レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Köpte en köksflÀkt ”Electrolux LFT766X" som kostar 6745.- hos Elgiganten, men betalade endast 4780.- inkl frakt. Var skeptisk eftersom det fanns en del negativa omdömen. FrÃ¥gade via email om lev... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag har fÃ¥tt en defekt vara och försöker reklamera den. Betalning skedde den 3 september. Jag har betalat via Klarna och har öppnat ett reklamationsÀrende via dem. Processen Àr lÃ¥ng. Butiken svarar in... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Förutom den lÀngsta leveranstid de skickade en produkt som slutade fungera pÃ¥ första anvÀndningen. Nu försöker vi bytta varor och de bara "skoja" med att skicka oss vidare till annan företag. De ta in... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bluffpriser! Mejl efter lagd order: "Fel pÃ¥ hemsida igÃ¥r som sÀnkte alla priser.. Ordern dÀrför struken, men kontakta oss sÃ¥ ger vi dig rabatt sÃ¥klart." Har försökt köpa en TV tre gÃ¥nger frÃ¥n d... もっず芋る

2.6

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Varning - Defekt vara. Butiken svarar ej.

Jag har fått en defekt vara och försöker reklamera den. Betalning skedde den 3 september. Jag har betalat via Klarna och har öppnat ett reklamationsÀrende via dem. Processen Àr lång. Butiken svarar inte, vare sig via mail eller via hemsidan. Min produkt kom inte med transportskador, utan butiken har öppnat paketet och sedan förseglat det med både tejp och etiketter. Inuti var innehållet monterat och delar var trasiga. Alla smådelar låg lösa i kartongen och frigoliten var trasig. Det Àr en stickmaskin. Trådvagnen har åkt fram och tillbaka på nålbÀdden och tryckt ner nålarna. Tyngder i metall var förstörda. Företaget redovisar inte momsen på fakturan.

2024幎9月3日
5぀星のうち5の評䟡

Sparade 2000.- på min köksflÀkt.

Var skeptisk eftersom det fanns en del negativa omdömen.
Frågade via email om leveranstider och fick svar dagen efter att den fanns i lager, så jag chansade och bestÀllde.
BestÀllde på söndagen och på torsdagen fick jag flÀkten.
Inget att klaga på. Sparade 2000.- på affÀren och kÀnner mig nöjd. FlÀkten var hel, fin och Àr nu monterad.
Kommer köpa fler saker dÀrifrån.
Heinz.

2024幎7月11日
5぀星のうち5の評䟡

Best customer support ever!

I have ordered goods from them twice, and on both occasions, our local postal service (PostNord) managed to either displace or severely damage my delivery. RDEbutik.se immediately sent me a replacement, even with a discount, using an expedited freight service free of charge for me. Fantastic customer support, that does that little extra that mean so much to you.
I will definitely order from them again, and they have my highest recommendations. Five stars is not enough.

2024幎5月10日
5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde en telefon för en mÃ¥nad

BestÀllde en telefon för en månad sedan. Betalt den och allting. Den kom aldrig.

Uppdatering. Den kom och fungerar ej som den ska, har kontaktat butiken som slutat svara. 4000 jag aldrig ser igen och en telefon som jag ej kan svara eller skriva på. Handla aldrig hÀr.

2024幎5月4日

BedrÀgeri

Skrivit till företaget två gånger angående att de ej levererat vara. De sÀger att den Àr skickad och jag kan spåra den. NÀr jag spårar sen så Àr den inte skickad utan Àr försenad pga vÀder???
Företaget tillÃ¥ter inte att jag returnerar ?? Ehhh

2023幎12月26日
5぀星のうち3の評䟡

Billigt Àr inte alltid bra

PrismÀssigt klart billigare Àn andra på det vi sökte. Bra leveranstid. TyvÀrr var det en helt död mikro som kom fram och tydligt att den varit utskickad till någon annan innan (förmodligen returnerad och inte kontrollerad innan den såldes igen) Trögt system för reklamation, de vill inte ta ansvar för att de skickat en trasig vara kÀnns det som utan stÀller frågor som "Har ni kopplat in den i eluttaget?". Bokade sjÀlv en tekniker som kom och kollade och kunde lösa problemet enkelt utan att det kostade mig något då det var ett tydligt garantiÀrende (en kabel som var lös). Företagets förslag var att en kurir skulle hÀmta varan och den skulle åka till Lettland för kontroll, vilken tid hade inte det tagit för mig som kund? Inget tack för att jag löste det enkelt för oss från företaget vilket tydligt visar att de inte tar ansvar för de varor de skickar ut som Àr trasiga. Vad hade hÀnt med våran om vi skickat tillbaka för att den inte fungerade? Den hade med all sÀkerhet gått ut till någon annan igen...

2023幎12月8日

Avbruten bestÀllning

bestÀllde en SSD hårddisk som dem hade på sin hemsida för 1000 kr. betalade med klarna som några dagar senare blev (avbruten) fast hårddisken fanns på deras hemsidan för 1265 kr. mejlade två gånger och stÀllde frågor om bestÀllningen men fick ingen svar. inget seriöst företag.

2023幎11月25日
5぀星のうち1の評䟡

Köper inte från den butik

Förutom den lÀngsta leveranstid de skickade en produkt som slutade fungera på första anvÀndningen. Nu försöker vi bytta varor och de bara "skoja" med att skicka oss vidare till annan företag. De ta inte ansvar från trasiga produkter och det Àr vÀldigt svårt att ta kontakt med de. Det har varit nu 3 månader och vi fick inte lösningen på detta.

2022幎11月21日

Otroligt underskattad affÀr

Bra TV-affÀr. Inga klagomål alls. 2 dagars leverans till Stockholm. Fick TV:n hemkörd helt inplastad/fastklistrad stående på en stadig pall/lastpall utan några konstigheter. Inga mÀrken, kartongerna ser ut som nya från fabriken.

Helt otrolig affÀr. Fick grejerna till halva priset.

2022幎10月18日
5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde en skrivare och en tv

BestÀllde en skrivare och en tv. Trodde det var en smart-tv det tog 8-10 mail innan jag fick veta att det inte var en tv jag ville ha och avbestÀllde den också ca 10 mail innan den informationen jag fick bekrÀftelse på att tv: n var avbestÀlld. 10 dagar senare kommer leveransen med felaktig tv. Jag hÀmtade inte ut tv:n utan ombesörjde och betalade 475kr för att skicka tillbaka. Det som hÀnt sedan ca en vecka Àr en mardröm, återsÀnd tv kom till fel land och någon större fantasi behövs inte för att förstå hur det utvecklats. Företaget har skickat oförskÀmda mail om landet tv:n skickats till, den skulle gå tillbaka till leverantören nÀr den kom dit skulle återbetalning till mig ske? Nu Àr den felaktiga tv:n ute och åker i olika östlÀnder och återbetalning får jag nog se i stjÀrnorna efter. Min kritik Àr att företagets kundtjÀnst inte fungerar. De mail jag skickat har inte lÀsts ordentligt, de verkar inte kommunicera med varandra. Misstaget att bestÀlla en felaktig tv har tagit flera veckor många mail, många timmar. OförskÀmt dålig handlÀggning.

2022幎10月9日
5぀星のうち5の評䟡

Samma varor, ofta snabbare och nÀstan alltid lite billigare Àn i svenska butiker

Bra priser! Trots att frakt måste betalas blir det oftast billigare Àn i Sverige. Framför allt levererar de i många fall betydligt snabbare Àn i Sverige.
Fick min Bosch diskmaskin tre dagar efter bestÀllning, i Sverige skulle jag enligt butikerna KANSKE ha fått den efter 2 månaders vÀntan. Och så blev det 450:- billigare.
Elgiganten hade ett ex i Varberg, men vÀgrade att skicka den till butik i Bromma....
Supertrevlig förare av transporten också.
BestÀllde Àven en mikro för några månader sen ... funkade också smidigt
Förstår inte de negativa omdömen alls! De kanske inte fattade att man måste rÀkna med fraktpriser nÀr en vara skickas från utlandet...
Jag rekommenderar RDE starkt iaf!

2022幎4月22日
5぀星のうち4の評䟡

Bra köpupplevelse, dåligt för prisjÀmförelse

Jag har nu bestÀllt ett par saker och det har fungera vÀldigt bra. Bra priser och snabba leveranser.

+ Bra priser
+ Snabba leveranser

- RDE-butik förstör prisjakts koncept som prisbevakare dÀr deras produkter exklusive frakt blandas i kategorin för pris inklusive frakt.

2021幎10月27日
5぀星のうち5の評䟡

Skötte min reklamation utmÀrkt.

BestÀllde tre varor varav två hade lÀngre leveranstid, vilket också syntes på hemsidan innan jag bestÀllde. En av varorna, ett par högtalare, hade dålig balans på höger och vÀnster som inte går att åtgÀrda annat Àn via EQn på datorn/telefonen. Högtalarna var mycket billiga så att ljudkvalitén skulle vara sådÀr rÀknade jag med. RDEbutik skötte denna reklamation alldeles utmÀrkt, jag fick tillbaka större delen av pengarna som jag betalade för de defekta högtalarna.

2021幎10月20日
5぀星のうち1の評䟡

Awful waiting time and no package

I want to believe their logistics system is outdated. A few days after the order is placed I get contacted by them. Apparentely they can't locate my own given home address. This is the first time it has ever happened. So they asked for the address of my pick-up location for postmails.
They ended up sending the package in my name but with the address/city details of the pick-up location. The post office couldn't find the recipient and the package got registered for a return within 30 minutes of arrival and now I can't reverse it.

3 weeks and still no product. This is absurd.
I cannot recommend rdebutik to anyone.
And no, the delivery isn't fast at all.

2021幎10月7日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ