mange gange .
Hilsen Dansk Datasupport ApS.

2021年5月7日

Fantastisk

Super hurtig levering! Jeg bestilte en kjole tirsdag og havde den allerede dagen efter.
Derudover er det den smukkeste kjole, jeg er så glad for den!

Handler der gerne igen!

2020年5月17日
5つ星のうち1の評価

Rigtig dårlig oplevelse hele vejen…

Rigtig dårlig oplevelse hele vejen igennem...

Jeg købte 3 produkter, de 2 af dem skulle retur, jeg kontaktede kundeservice 4 gange og først ved 4 forsøg fik jeg svar tilbage. Derudover har jeg rykket flere gange for at få mine penge retur for de tilbagesendte vare. I dette tilfælde 3400 kr. og kundeservice svarede for nogle dage siden at pengene var på vej, de har været meget længe undervejs og de er stadig ikke kommet retur.
Alt i alt en frygtelig dårlig kundeservice !
Det er absolut første og sidste gang jeg bestiller noget hos denne virksomhed.
Kan ikke anbefales overhovedet !!!

2020年4月24日

Kjolen kom aldrig

Bestilte en bluse samt en kjole, som jeg skulle have på til et bryllup. Blusen kom efter et par dage, men kjolen stadig stod til at være “under behandling”. Brylluppet begyndte at nærme sig, og INTET skete. Jeg har haft både ringet og skrevet til kundeservice, men ingen svarer.
Én ting er, at man har kludder i sit lager og kommer til at sælge tøj på nettet, som man åbenbart ikke har - det kan sikkert ske. Men jeg synes, det er elendig service ikke engang at kontakte kunden og beklage fejlen, som er sket.

2019年6月7日
5つ星のうち2の評価

Negativ oplevelse hele vejen igennem

Ja ved ikke hvordan jeg skal beskrive den oplevelse men er sikker på jeg ikke kommer til at bruge dem igen
Bestilte en kjole i slut feb efter en uge havde jeg intet hørt selvom jeg skrev 4 dage i streg endelig hørte jeg fra dem og får at vide at der var sket en fejl at varen havde været udsolgt hele tiden
Får at vide de har annulleret handlen men havde heller ikke fåret bekræftelse på dette og personen vil undersøge det igen måtte jeg tage kontakt til dem får at få vide hvad der sker
Så jeg kommer ikke til at handle hos jer igen

2019年3月12日

レビューの対象になっている企業の方へ