Bardzo dobre doÅwiadczenie. Szybko, sprawnie i skutecznie. Recepta na leki wystawiona. ZaoszczÄdzony czas na dodzwonienie siÄ do Przychodni i wizytÄ u lekarza rodzinnego. Szczerze polecam.
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
NiedokÅadnie, zrealizowane zamowienie
W pierwszym mailu nie byÅo recepty. Dopiero po upomnieniu siÄ dosÅali w drugim mailu, przez ich bÅÄ d tylko sters
Nie polecam zamiast recepty dostaÅamâŠ
Nie polecam zamiast recepty dostaÅam zalecenie lekarza i informacje ÅŒe nie moÅŒna byÅo siÄ skontaktowaÄ. Nikt do mnie nie zadzwoniÅ ani nie zwróciÅ pieniÄdzy
Zwykli oszuÅci
Zwykli oszuÅci - zapÅacisz za usÅugÄ i cisza - zaleÅŒaÅo mi na czasie potrzebowaÅem antybiotyku ... po 12 godzinach jakieÅ telefony z zastrzeÅŒonego numeru - niczym telemarketing... lepiej udaÄ siÄ do rodzinnego straciÄ godzinÄ i pozaÅatwiaÄ co potrzeba .
PotrzebowaÅam przedÅuÅŒenia recepty
PotrzebowaÅam przedÅuÅŒenia recepty . Konsultacja siÄ nie odbyÅa. ByÅa tylko odmowa. Brak zwrotu Årodkow.
Nie polecam.
Nie daÅabym nawet tej gwiazdki. Ale nie ma innej firmy by siÄ wypowiedzieÄ. PisaÅam wielokrotnie o zwrot pieniÄdzy na maila i sms-sa ale brak kontaktu.
Szczerze Polecam
Po raz kolejny korzystaÅam z Receptovo, i jestem bardzo zadowolona. Pani doktor zadzwoniÅa w ramach konsultacji, miÅa, uprzejma i pomocna. Polecam wszystkim, którzy potrzebujÄ e-recepty, caÅa procedura trwaÅa moÅŒe 10 minut i kod otrzymaÅam sms-em
Pani lekarz bardzo miÅa
Pani lekarz bardzo miÅa, uprzejma, dopytywaÅa.
Natomiast natrafiÅem teÅŒ na pana który dzwoni po osobach chyba za karÄ nieuprzejmy niemiÅy, jak ci nie pasuje to zmieÅ prace czÅowieku.
NIEZWROTOVO
Owszem, na portalu RECEPTOVO moÅŒna w sposób relatywnie prosty otrzymaÄ receptÄ. Pomimo tego, zachÄcam do korzystania z innych stron tego typu - takich, które w przypadku odmowy/przeciwwskazaÅ ku wystawieniu recepty - po ludzku i uczciwie zwracajÄ Årodki. Tutaj niestety o uczciwoÅci, moÅŒemy mówiÄ jedynie w formie gorzkiego ÅŒartu, gdyÅŒ wszelkie pieniÄ dze przepadajÄ bezpowrotnie.
Naruszenie praw konsumentów â odmowa zwrotu za niewykonanÄ teleporadÄ (bez jasnej informacji przed zakupem)
Nie polecam w ogóle korzystania z usÅug Receptovo â straciÅam pieniÄ
dze za usÅugÄ, która nigdy nie zostaÅa wykonana, a firma ignoruje moje argumenty prawne i odmawia zwrotu.
ZamówiÅam teleporadÄ na platformie, zapÅaciÅam peÅnÄ
kwotÄ â na etapie skÅadania zamówienia nie zostaÅam poinformowana w ÅŒaden sposób, ÅŒe lekarz bÄdzie dzwoniÅ z numeru zastrzeÅŒonego, a ja muszÄ odblokowaÄ tego typu poÅÄ
czenia u operatora. Informacja ta przyszÅa dopiero w SMS-ie rano dnia nastÄpnego (po zawarciu umowy i pÅatnoÅci) â za późno, ÅŒeby mogÅam siÄ przygotowaÄ.
W efekcie nie udaÅo mi siÄ odebraÄ poÅÄ
czenia (próby z zastrzeÅŒonego numeru, który nie mogÅam odbieraÄ), a teleporada nie odbyÅa siÄ.
SkontaktowaÅam siÄ z firmÄ
z proÅbÄ
o zwrot kwoty, wyjaÅniajÄ
c, ÅŒe ukrycie tak istotnej informacji tylko w regulaminie (a nie na etapie zamówienia) narusza art. 6 Ustawy o prawach konsumenta, a zapisy o braku zwrotu sÄ
niedozwolonymi klauzulami (art. 385³ KC). OdpowiedziÄ
byÅa tylko cytowanie tych wÅaÅnie niejasnych zapisów z regulaminu â bez uwzglÄdnienia moich argumentów. Po mojej ostatniej wiadomoÅci firma zakoÅczyÅa kontakt i nie odpowiada.
StraciÅam pieniÄ
dze za nic, a firma nie respektuje praw konsumentów. Nie polecam nikomu ryzykowaÄ! JeÅli zdecydujesz siÄ korzystaÄ, sprawdź dwa razy, czy wszystkie warunki (nawet te ukryte) sÄ
dla Ciebie dostÄpne. Koniecznie zaplanuj sobie caÅy poranek, przedpoÅudnie, poÅudnie, popoÅudnie (pracujÄ
do 20, wiÄc musisz byÄ non stop pod telefonem, a oddzwoniÄ siÄ nie da, bo - numer prywatny). Najlepiej weź urlop na odbieranie ich poÅÄ
czeÅ :) Inaczej stracisz pieniÄ
dze na niewykonanÄ
usÅugÄ. To tak jakby kurier odmówiÅ dostarczenia paczki, bo trzy razy zadzwoniÅ dzwonkiem, a nikogo nie byÅo w domu, wiÄc paczkÄ wyrzuciÅ i oznaczyÅ "dostarczone". Lekarz to nie jest jakiÅ nadczÅowiek i powinien traktowaÄ pacjenta z naleÅŒytym szacunkiem. JeÅli on nie odbiera telefonu wystarczy napisaÄ na czacie. W tej firmie polityka kontaktu zaleÅŒy od "widzimisiÄ" lekarza i jego foszków, samopoczucia i fanaberii.

Receptovo ããã®åç
Absolutnie polecam
Absolutnie polecam. Å»adnych problemów, szybki kontakt z lekarzem, recepta w mig. Dwa razy korzystaÅam w nagÅej przypadÅoÅci i nikt nie robiÅ ze mnie gÅupka, jak w firmie m..span, gdzie kazali wysyÅaÄ historiÄ choroby i jakieÅ stare recepty.
Profesjonalne podejÅcie
Profesjonalne podejÅcie, bardzo polecam!
Pomimo ÅŒe w ofercie sÄ leki którychâŠpotrzebujÄ.
Pomimo ÅŒe w ofercie sÄ leki których potrzebowaÅem (Nie zostaÅy mi wypisane mimo dopÅaty). PrzedstawiÅem kartÄ pacjenta ostatniÄ receptÄ 3 miesiÄ ce wstecz .Mam problem i niepotrzebnie wydane pieniÄ dze. Jestem za granicÄ i przyjechaÄ mogÄ tylko do Apteki jak najbliÅŒej granicy i tylko wyÅÄ czenie w sobotÄ.

Receptovo ããã®åç
Profesjonalne podejÅcie do pacjenta
Profesjonalne podejÅcie do pacjenta. Lekarz bardzo empatyczny. Na koniec dostaÅam recepty wraz z zaleceniami. Polecam serdecznie.
Polecam! ReceptÄ moÅŒna otrzymaÄ nawet w niedzielÄ. Po konsultacji lekarz zaproponowaÅ mi leki. Wszystko trwaÅo nie wiÄcej niÅŒ 20min. Na pewno wrócÄ tu jeszcze ð
Profesjonalna obsÅuga i szybkaâŠ
Profesjonalna obsÅuga i szybka realizacja. Firma godna zaufania!
Bardzo dobre doÅwiadczenie
Receptovo.pl to fantastyczny serwis
Receptovo.pl to fantastyczny serwis, który oferuje szybki i wygodny sposób na uzyskanie e-recepty. Proces zamawiania jest bardzo prosty i intuicyjny. Wszystko odbywa siÄ sprawnie i profesjonalnie. Polecam kaÅŒdemu kto potrzebuje e-recepty bez wychodzenia z domu.
Polecam - 10/10
Bardzo uprzejmy Lekarz, wyrozumiaÅy, kulturalny, ekspresowa konsultacja. ByÅ drobny bÅÄ d w recepcie, zgÅosiÅem proÅbÄ o korektÄ i wszystko odbyÅo siÄ moÅŒe w 10 minut czego siÄ nie spodziewaÅem, otrzymaÅem poprawna wersje. Lek bezproblemowo wybrany. OsobiÅcie jestem bardzo zadowolony z prowadzonych usÅug telemedycznych serwisu i najprawdopodobniej skorzystam ponownie :)
BÅyskawiczny wywiad
BÅyskawiczny wywiad, recepta w 15 minut. Bardzo dziÄkujÄ