Service ud over det sædvanlige
Service ud over det sædvanlige. Meget grundig pudsning med helt rene vinduer udefra og indefra til fornuftig pris. Venlig og imødekommende. Meget nemt at lave aftaler. Der er styr på det hele.
RC Vinduespudsning leverer altid professionel og pålidelig service. Vinduerne bliver skinnende rene, og arbejdet bliver udført med stor omhu og præcision. De møder altid til tiden, holder aftaler og er venlige at have med at gøre. Kan varmt anbefales til både private og erhverv.
kongedammen 42. 4 t,h, 3000, Helsingør, デンマーク
Vi fik æren af at få renset alle vores 150 mini vinduer og de blev helt rene uden nogle spor af håndspor mm. Desuden er deres priser utrolige gode, så det er dejligt at man ikke skal betale en formue for at få leveret så godt arbejde som hvis man betale meget. 100% en anbefaling herfra. Vi har lavet en aftale med dem om at de skal komme 2 gange om måneden og deres pris der er over super overskuelig!
Kæmpe anbefaling herfra.
Søde og dygtige folk. De kommer til den aftale tid, de er grundige og resultatet er fremragende.
Jeg bor på første sal og selvom der er over 8 meter op, så var det ikke noget problem.
Jeg har helt sikkert fundet min forever vinduespudser.
DYGTIG OG GRUNDIGT
Jeg kan på det varmeste anbefale RC Vinduepudsning. De udfører deres arbejde yderst professionelt, er meget dygtige og samtidig venlige og imødekommende. Resultatet var helt i top, og jeg vil uden tvivl benytte deres service igen fremover.
Grundig og behagelig.
Et virkeligt grundigt og flot prisvenligt stykke arbejde der blev udført i mit hjem.
Medarbejderen var behagelig og høflig med et smittende humør.
De er blevet min fremtidige vinduespudser🤗
Dygtig professionel og meget venlig.
Meget billig og god kvalitet.
Jeg har fundet min fremtidig vinduespudser
Kæmpe anbefaling!!!
RC Vinduespudsning kan varmt anbefales. De er pålidelige, man føler sig tryg ved dem, og de leverer altid et flot resultat. Derudover er det nogle hamrende dygtige og engagerede unge drenge, der virkelig gør deres arbejde ordentligt.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。