レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Superlekkere koffie, ook nog eens duurzaam, bio en fairtrade. Het tikt voor mij alle boxen. Ooit gestart met hun proefpakket om uit te zoeken wat ik lekker vind. Ik heb nu sinds enige tijd het abonnem... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Elke dag geniet ik van de heerlijke koffie van Ray en Jules. Je proeft niet alleen de koffie maar de liefde die erin gestoken is het is vakmanschap en kwaliteit. Ik zelf drink graag krachtige espress... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zeer lekkere, eerlijke, milieuvriendelijke(re) koffie. Gebrand in België op zonne-energie, geweldig idee! De prijs van de koffie valt goed mee en de smaak zit goed! De pakketjes zijn goed en mooi ing... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dit is (h)eerlijke koffie. Probeer alle soorten tot je jouw favoriet gevonden hebt. Eens je die gevonden hebt geniet je elke dag van je kopje koffie. En je weet dat hij eerlijk en duurzaam geteeld en... もっと見る

企業情報

1. コーヒー店
  2. コーヒーメーカー提供業者
  3. コーヒー焙煎機
  4. コーヒーショップ
  5. コーヒー卸売業者

当該企業による記述

Ray & Jules 'the sunny kind of coffee', da's koffie geroosterd op zonne-energie. Onze duurzame koffie is vooral lekker; smaak verzekerd, met eerlijke bonen en een kraakvers verpakte slow roast.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Ray en Jules is elke dag zon in je koffietas

Ray en Jules maakt al enkele jaren deel uit van de koffie die ik dagelijks drink. Ik hou van de soms subtiele smaken en de lange nasmaak die horen bij de brandingsmethode. Enkele jaren geleden een persoonlijk bedrijfsbezoek gehad met enkele vaste collega's in de branderij en de vriendelijkheid en professionaliteit ervan zindert nog steeds na in ons collectief geheugen. Ik verkies mijn Bialetti stijl koffie voor het zetten van Ray en Jules koffie.

2025年10月1日
5つ星のうち5の評価

Heerlijke, faire en duurzame koffie

We drinken al enkele jaren koffie van Ray&Jules. Heerlijke koffie met een fair trade en milieuvriendelijk verhaal.
De decaf is waarschijnlijk de beste op de markt en sunny Joe onze favoriet. De online winkel werkt prima en de bestellingen en leveringen verlopen altijd vlekkeloos.

2025年9月24日

Beste koffie tot nu toe

Via hun website kun je naar eigen smaak de geschikte koffie en maalgraad bestellen. Daarnaast krijg je een transparante weergave van de afkomst en samenstelling van je koffie. Zo voorzien ze binnen een bepaalde oogst meer continuïteit van smaak.
Tot slot is het een klimaatvriendelijk alternatief om koffiebonen te branden.

2025年9月10日
5つ星のうち2の評価

Een pakket besteld via Cera

Een pakket besteld via Cera. Leuke doosjes, leuk duurzaam verhaal.

Maar de koffie is niet lekker. Of het nu als lungo ristretto of espresso is.

Ik ga ze weggeven en zal opnieuw capsules uit de aldi of kruidvat kopen. Wellicht minder duurzaam maar soit

2024年7月29日
5つ星のうち3の評価

Levering was ok, maar de melanges zijn zeker niet allemaal even lekker

Levering was ok, de kwaliteit van de aangeboden producten is echter niet consequent goed. Ik probeerde 4 van hun melanges die ik respectievelijk zou beoordelen met 7/10, 5/10, 4/10 en 0/10).

Wat me echter meer tegen de borst stuit is hoe Ray&Jules omgaat met kritiek en slechte beoordelingen (over één van hun producten, niet over het bedrijf zelf) weigert te publiceren, ondanks dat hun website hier wel de mogelijkheid toe biedt. Positieve reviews van andere klanten over een artikel worden wel gepubliceerd.

Update:
In de weken na bovenstaande ervaring, ben ik wel positief en klantvriendelijk behandeld door Ray&Jules en werd de mindere review alsnog gepubliceerd nadat ze via e-mail met mij contact opnemen. Of dit tengevolge is van mijn eerdere Trustpilot-review is niet door mij te bepalen of te bevestigen, maar belangrijker vind ik wel dat hun behandeling mij wel sterk de indruk geeft dat het bedrijf met de beste bedoelingen werkt en achter hun producten staat. Om die reden dan ook deze update.

2024年4月19日

Trustpilot エクスペリエンス