レビュアーのコメントを見てみましょう

Fantastisk lækkert tøj . Ville ønsker de var for altid. Super betjening 🙏♥️

5つ星のうち5の評価

Ejeren Birgitte Ravn er meget venlig og imødekommende. Tøjets kvalitet er dejligt at have på. Behageligt og praktisk. Den ene bluse med lommer, evt til bolde, når der spilles padl, er bare super.

5つ星のうち3の評価

Jeg valgte at købe et par tights, fordi jeg selv har samme navn, efternavn Ravn. De er fine. Men ruller ned i tajlen. Så sidder ikke helt så super tæt. Kunne godt have haft en elastik i måske.... もっと見る

企業情報

1. スポーツウェア店

当該企業による記述

Ravnsport leverer træningstøj i lækkert design, samt i gode kvaliteter til den voksne kvinde. Prøv vores super bløde træningstoppe, vores squatproof tights og bliv flyvende under din næste træning.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

super gode produkter

super gode produkter - hurtig levering og så blev de pakket ind U/B !

2025年12月12日

Ravnsport ApS からの回答

Kæmpe tak Holger. Dejligt du sætter pris på både vores produkter, samt vores tilbud om gratis indpakning af julegaver. De bedste hilsner, Birgitte Ravnsport

Altid gode oplevelser

God, hurtig og opmærksom.
Jeg havde bestilt til en anden by end den på min Faktureringsadresse. De var hurtige til at række ud og spørge om den kom det rigtige sted hen. Meget god kunne service. Og fantastisk tøj

2025年12月12日

Ravnsport ApS からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟
Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og vores tøj.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Glædelig jul, Birgitte fra Ravnsport

5つ星のうち5の評価

Absolut kvalitetsprodukt der 100% lever…

Absolut kvalitetsprodukt der 100% lever op til beskrivelsen. Pasformen lige i skabet.
Firmaet anbefales afgjort herfra

2025年10月21日

Ravnsport ApS からの回答

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre du er lige så glad for dine LENA POCKET TIGHTS som jeg er ❤

Tights som smør😍

En aften mødte jeg Birgitte fra Ravnsport i fitnesscentret, hun var dernede og præsentere hendes kollektion, det var første gang jeg havde fingrene i de smarte modeller fra Ravn,. Metervaren er som smør og jeg tænkte, jeg mister jo ikke noget ved at prøve et andet mærke end det jeg plejer. HVORFOR HAR JEG IKKE GJORT DET FØR! Jeg siger jer, de er som smør at have på den fedeste tights at have på, jeg har valgt den model der hedder Lena pocket tights, dem skal jeg have flere af💪😘🙏
De sidder så godt i taljen og så er der en syning bagpå vandret der gør noget godt for måsen, man får virkelig en flot silhuet ❤️
Tak Birgitte Ravn for at gøre mig opmærksom på dem😍

2025年10月6日
自発的なレビュー

Ravnsport ApS からの回答

Kæmpe tak for din anmeldelse Annika. Det glæder mig du er lige så glad for Lena pocket tights som jeg selv er ❤️

5つ星のうち3の評価

Det var ok.

Derfor 3 stjerner.

2025年9月4日

Ravnsport ApS からの回答

Hej Majbrit, det er jeg ked af at høre. Du kan sende den retur via portalen. Det er forskelligt fra person til person hvilken model der passer bedst, og BIBI 3/4 TIGHTS er rigtig mange heldigvis super glade for. Jeg håber du vil prøve med en af de andre modeller. Dejlig dag, Ravnsport

Endnu et godt køb

Jeg har handlet med Ravnsport flere gange, og det er klart et af mine favoritmærker i sportstøj.

2025年6月11日

Tusind tak Majbritt. Det er jeg så glad for at høre 💛

Super lækker kvalitet

Super lækker kvalitet. Men små i størrelsen, så anbefaler at man tager en størrelse større end normalt 😁

2025年4月30日
自発的なレビュー

Ravnsport ApS からの回答

Hej Rie, tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at du er fan af kvaliteten. De bedste hilsner, Birgitte

Fine styles

Fine styles - God service ved ombytning