レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg blev mÞdt af en yderst hjÊlpsom og imÞdekommende sÊlger- Mads. Jeg har haft en god dialog hele vejen igennem og kan varmt anbefale at handle bil med ham.

Vi har i forbindelse med kÞbet af vores id4 haft en fantastisk Êrlig og behagelig kÞbsoplevelse ved Recars. Emil og Mads som vi har haft kontakt med er rare og tÃ¥lmodige, og er gode til at gÞre ople... もっず芋る

Fantastisk service fra A til B Vi kunne ikke vÊre mere tilfreds med kÞbet af en Volkswagen ID.4 Pro Performance. Fra fÞrste mÞde hos Recars til bilen stod klar til afhentning, har hele process... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk oplevelse hos Recars – 5 stjerner! Jeg har netop kÞbt en VW ID.4 hos Recars og har haft bilen i lidt over en mÃ¥ned nu – uden én eneste fejl eller udfordring. Fra fÞrste kontakt til o... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 自動車販売店

圓該䌁業による蚘述

Hos RECARS i BÞrkop, naboby til Vejle. tilbyder vi et bredt udvalg af billige, brugte biler af forskellige mÊrker, modeller og stÞrrelser. Vi bestrÊber os på at have en bil til ethvert behov. RECARS sÊlger biler til Danmarks billigste priser. Vores koncept bygger på hÞj omsÊtningshastighed af vores varelager. Det betyder, at vi har skruet priserne i bund, så du altid kan finde landets bedste og skarpeste priser hos RECARS. Vi har altid et bredt udvalg af brugte biler på lager i alle mÊrker og varianter, og vi kan naturligvis hjÊlpe med finansiering med/uden udbetaling samt forsikring.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

80件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 60に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Fantastisk oplevelse hos Recars

KÞbte brugt ID4 hos Recars i BÞrkop. Mads var under hele processen utroligt hjÊlpsom. Han hjalp med opsÊtning af app og gav introduktion til bilen. Det var en stor tryghed for os, da det er vores fÞrste elbil. Vi fik elbilen til en skarp pris, og de gav endda en rigtig fin pris for byttebilen. Kan kun anbefale Recars. Det er ikke sidste gang, vi handler der.

2026幎3月6日
自発的なレビュヌ

jeg har kÞbt en elbil hos Recars jeg fik det bedst service, jeg har set lÊnge. De var så sÞd til at forklar alt om bilen hjÊlp mig med lån og forsikring. jeg ringede to dag efter op spurgte mange spÞrgsmål de tog sig tid til at forklar det helle uden sur mener eller noget. kan 100% anbefale den til alle min vener og bekendte

2026幎2月20日

Super god oplevelse

Vi ville som noget nyt prÞve at erhverve os en el-bil.
Vi fandt et godt tilbud hos Recars.
Jeg ved ikke om de alle er lige dygtige, men vi fÞlte os heldige over at skulle gennemfÞrer handlen med Mads Iversen. Det foregik i god ro og Mads havde styr på det hele, og vi fÞlte os rigtig godt håndteret.
Jeg vil klart anbefale andre at gÞre deres fremtidige bilkÞb hos Recars

2026幎1月14日

Fremragende oplevelse

Vi har i forbindelse med kÞbet af vores id4 haft en fantastisk Êrlig og behagelig kÞbsoplevelse ved Recars. Emil og Mads som vi har haft kontakt med er rare og tålmodige, og er gode til at gÞre oplevelsen tryg.
Vi har også fået nogle småting ordnet på reklamation og heller ikke her var der noget slinger i valsen. Vi blev taget seriÞst, fejlene blev bragt hurtigt i orden, og vi fik en moderne og stor lånebil imens.
Jeg vil uden tÞven anbefale Recars til både venner og familie.

2026幎1月16日

HjÊlpsom og kompetent rådgivning

Vi har kÞbt en ID4 VW ved Recars, og har gennem hele forlÞbet fået virkelig god behandling! Vi har vÊret i kontakt med dem af flere omgange, og hver gang svarer de på spÞrgsmål og tager sig tid til at hjÊlpe, selvom det ikke har handlet om selve kÞbet. De er desuden fair sÊlgere, som er til at forhandle med. Vi vil helt klart anbefale dem til andre.

2025幎11月14日
自発的なレビュヌ

Recars kan virkelig anbefales.

Recars kan virkelig anbefales.

Jeg har lige kÞbt en bil hos Recars og jeg er virkelig positiv over deres sagsbehandling. SÞde, rare ansatte og kundeservice til UG.
Jeg kunne altid for fat i dem hele dÞgnet rundt, hele ugen. Det betyder så meget

2025幎9月7日

Fremragende service!

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Recars. Personalet var imÞdekommende, professionelle og tog sig tid til at finde den helt rigtige lÞsning til mig. Alt gik nemt og uden problemer, og bilen blev leveret i perfekt stand. Kan varmt anbefales! 🀩

2025幎10月16日

UtrovÊrdig salgs teknik

UtrovÊrdig salgs teknik. Annoncen pÃ¥ den cupra vi kom for at kigge pÃ¥ sagde: "✅ Hos os er der ingen hÞje forhandleravancer, kun en rimelig pris for bÃ¥de kÞber og sÊlger.

🚗 BILENS HØJDEPUNKTER:
✔ Leveres nysynet
✔ Nyserviceret"

SÊlger mener så at prisen på de 195.000 ikke inkludere de ting der står i annonce men syn og service og nr plader er ting man selvfÞlgelig betaler ekstra for, selvom det står som highlights på bilen. Jeg har naturligvis taget screenshots af annoncen.

I skal virkelig vÊre vågne hvis i kigger bil her.

SÞg på google efter bilens pris i annoncen og kig skriv fra FDM.

2025幎11月5日
自発的なレビュヌ

ImÞdekommenhed, serviceminded og fair handel

Jeg har kÞbt en ny (brugt) BMW hos Recars. Hånden på hjertet, så var jeg fra start en smule skeptisk. Jeg har kÞbt mange brugte biler og det har vÊret en blandet oplevelse, hver gang jeg har kÞbt hos en brugtvognsforhandler. Men Recars har virkelige lagt sig i selen ift. at yde den gode service og for at lave en fair handel. Jeg var primÊrt i dialog med Emil Prip, som igennem hele processen virkelig var imÞdekommende og til forskel for nÊrmest alle andre brugtvognsforhandlere jeg har vÊret i dialog med, var lydhÞr overfor mine behov, argumenter og ikke mindst FDMs kommentarer til udarbejdelsen af slutsedlen. Emil rettede ind. Det har mange andre brugtvognsforhandlere nÊgtet. Så stor cadeau for det! Bilen blev leveret på hjemmeadressen og min nu forhenvÊrende BMW blev taget i bytte - og til en ganske fornuftig pris. Så der skal lyde en stor tak til Emil og Martin for en fin handel og for at vÊre meget imÞdekommende igennem hele processen. I er to gÊve og behagelige jyske gutter. Jeg er meget glad for min nye (brugte) BMW. Fem stjerner her fra.

2025幎10月23日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。