Receptpsycho レビュヌ 30

TrustScore 5段階評䟡の1.5

1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Oszuści!Nie korzystajcie bo stracicie pieniądze!Przychodzi pierwszy mail,a potem cisza,zero kontaktu. Za to polecam teleporadę u Pani dr Moniki Jaroszyńskiej,przez VoltaMedica.Wizyta 350 zł,ale wizyt... もっず芋る

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

UWAGA

UWAGA! Firma utrudnia zwrot pieniędzy i narusza prawa konsumenta.
Ostrzegam przed korzystaniem z serwisu receptpsycho.pl (Centrum eZdrowia sp. z o.o.). Firma stosuje nieuczciwe praktyki, próbując zablokować konsumentom prawo do odstąpienia od umowy. Po opłaceniu teleporady okazuje się, ÅŒe terminy są bardzo odległe np 11 dni, a gdy pacjent chce zrezygnować (ma do tego prawo w ciągu 14 dni), firma odmawia zwrotu środków.
​Twierdzą, ÅŒe wysłanie automatycznego SMS-a o „rozpoczęciu realizacji” to pełne wykonanie usługi – co jest bzdurą i naruszeniem art. 38 pkt 1 Ustawy o prawach konsumenta. Usługa telemedyczna to porada lekarska, a nie powiadomienie systemowe!
​Jeśli jesteś w podobnej sytuacji – NIE ODPUSZCZAJ! Oni liczą na to, ÅŒe się przestraszysz ich "ostatecznych decyzji". Pieniądze moÅŒna odzyskać, ale trzeba działać zdecydowanie.
​Instrukcja dla oszukanych!
​CO ROBIĆ, JEŚLI FIRMA ODMAWIA ZWROTU? :
• ​Odstąpienie od umowy: Natychmiast wyślij maila na adres biuro@ centrunezdrowia.pl z jasnym oświadczeniem o odstąpieniu od umowy (masz na to 14 dni od zapłaty) - WZÓR w regulaminie na ich stronie.
• ​Zgłoś spór w PayU: Jeśli płaciłeś przez PayU, znajdź maila z potwierdzeniem transakcji i zgłoś problem przez ich formularz wsparcia. PayU moÅŒe zablokować im środki.
• ​Reklamacja w banku (Chargeback): Jeśli płaciłeś kartą lub BLIK-iem, zgłoś reklamację w swoim banku (PKO BP, mBank, itp.). Opisz, ÅŒe usługa nie została wykonana.
• ​Rzecznik Konsumentów: Napisz maila do Miejskiego/Powiatowego Rzecznika Konsumentów w swoim mieście. To darmowa pomoc prawna, której te firmy bardzo się boją.
• ​Inspekcja Handlowa / UOKiK: Zgłoś sprawę do Wojewódzkiego Inspektoratu Inspekcji Handlowej jako nieuczciwą praktykę rynkową - wraz z wnioskiem o zbadanie praktyk pod kątem naruszania zbiorowych interesów konsumentów.

• ​Pamiętaj: Dopóki lekarz nie przeprowadził z Tobą rozmowy, usługa NIE JEST wykonana. Masz prawo do zwrotu kaÅŒdej złotówki!
Jeśli zadzwoni, a Ty juÅŒ złoÅŒyłeś odstąpienie od umowy i domagasz się zwrotu pieniędzy poinformuj, ÅŒe złoÅŒyłeś skuteczne oświadczenie o odstąpieniu od umowy na tę usługę. Umowa nie istnieje, w związku z czym nie wyraÅŒasz zgody na przeprowadzenie tej teleporady i zakończ połączenie.

​Zwróccie Państwo uwagę na SMS z planowanym terminem konsultacji z wsteczną godziną.. zamówiona usługa o 10:00 SMS z terminem konsultacji tego samego dnia o 8:07– to pokazuje, jak bardzo ich system jest niewiarygodny.

Pewnie ta opinia zostanie usunięta. Dodawane są przez nich pozytywne opinie, aby Nas naciągać. Nikt do Was nie zadzwoni, a jak zrobicie to sami Pani poda Wam odległy termin u mnie bylo to za 11 dni.. Walczcie o swoje pieniądze i zgłaszajcie, bo to jest ochydne ÅŒerowanie na ludzkim cierpieniu.

2026幎4月2日

To jest oszustwo

To jest oszustwo, ale nie wszystko stracone, napiszcie do swojego banku jak najszybciej się da, i odzyskacie pieniądze, ja napisałem po całym dniu czekania na telefon od "psychiatry" do banku i na drugi dzień dostałem pieniądze spowrotem, Pozdrawiam Bank Millenium♥

2026幎3月25日

Oszustwo

Oszustwo, nie odpowiadają na maile, nie wykonali uslugi. Zglosilam stronę do cert, zgłoszę teÅŒ na policję. W sieci jest kilka podobnych stron.

Edit: po 6 dniach od zamówienia zadzwonił do mnie człowiek przedstawiający się jako "lekarz psychiatra", spytałam o nazwisko, powtórzył to samo..potem wydukał jakieś nazwisko którego nie zrozumiałam zresztą niewiele rozumiałam, obcokrajowiec, moÅŒe Turek, nie wiem, ale nie było ukraińskiego zaciągu. Zadzwonił po 6 dniach a miał być ekspres. Powiedziałam ÅŒe chcę zwrotu pieniędzy, on ÅŒeby się kontaktować na recepcji.. To się policja z nimi skontaktuje juz. Aha i dzwonił z zastrzeÅŒonego.

2026幎3月11日

Centrum e zdrowia ul zajęcza 15 działa teÅŒ pod nazwą (Recepty Psycho) oszuści

Uwaga Drodzy Państwo kaÅŒdy kto został pokrzywdzony orzez tą firmę tych przestępców niech zgłasza się na policję i prokuratury złoÅŒyć zawiadomienie o przestepstwie
Przedwczoraj ifentyczna sytuacja opłaciłem za zwolnienie 319.99
Nikt nie zadzwonił zero kontaktu zapytania co się dzieje na formularzu kontaktowym teÅŒ brak odpowiedzi
Piszę na email odpowiedzi brak
Jest to zorganizowana grupa przestepcza w dalszym ciągu działa i dokonuje oszustwa ludzi na terenie całej polski ludzie płacą blikiem i płatność trafia do przestępców
Wczoraj złoÅŒyłem zawiadomienie o przestepstwie zobaczymy czy uda się wykryć sprawcę

2026幎3月11日

Oszuści!Nie korzystajcie bo stracicie

Za to polecam teleporadę u Pani dr Moniki Jaroszyńskiej,przez VoltaMedica.Wizyta 350 zł,ale wizyty odbywają się w terminie,a jak jest przesunięcie lub wizyta nie moÅŒe się odbyć to dzwonią i informują,więc jest cały czas kontakt i informacja.

2026幎2月16日

Zostałam oszukana tydzień temu

Zostałam oszukana tydzień temu zamówiłam receptę ale później chciałam ją anulować bo juÅŒ leki miałam od innego lekarza pisałam ÅŒe proszę o zwrot kosztów i o anulowanie zamówienia i nic pieniądze nie zostały zwrócone codziennie do nich piszę i nic nawet nikt nie raczy odpisać numeru telefonu teÅŒ niema ÅŒeby zadzwonić nie zamawiajcie z tad leków oszuści teraz jak odzyskam pieniądze

2026幎2月28日

Oszustwo

Oszustwo. Kilka dni zero realnego odzewu (tylko SMS, ÅŒe jestem w kolejce) po czym meil, ÅŒe odrzucają moja prośbę o receptę. Oczywiście dr Iryna. Jeszcze zanim dostałam meila, ÅŒe nie wystawia recepty, pisałam meil z prośbą o anulowanie tejÅŒe konsultacji (3 dni czekania), cisza. I nie spodziewam się ani zwrotu pieniędzy ani odpowiedzi. Jestem za pozwem zbiorowym.

2026幎2月22日

Nie wykonują zleceń

Nie wykonują zleceń. Na Gowork zmienili nazwe na Kenko Group Warszawa oraz stworzyli nową spółkę. Sprawa prowadzona przez prokuraturę i złoÅŒony wniosek do esądu o zwrot środków. KaÅŒdemu takÅŒe to radzę.
Na receptpsycho.pl podmiot działa teraz:
Podmiot leczniczy działa pod firmą: „CENTRUM EZDROWIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ” akta rejestrowe prowadzone przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy w Warszawie, XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0001215692, NIP: 5253074037, REGON: 543672680, kapitał zakładowy w wysokości 5 000 zł.

2025幎12月24日

Zdecydowanie odradzam!!!!!

Zdecydowanie odradzam!!!!!
Na sto procent tam nie pracują psychiatrzy to po pierwsze, bez znaczenia czy zaznaczy się opcję expres i tak czeka się proszę Panstwa cztery godziny i to nie na telefon od lekarza tylko na decyzję odmowną, jeÅŒeli chodzi o receptę i oczywiście brak zwrotu naleÅŒnych środków!!!!!

2026幎2月22日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ