Svindel! Hold jer vÊk, han snyde og bedrager. Hans fys licens er ugyldig og han forlader SjÊlland uden at afslutte forlÞb som man har betalt for. Derudover snyder han med faktura og laver falske fakt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg bookede en tid hos Re-aktiv til et online-forlÞb med store forventninger. D. 16/9 skrev jeg til ejeren, Abraham og bookede en tid til konsultation d. 19/9 Vi fÃ¥r aftalt, at... ãã£ãšèŠã
Jonas lovede ingen hurtige lÞsninger og ingen Quick fixes. I stedet gav han mig en langt stÞrre forstÃ¥else for min krop og en plan, der, efter en indledende samtale, to behandlinger og flere hjemmetrÊ... ãã£ãšèŠã
Great training facility and professional staff who have done their research and know what theyâre talking about. I have been training solely with Coach Nik who has helped me achieve my goals. Ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
REAKTIV Fysioterapi og TrÊning
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- reaktiv.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Svindel
Svindel! Hold jer vÊk, han snyde og bedrager. Hans fys licens er ugyldig og han forlader SjÊlland uden at afslutte forlÞb som man har betalt for. Derudover snyder han med faktura og laver falske fakturaâŠ
Han lovede at refundere mit forlÞb men nu svarer han ikke.
Uprofessionelt og ubehageligt forlÞb.
Jeg har desvÊrre haft en meget uheldig oplevelse med Abraham. Jeg kÞbte et forlÞb til 12.000 kr. Abraham kom anbefalet, men det viste sig hurtigt at blive starten pÃ¥ et kedeligt forlÞb. Flere aftaler blev ikke overholdt, et program blev aldrig fremsendt ( et program jeg skulle bruge mens han var i âafrikaâ). Og nu fire mÃ¥neder senere, har jeg endelig fÃ¥et svar. Han var enig i at vi skulle afslutte forlÞbet og at jeg ville fÃ¥ mine penge retur. Dog har jeg ikke set skyggen af mine penge eller hÞrt tilbage fra ham vedrÞrende det udestÃ¥ende belÞb. Han er fuldstÊndig forsvundet. Jeg syntes det er voldsomt respektlÞst og uprofessionelt. Abraham og jeg trÊnede fysisk sammen 2 gange.. de nÊste to aftaler blev han vÊk fra. Trods det udviste jeg ikke andet end forstÃ¥else og tÃ¥lmodighed. Men det viser sig at hans undskyldning for hans fravÊr var ikke sand. Efter at have slÃ¥et hans autorisation op pÃ¥ nettet, kan jeg se at han har fÃ¥et frataget denne. Hvorfor.. det kan en jo kun spekulere om. Derudover har han lukket sit firma. Han var sÃ¥ frÊk at spÞrge, da han efter 4 mÃ¥neder endelig svarede pÃ¥ mine beskeder, om jeg ikke havde lyst til at fortsÊtte forlÞbet hos ham alligevel. PÃ¥ trods af at han har lukket sit firma og fÃ¥et frataget sin autorisation.
Opdatering af forlÞb d.4.4.25 : Abraham havde lovet at jeg ville modtage mine penge d.1.4.25. Han ignorerer nu mine beskeder og jeg har endnu ikke modtaget nogle penge. jeg har endda tilbudt at lave en afbetalingsaftale. Jeg har meddelt at jeg vil melde forlÞbet til de korrekte instanser/ myndigheder. Han sender herefter de mest uprofessionelle beskeder hvor han bruger manipulerende taktikker , og påpeger at jeg bÞr tage hensyn til hans mentale helbred. Han truer med selvmord bl.a. Jeg har skrevet mig op til en fysioterapeut der skulle hjÊlpe mig med mine rygproblemer - ikke et gaslighting, manipulerende, toxic venskab. jeg er voldsomt forarget samt skrÊmt over hans tilgang til tingene.
Jeg opsÞgte Abraham efter at have vÊretâŠ
Jeg opsÞgte Abraham efter at have vÊret ved to forskellige lÊger, en anden Fys og en Osteopat for at få hjÊlp til min problemstilling om tiltagende smerter i håndled over 6mdr. uden hÊld med hjÊlp til at afhjÊlpe smerterne.
Men Abraham tog med det samme udfordringen op, om end han ikke havde haft en klient fÞr med den samme problemstilling. Han hjalp mig med at genoptrÊne og få reduceret smerterne. Så meget at jeg nu kan bruge mine hÊnder til alt, hvad jeg ellers plejede fÞr smerterne opstod.
Jeg har altså fået min bevÊgelighed tilbage og vÊrktÞjer til hvordan jeg forsat kan genoptrÊne på egen hånd.
Han gjorde sit bedste, med det samme og det er jeg taknemlig for - for det sparer en tid på at have ondt og penge på at få det behandlet!
DKs bedste fysioterapeut og personlig trÊner!
Efter 4 år med overbelastningsskade og smerter i hofte/knÊ, og som fÞlge deraf vÊret begrÊnset i at kunne trÊne og vÊre fysisk aktiv, har Abraham ikke alene hjulpet mig til at blive stort set smertefri, men også stÊrkere og klogere på trÊning end jeg var fÞr skaden - på blot 9 måneder. Abrahams tilgang til evidensbaseret (genop-)trÊning, viden om smertevidenskab, store trÊningserfaring og ikke mindst hans åbenhed for at udvikle sig fagligt, gÞr ham til en sindsygt dygtig fysioterapeut og personlig trÊner. Han er godt til at tale om de psyko-sociale faktorer, som skader kan fÞre med sig, og han har vÊret uundvÊrlig til at hjÊlpe mig med at håndtere de uhensigtsmÊssige tÊnkemÞnstre 4 års skade har fÞrt med sig. Uden tvivl den fysioterapeut jeg vil opsÞge, når skader plager, og den personlige trÊner jeg vil opsÞge, når jeg trÊnger til inspiration, udvikling og nÞrderi indenfor trÊning og aktiv livsstil. Tager gerne turen fra Jylland til KÞbenhavn for Danmarks bedste fys!
Unik trÊner med stor, faglig ballast
Abraham har en tung, faglig viden, og han tager kritisk stilling til den traditionelle tilgang til genoptrÊning - med stor succes.
Jeg kom ind med en lÊndskade som gjordeâŠ
Jeg kom ind med en lÊndskade som gjorde ondt i godt 6 måneder.
Jeg havde vÊret til kiropraktor og fys flere gange som hjalp en smule men skaden kom tilbage hver gang.
Jeg endte hos Abraham som gav mig Þvelser og personlig vejledning og hjalp mig af med min skade. Og oveni hjalp mig med tage min squat pr fra 120 til 160kg.
Totalt nice fyr!!
Jeg kom til Abraham i starten afâŠ
Jeg kom til Abraham i starten af septemper med rigtig slemme lÊndesmerter. Det gjorde så ondt at jeg knap kunne komme ud af sengen om morgen, og de fÞrste timer af dagen kunne jeg ikke bukke mig ned og samle ting op fra gulvet. Sådan havde jeg gået i 1.5 år, hvor det gradvist var blevet vÊrre.
Som sportsudÞver der bruger 25+ timer på trÊning om ugen er det alfa omega at min krop spiller. MEN jeg havde vÊret så bange for at starte hos en fys og gÞr noget ved skaden i frygt for at få at vide jeg ikke kom til at dyrke min sport igen og/eller jeg skulle stoppe helt.
Abraham mÞdte mig lige hvor jeg var. Hans rolige tilgang til min skade gjorde mig sÃ¥ meget mere tryg. Det var ingen forbud eller en tilgang om at det var farligt , men blot âdet kan vi sagtens fÃ¥ bedre det der er ikke noget farligtâ. Vi talte om min skade og hvordan det fyldte hos mig og efterfÞlgende viste Abraham mig en rÊkke Þvelser som vi lavede sammen og som jeg kunne fÃ¥ til at passe med min egen trÊning. Efter 7 dage var der allerede stor bedring!!! Jeg kunne komme ud af sengen om morgen, tage strÞmper pÃ¥, bÞje mig fremover, min lÊnd lÃ¥ste sig ikke lÊngere osv. og det pÃ¥ trods at jeg fortsat har lavet min hÃ¥rde trÊning ved siden ad. Jeg sÃ¥ Abraham 20 dage efter mit fÞrste besÞg igen, og fik opgraderet mine Þvelser, da jeg nu havde fÃ¥et det bedre. De Þvelser laver jeg flittigt 3 gange ugentligt som rehab/prehab og siden har jeg ikke haft problemer med min ryg. Jeg mÊrker i ny og nÊ til det men kan overordnet leve et normalt liv og trÊne hÃ¥rdt - og nu ved jer hvad det er, og hvordan jeg kan holde min ryg sund og bevÊgelig.
Jeg var ellers blevet anbefalet en rygoperation af min lÊge som havde videresendt mig til rygkirugisk efter fund ad diskusprolaps men den tid droppede jeg :-) og siden mit forlÞb har jer aldrig vÊret stÊrkere og har PR alle mine lÞft i min sport.
Slut med hovedpine
Jeg startede hos Abraham tilbage i august (nu er det november) grundet hovedpine. Jeg fik ofte en stÊrk hovedpine gående op gennem nakken og op i hovedet hver gang jeg skulle presse mig selv bare en lille smule med trÊning. Hvis jeg pressede mig udover det, resulterede det ofte i migrÊne og opkast. Derfor troede jeg at jeg skulle droppe at trÊne hårdt, fordi at jeg altid ville blive stoppet af min hovedpine. Efter 1 måned hos Abraham gik jeg fra at have ondt i hovedet i starten af min trÊning, til kun at mÊrke lidt til den i slutningen af min trÊning. Den dag i dag oplever jeg typisk ikke hovedpinen, og den kommer kun lidt når jeg trÊner meeget hårdt - og det er nok fordi jeg ikke selv har vÊret helt dygtig til at lave mine Þvelser så meget som jeg burde. Kun gode ting at sige - har lÊrt sindssygt meget, og jeg kan meget mere i dag.
Har haft et helt igennem fantastiskâŠ
Har haft et helt igennem fantastisk forlÞb hos Abraham med genoptrÊning af min skulder, som jeg havde smadret fuldstÊndig ved for tung trÊning og overbelastning. Fra dag et fik han testet prÊcis hvad jeg kunne lave med min skulder og i hvilke Þvelser jeg havde problemer. Og vigtigst af alt lÊrt mig en masse Þvelser, som har gjort jeg er gået fra at have en skulder der gjorde ondt i stort set alle bevÊgelser i lÞbet af dagen, til at vÊre fuldt funktionsdygtig i alt hvad jeg foretager mig i min hverdag nu. Jeg har lÊrt en masse om min trÊning og min krops bevÊgelighed og fået en dybere forståelse for prÊcis hvordan jeg trÊner korrekt og holder mig skadesfri.
Og så har Abraham en virkelig intelligent, energisk og trovÊrdig udstråling og stor viden inden for sit felt! KÊmpe RESPEKT herfra og tak for hjÊlpen. Som i den grad har hÞjnet min livskvalitet.
Tilfreds
Jeg var meget glad for mit forlÞb hos Abraham! Han er dygtig og ved hvad han snakker om, jeg blev stÊrkere og endte med at lÞfte meget mere end jeg ville have turde selv at forsÞge. Samtidig lÊrte jeg ikke at vÊre sÃ¥ bange for de smerter, jeg ind i mellem fik. Han er meget behagelig og lyttende. Hvis nogen Þvelser ikke fungerede, var han kreativ og fandt andre der fungerede bedre.ð kan anbefales!
- Karoline
Abraham er professionel
Abraham er professionel, vanvittig dygtig, lyttende og evner at Êndre behandlings metoder og rytmen alt efter hvad ens behov og reaktioner er!
Jeg kom hos ham med et knÊ som har drillet i mange år og idag kan jeg lÞbe helt uden smerter.
Det er helt sikkert dem bedste investering nogensinde
Jeg rev ledbÃ¥nd over i knÊet iâŠ
Jeg rev ledbånd over i knÊet i forbindelse med fodbold og jeg ville aldrig have kommet hurtigere på benene igen, hvis det ikke var for Abraham. Jeg kan både spille og styrketrÊne i dag uden problemer. 5/5 stjerner for faglighed og personlighed!
Med min bedste anbefaling
Jeg har haft fornÞjelsen at trÊne med Abraham de seneste 3 måneder.
Jeg er dybt imponeret over de resultater som vi sammen har opnået - og Abraham er en fantastisk person at omgås. Fagligt superdygtig, og med den fedeste humor. Jeg kan varmt anbefale Abraham. Bh Michael
Kan kun give Abraham de bedste anbefalinger
Jeg har dÞjet med mit hÞjre knÊ efter en operation. Det blev bare aldrig rigtigt godt. Til sidts kunne jeg nÊsten ikke gå
Efter at have prÞvet alt hev jeg fat i Abraham. Da jeg bor i Randers, har vi kÞrt genoptrÊning online.
Det har vÊret SÃ
godt. Jeg kan nu danse igen og trÊne nÊsten på samme blus som fÞr.
Jeg kan klart anbefale Abraham
Personlige, trygge og virkelig gode fysioterapeuter
Jonas lovede ingen hurtige lÞsninger og ingen Quick fixes. I stedet gav han mig en langt stÞrre forståelse for min krop og en plan, der, efter en indledende samtale, to behandlinger og flere hjemmetrÊningsplaner, nu har gjort mig helt fri for smerter og vÊsentligt stÊrkere end fÞr. Og min ryg havde ellers gjort mig nÊsten immobil efter en lidt dum dÞdlÞft-session. Reaktiv har den slags fysioterapeuter man leder efter, hvis man mener det, når det kommer til sport, trÊning og generelt fysisk velvÊre. Også selv om man ikke er professionel atlet eller noget. Jeg vil anbefale dem til alle!
Smerte i venstre fod pga. ekstra knogle
Jeg havde smerte, inflammation, hÊvelse og betÊndelse i min venstre fod da jeg kom til Reaktiv, hos Abraham. Inden jeg kom til Reaktiv havde flere lÊger og specialister fortalt mig, at den eneste mulighed for bedring, var en risikabel operation med lang genoptrÊning efter...
Jeg mÞdte Abraham med en hel anden tilgang, til mit problem, han mente at det skulle trÊnes vÊk.
Abraham lavede mange Þvelser og programmer til mig, og for hver uge der gik blev det bedre og bedre.
Den dag i dag, er der nÊrmest ingen smerte og jeg kan dyrke al den sport jeg vil.
Abraham har vÊret super mega god, og jeg trÊner stadigvÊk hos Reaktiv.
KÊmpe anbefaling her fra!
Hvorfor 5 stjerner?
Hvorfor 5 stjerner?
Baggrund:
Efter en ulykke på Crossmaskine i 2018, hvor alle strukturer i mit hÞjre knÊ blev Þdelagt.
Forreste korsbånd revet over.
Bageste korsbånd delvist revet over.
Begge menisker mast og flÊkket flere steder.
Og efterfÞlgende operation.
Jeg gik i genoptrÊning, betalt af min sundhedsforsikring på en privat og meget hypet klinik i kÞbenhavn, men havde gennem forlÞbet en fornemmelse af at det var noget galt, ofte varede min "genoptrÊning" ca. 20 minutter fra jeg gik ind af dÞren til jeg var ude igen, de fleste gange var det "manuel terapi" og 1 enkelt Þvelse, som lå meget langt fra det billede jeg havde af hvordan genoptrÊning skal vÊre.
Motivation:
Jeg har fulgt Abraham (dreeammchaserr) på instagram gennem flere år, en dag skrev han noget i stil med ""Hvis du er utilfreds med det sted du er i behandling/genoptrÊning, så skynd dig at finde et nyt sted der opfylder dine Þnsker og behov"" som gav nÊring til mine tanker om at jeg skulle se mig om efter noget andet.
På davÊrende tidspunkt var jeg vendt tilbage til mit arbejde i KÞbenhavns Lufthavn, ca 4,5 måned efter operation og "genoptrÊning" det andet sted...!
Jeg husker tydeligt min chef overrasket sagde "jeg var ikke klar over du var SÃ
dårligt gående"
Jeg var begyndt at tvivle på om jeg i det hele taget kunne varetage min funktion på jobbet og frygtede at min chef ville opsige mig.
Jeg havde opgivet håbet om nogensinde at komme tilbage til min sport, så jeg havde solgt min crossmaskine.
Jeg kontaktede Abraham fordi jeg synes om hans tilgang til trÊning og hans ligefremme måde at give feedback på. Men osse fordi jeg synes han har fat i noget rigtigt og jeg håbede han kunne hjÊlpe mig med at få indfriet de Þnsker jeg havde med min genoptrÊning.
MålsÊtning:
Da jeg startede hos Abraham, havde jeg et Þnske om at kunne komme til at gå nogenlunde godt igen, så jeg kunne varetage min funktion på jobbet uden diverse skånehensyn.
Abrahams målsÊtning for mig var Pistol squat, Holy S..., jeg tÊnkte ja ja helt sikkert mester!
Efter den indledende samtale med Abraham gik vi igang helt fra bunden, med karklude Þvelser og rugbrÞdsarbejde, jeg var forbi Abraham 1 gang om ugen, hvor vi trÊnede sammen og justerede mit trÊningsprogram. Som jeg så selv arbejdede med i trÊningscenteret 4 dage om ugen.
Da jeg havde gået hos Abraham i ca 10 måneder lavede jeg den fÞrste pistol squat på mit opereret ben, den Þvelse som jeg ikke selv havde troet nogensinde var mulig. Det var en stor dag!!!!
Abraham havde ikke kun fokus på den fysiske trÊning, men lagde osse stor vÊgt på den mentale del, som osse skulle genopbygges, hvor vi havde lange snakke mens vi trÊnede, som mundede ud i at jeg ca efter 1 års tid kÞbet en ny crossmaskine og så småt begyndte at kÞre igen og som kulminerede med en tur tilbage til RumÊnien hvor ulykken skete. Det var ikke uden bekymringer at jeg tog derned igen, men Abraham havde fået banket så meget tro tilbage i mig, at jeg gjorde det, han skrev til mig mens jeg var afsted for at hÞre hvordan det gik og heppede på mig.
Nu 3 år efter ulykken er jeg stort set tilbage hvor jeg var inden.
Abraham har lÞbende kontaktet mig for at hÞre om hvordan det går efter vi har afsluttet "forlÞbet".
Havde der vÊret en 6 stjerne havde han osse fået den!!
Derfor 5 Stjerner!
Fiberskade i baglåret.
Jeg kom til Jonas og Abraham med en fiberskade i baglåret der havde vÊret sprunget op flere gange. Jeg havde prÞvet andre trÊnere, uden held, så tog jeg kontakt til Reaktiv.
Vi lavede en plan og trÊningsprogram som jeg skulle fÞlge nÞje, og her 6 uger efter, spiller jeg igen håndbold på det niveau jeg var inden skaden. KÊmpe ros til de her gutter!
KAN VARMT ANBEFALE REAKTIV FYSIOTERAPI
Kan sige med få ord, FuldstÊndigt fanatisk genoptrÊning, har 2 kunstige hofter og havde fået en del problemer med begge mine knÊ, havde meget svÊrt ved at rejser mig pga. af smerte.
Så kom jeg til Jonas og hans kÊmpe viden om fysioterapi og masser af gode Þvelser for både knÊ og hofter :) kan varmt anbefale det, men pas på man bliver stÊrk afhÊngig af at kommer der pga den gode trÊning og hyggelig stemning der er.
Pengene vÊrd
Inden mit forlÞb var der en del ting, jeg var begrÊnset for i forhold til mit knÊ. Jeg dÞjet med smerter i 4+ Ã¥r, 2 knÊ operationer uden de rigtige hjÊlp men dog efter min genoptrÊning hos Reaktivfys kan jeg stolt sige, at jeg er vendt tilbage til mine daglige aktiviteter igen. Ãvelser jeg ikke fÞr har kunne udfÞrer, er jeg i stand til at udfÞrer i dag smerte frit. Abraham lytter til mine behov, samt Þnsker og arbejder ud fra dette. Abraham sÞrger for jeg presser mig til det yderste pÃ¥ en positiv mÃ¥de. FÞrhen har jeg fÃ¥et af vide der var nogle ting jeg ikke kunne udfÞrer i min hverdag, men takket vÊre Abraham er dette muligt. Jeg sover tungt og dejligt uden nogen bekymring for smerter.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ