De huidproducten van RAY zijn een echte aanrader voor de rijpere huid. De producten voelen licht maar voedend aan en geven de huid zichtbaar meer soepelheid en hydratatie. De huid krijgt weer een fris... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Goede producten, plakt niet. Wel duur. Instructies bij anti aging kloppen wel niet. 1 keer ipv 3 tot 4 keer pompen is meer dan voldoende. Flesje gaat anders sneller op.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik heb een heel gevoelige, allergische huid en probeerde tal van producten uit de apotheek. Na een paar weken bleek ik zelfs aan die producten allergisch te zijn. Tot op heden kan ik met tevredenhe... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ray ontstond vanuit één idee: huidverzorging moet natuurlijk, betrouwbaar en doeltreffend zijn â zelfs voor de meest gevoelige huid.
Apotheker Hilde Nys verloor het vertrouwen in bestaande skincare en besloot samen met haar zoon Thomas een lijn te ontwikkelen die wél doet wat ze belooft.
Zo ontstond Ray: een Belgisch skincaremerk dat wetenschap, gezondheid en transparantie centraal stelt.
Ons gamma bestaat uit dagelijkse huidverzorging die geschikt is voor elke huid: dag- & nachtcrÚmes, serums en reinigers, aangevuld met gespecialiseerde producten zoals anti-aging verzorging, een doeltreffende routine bij puistjes, minerale zonnecrÚme SPF 50 en tanning drops.
Dankzij het brede assortiment kan iedereen bij Ray een routine samenstellen die past bij zijn of haar huidtype.
Bij Ray maken we al onze producten volledig zelf in ons labo en productieatelier in België. Zo behouden we volledige controle over kwaliteit en veiligheid.
We werken uitsluitend met bewezen actieve ingrediënten â zonder hormoonverstoorders, siliconen of andere schadelijke stoffen die nog te vaak in cosmetica voorkomen.
Zo garanderen we skincare die écht goed is voor je huid én je gezondheid.
Ray groeide in korte tijd uit tot een vaste waarde in België. Vandaag vind je onze producten in onze webshop, bij meer dan 300 verkooppunten én in onze eigen winkels in Gent, Antwerpen, Brugge, Leuven en Maastricht.
In onze winkels kan je terecht voor persoonlijk advies over je huid en routine.
Online bieden we datzelfde advies via onze virtuele skincare-assistent, ontwikkeld samen met apotheker Hilde Nys, die jou 24/7 begeleidt naar jouw persoonlijke skincare routine.
Veldstraat 66, 9000, Gent, ãã«ã®ãŒ
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Goede producten, plakt niet. Wel duur.

Ray Skincare ããã®åç
Correct geholpen in de winkel, vriendelijk! Aanbeveling juiste producten die hun werking prima doen.

Ray Skincare ããã®åç
Ray Care , waar Eva De Roo ambassadeur is geworden. Ge weet wel die Eva die geen respect heeft voor Geloof. Of voor tradities en waarden... Ge zult zo iemand maar promoten in uw bedrijf ð€Šââïž

Ray Skincare ããã®åç
Heb het ganse anti age gamma besteld maar bij gebruik zit ik met overal witte velletjes op mijn gezicht.Ik gebruik niet teveel van het product dus daar ligt het niet aan.Indien ik enkel het serum gebruik heb ik er geen last van maar denk niet dat dit de bedoeling is als je de anti aging crÚme voor gelaat en lip en oogcontour ook nog wil gebruiken!

Ray Skincare ããã®åç
Jammer genoeg is mijn gevoelige, ietwat vette en rosaceahuid niet geschikt voor de dag - en nachtcrÚme of het serum ð. Wanneer ik bij Ray Gent een staal vroeg, omdat mijn kasten vol liggen met producten en bijgevolg heel veel geld kwijt ben, kreeg ik een toefje anti-aging serum, dag - en nachtcrÚme en zonnecrÚme mee. Het minibeetje dat ik meekreeg (en waarvan ik werd gevraagd om de potjes bij Kruidvat te gaan kopen om te vullen), was goed voor 1 x 2 dagen en dus niet voldoende om enkele dagen te testen. Dus... kocht ik de hele reutemeteut (inclusief de Ray Tan Drops). En ja, alweer blijkt dat mijn huid het niet kan verdragen. Ik krijg enorm veel puisten (ik ben 47 jaar en lijk een puber). Aan de klantendienst van Ray: ja, ik doe alles zoals me werd uitgelegd door de verkoper bij Ray (en de plaatselijke apotheker). Ik vind het ronduit degoutant dat elk bedrijf me wil overtuigen van hun producten en dat ik iedereen een kans wil geven. Naïef en dom van mij. Jullie zijn dan weer wat rijker. Ik zou aanraden om mogelijk nieuwe klanten, die ten einde raad zijn, iets te voorzien waarmee ze niet meteen 150 euro kwijt zijn. Ik kan nu weer op zoek om mijn huid kalm te krijgen ð.

Ray Skincare ããã®åç
De producten zijn gewoon heel goed zonder poespas. Service is vriendelijk en met kennis zowel online als in de winkel (Antwerpen-wilde zee).

Ray Skincare ããã®åç
Ik vond dat ik dit moest delen⊠ik kocht de acne day cream en pimpel paste en dit kreeg ik al berichtje de dag ernaâŠ
Peggy die producten werken kei goe, bijna alles is weg in een dag. Echt super blij mee.
Ik antwoorde ⊠Wat amai hoe leuk⊠ben super super blij voor jou ð¥°

Ray Skincare ããã®åç
zeer goede service en product werd reeds de volgende dag geleverd

Ray Skincare ããã®åç
Heb vertrouwen in het concept Ray en it works, guys! Sacraal ritueel on je dag te starten, jong of oud. Wat het nu net zo bijzonder maakt, is de eerlijke intentie waarmee een apotheekster dit heeft uitgewerkt, zuiver en puur.
En, lijntjes mogen gerust blijven, een teken dat een vrouw geleefd heeft maar een verzorgd gelaat haal je er zo meteen uit.
Bedankt.

Ray Skincare ããã®åç
Uitstekende clean producten en goede prijs - kwaliteit verhouding

Ray Skincare ããã®åç
Bij sommige producten komen ze korrelig over, vind ze ook nogal duurâŠ

Ray Skincare ããã®åç
De producten van Ray zijn heel fijn in gebruik. Voelen licht aan op de huid. Heel erg fan van de dagcreme.

Ray Skincare ããã®åç
Zeer tevreden van de producten. Serum en crÚme anti- age. Trekt snel in en toch is de huid gevoed.

Zeer goede producten!
Klare en duidelijke uitleg door zeer vriendelijk personeel in de winkel.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã