Reballers レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Sønnen er super glad for hans nye benskinner, dog lige lov lang forsendelses tid, håber det var pga sommer travlhed.

5つ星のうち5の評価

Heel tevreden met mijn aankoop bij Reballers. De scheenbeschermers zitten comfortabel, voelen stevig aan en zijn van goede kwaliteit. De levering was snel en alles kwam netjes verpakt aan. Zeker een g... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mijn scheenbeschermers waren mooi op tijd afgeleverd! Ook zijn de scheenbeschermers top kwaliteit ze zakken niet af en ik voel ze bijna niet zitten wat me vrijer laat voetballen. Dus ik raad Reballers... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Top kwaliteit!! Ik heb op vrijdag laat nog mijn nieuwe scheenbeschermers besteld en ik had ze zaterdag voor mijn wedstrijd nog binnen! Ze spelen super lekker en ik voelde me heel snel. Eerste wedstri... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 44

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Great product to play free

Firts I was scaptic about the chinpads. But my my soccer girl at home want to try them. So I ordered 2 sizes, s and m. De S was very small zo she played with the M. And she loved them from the first touch. Light, safe and playing free. But after 1 time cleaning by the hand they broke. I made contact in the evening in the weekend. But in 30 min response that there must be something wrong and the send me a new pare. In 1 day arrived, and they are great. Everyone in here the are going to order them. Just a great product to play like a free pro.

2026年2月23日
5つ星のうち3の評価

Na ruim 1,5 maand nog steeds geen levering

Bestelling gedaan van 1x kindermaat, 1x volwassen maat scheenbeschermers.

Vooraf meerdere vragen per mail gestuurd en vlot contact. Vervolgens na bestelling melding dat volwassen paar niet op voorraad was, met de mogelijkheid tot wachten of andere keuze. Levertijd liep op. Na paar weken, postnl verzendbewijs ontvangen, maar levering bleef uit. Weer contact gezocht en bleek nog steeds niet op voorraad, contact duurde langer, mogelijk door de feestdagen, maar nog steeds geen verzending. Na weer een mail; artikelen zijn op voorraad en belofte voor het leveren van extra gripsokken en de melding dat er direct verstuurd zou worden. Geen maat gevraagd. Maar daarna werd het weer stil. Geen verzendbewijs, geen reactie op een vraag of ik een verzendbewijs zou ontvangen. Kortom, 24 november besteld, nog steeds niets in huis. Erg frustrerend. Mede omdat het bedoeld was als cadeau voor de feestdagen. Op de site staat overigens gewoon dat er voldoende voorraad was.

Uiteindelijk hebben ze het goed opgelost, maar heeft wel veel tijd gekost.

2026年1月6日

Reballers からの回答

Dank voor je uitgebreide review. We snappen heel goed dat dit enorm frustrerend voor je is geweest, zeker omdat het om een cadeau voor de feestdagen ging.

Direct na ontvangst van je bestelling hebben we per mail laten weten dat de volwassen scheenbeschermers helaas niet meer op voorraad waren. Daarbij hebben we ook de opties gegeven om te wachten of een andere keuze te maken. De kindermaat hebben we vervolgens meteen apart opgestuurd. Dat pakket is helaas bij PostNL kwijtgeraakt. Dat is extreem vervelend en volledig buiten jouw schuld.

Zodra dit duidelijk werd, hebben we een nieuw pakket klaargemaakt. Daarbij hebben we bewust een extra paar gripsokken toegevoegd als excuus voor het lange wachten en het ongemak. Dit pakket is direct na de feestdagen verzonden.

We erkennen dat de communicatie tussendoor beter had gemoeten en dat de situatie te lang heeft geduurd. Daar nemen we verantwoordelijkheid voor. Het spijt ons oprecht dat dit zo is gelopen en dat je hierdoor teleurgesteld bent geraakt.

Mocht er nu nog iets niet in orde zijn of wil je dat we meekijken naar een passende oplossing, neem dan alsjeblieft direct contact met ons op. We laten dit graag netjes achter.

5つ星のうち5の評価

Snel en klantvriendelijk opgelost na on duidelijke communicatie.

Goede en nette service. Na wat verwarring over een 1+1 actie heeft Reballers dit snel en klantvriendelijk opgepakt. Ze namen de feedback serieus en stuurden alsnog een extra set scheenbeschermers toe. Netjes opgelost en fijne communicatie. Zeker een positieve ervaring.

2025年11月23日

Beste Max,

We hebben geen mailtje ontvangen met het bijbehorende bestelnummer, mocht er een probleem zijn met de levering dan zullen wij dat altijd oplossen. Stuur ons een mailtje naar inforeballers@gmail.com en we lossen het meteen op.

5つ星のうち2の評価

Foute maat geleverd

Snelle levering, maar helaas is er een foutje geslopen in de geleverde maten van de scheenbeschermers.

2025年12月8日

Beste,

Dankjewel voor je review en dat je dit aangeeft. Jammer dat er een foutje in de maat is, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Stuur ons even een mail naar inforeballers@gmail.com met je ordernummer en welke maat je had moeten krijgen, dan sturen we je meteen de juiste maat op.

Team Reballers

5つ星のうち1の評価

Geen levering en of reactie Reballers

Op 24-11-2015 heb ik bij Reballers 2x ingebouwde scheenbeschermers in kindermaat besteld (bestelnummer #4519). Na een week zonder iets te horen heb ik zelf contact opgenomen per mail. Toen kreeg ik snel antwoord met de belofte dat mijn bestelling direct met de post mee zou gaan.

Een week later had ik nog steeds niets ontvangen. Op mijn volgende mails kwam geen reactie. Pas na opnieuw een herinnering gestuurd te hebben, kreeg ik een Track & Trace-code van PostNL. Inmiddels zijn we weer drie dagen verder, maar volgens PostNL is het pakket nog steeds niet ontvangen door hen.

Mijn ervaring tot nu toe is dus ronduit slecht: trage communicatie, beloften die niet worden nagekomen en geen levering van mijn bestelling. Ik hoop dat dit alsnog wordt opgelost, maar voorlopig kan ik Reballers helaas niet aanraden.

2025年12月10日

Reballers からの回答

Dank voor je review. Vervelend om te horen dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht en dat de communicatie tussendoor niet duidelijk genoeg was.

Inmiddels zijn de scheenbeschermers al een tijdje verzonden en is de bestelling opgelost. We vinden het jammer dat dit zo is ervaren en nemen je feedback mee om onze service verder te verbeteren.

Mocht er nog iets zijn, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder.

5つ星のうち4の評価

Snel opgelost door Reballers

Op 2 december contact gehad over een bestelling en ze zouden nog iets naleveren, maar niets meer van Reballers gehoord. Gemaild en per website via contactformulier contact gezocht. Helaas geen telefoonnummer te vinden.

Nu contact gehad en gelijk opgelost, heel fijn!

2025年12月9日

Top bedrijf!

Mijn bestelling was super snel geleverd, binnen 1 dag. De scheenbeschermers waren ook echt topkwaliteit. Echt een top bedrijf!!

2025年11月12日

Trustpilot エクスペリエンス