Cena przy zakupie super,ale problem z wypowiedzeniem umowy,bo przez aplikacje rozne opcje wypowiedzenia ale nie ma info Po zakonczeniu umowy,brak maila na jaki trzeba wyslac dok.
Mam doÅwiadczenie bo jestem kierowcÄ od 50 lat i miaÅem do czynienia z wieloma ubezpieczycielami.W tym czasie napotykaÅem drogich lub bardzo drogich ubezpieczycieli.Oferta Redclik obszerna, obejmujÄ c... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zakupilem ubezpieczenie dziÄki analizie materiaÅu i ich na stronie. SkÅoniÅa mnie do tego reklama w k.0. DoÅÄ intuicyjnie dobiera siÄ opcje. TrochÄ bywaÅo mi np informacji, ÅŒe muszÄ samemu rozwiÄ zaÄ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wybór produktu ( polisy ubezpieczenia samochodu ) byÅ bardzo prosty. Przede wszystkim to cena zachÄciÅa mnie do wyboru tego produktu. Kilkoma klikniÄciami myszki moÅŒna byÅo w prosty sposób dobraÄ skÅa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Redclick chce ulepszyÄ doÅwiadczenia klientów na polskim rynku ubezpieczeniowym. Firma dostosowuje swojÄ usÅugÄ do najnowszych standardów cyfrowych firm ÅwiadczÄ cych usÅugi e-commerce. Za poÅrednictwem platformy internetowej Redclick.pl oraz dedykowanej aplikacji na smartfony, kierowcy bÄdÄ mogli prosto i szybko kupiÄ ubezpieczenie samochodu, motocykla lub samochodu dostawczego. KaÅŒde ubezpieczenie bÄdzie moÅŒna Åatwo skonfigurowaÄ poprzez róŌne moÅŒliwoÅci dostosowania ochrony ubezpieczeniowej oraz wybór pojedynczych opcji.
é£çµ¡å
ã€ã¿ãªã¢
- redclick.pl
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Cena przy zakupie super,ale problem zâŠ
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Od 3 tygodni nie otrzymaÅam ÅŒadnejâŠ
Od 3 tygodni nie otrzymaÅam ÅŒadnej odpowiedzi dot. ekwiwalentu za wynajem pojazdu zastÄpczego. Kontakt z biurem obsÅugi nic nie wnosi, wysÅany mail rowniez. Dziwne o tyle ze przystaÅam na przesÅanÄ
w ciÄ
gu kilku dni kalkulacjÄ odszkodowania, a taka wydaje sue formalnoÅÄ uniemoÅŒliwia mi zakoÅczenie postÄpowania szkodowego
Edit- firma odpowiedziaÅa po opublikowanie opinii i sprawa zostala zaÅatwiona polubownie. Takze plus, ze nastÄ
piÅa szybka reakcja. Teraz pozostaje poczekaÄ na wypÅatÄ odszkodowania, co mam nadziejÄ nastÄ
pi juz bez zbÄdnego opóźnienia. PodnoszÄ wiÄc ocenÄ z 2 poki co na 3, a mam ze bÄdÄ mogÅa dla uczciwoÅci oceny, poprawiÄ na 4.

Zadowolenie
Zaswolona jestem z poprzedniego ubezpieczenia wiÄc wykupiÅam kolejne .

Redclick ããã®åç
Zakup polisy przebiegÅ sprawnie i bezâŠ
Zakup polisy przebiegÅ sprawnie i bez ÅŒadnych problemów. Oferta przejrzysta, proces prosty, obsÅuga profesjonalna. Jestem zadowolony i polecam Redclick.

Redclick ããã®åç
Bardzo korzystne ceny OC samochodu zâŠ
Bardzo korzystne ceny OC samochodu z porównaniu z innymi firmami gdzie ubezpieczenie wyliczyli mi na prawie 3 tys.
Szybka pomoc równieÅŒ przez PaniÄ
z infolinii .
Bardzo polecam

Zakupilem ubezpieczenie po reklamie w kanale 0
zaÄ umowÄ z dotychczasowym ubezpieczycielem.
PS. Mam nadziejÄ, ÅŒe niedÅugo otrzymam obiecany w reklamie bonus do Allegro. CiÄÅŒko doszukaÄ siÄ informacji na ten temat, ale ponoÄ czeka siÄ 30 dni, mogÅoby to dziaÅaÄ sprawniej. Tymczasem czekam.

Chore pieniadze
CóŌ, OC w innych firmach wynosi miÄdzy 400 a 480 zÅ. Red click zaproponowaÅ mi zniÅŒkÄ w wyskokosci 50 zÅ. Brzmi super prawda? Tak ale od kwoty 1930 zÅ. Chorzy sa

Redclick ããã®åç
Åatwy zakup oraz najbardziej korzystnaâŠ
Åatwy zakup oraz najbardziej korzystna oferta

Nie otrzymaÅem 100 zÅ zwrotu za zakupâŠ
Nie otrzymaÅem 100 zÅ zwrotu za zakup polisy którÄ mieliÅcie w swojej ofercie

Redclick ããã®åç
Mam doÅwiadczenie bo jestem kierowcÄ odâŠ
Mam doÅwiadczenie bo jestem kierowcÄ
obejmujÄ
ca wszystkie aspekty ubezpieczenia byÅa nie tylko najtaÅsza ale Redclick nie ÅŒÄ
daÅ ode mnie zdjÄÄ,nie wysyÅal swoich inspektorów podejrzewajÄ
cych ÅŒe moje informacje o samochodzie mogÄ
byÄ nieprawdziwe.

Redclick ããã®åç
Ocena rynku co do EkonomicznoÅci iâŠ
Ocena rynku co do EkonomicznoÅci i pomocy Kierowcy Pozdrawiam

Redclick ããã®åç
Super oferty! Ekspresowa realizacja!
Szeroki wybór bardzo korzystnych ofert dopasowanych do moich potrzeb. Szybka i bezproblemowa transakcja, peÅna informacja dot. procesu.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã