Banner for ReFerm

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Har tagit kaplsarna i 7 mÃ¥nader. Tycker att Referm hjÀlpt minska mina IBS symtom och kommer definitivt fortsÀtta köpa. Dyrt, men vÀrt. Det enda negativa Àr att portion pÃ¥sarna smakade... spya, sÃ¥ ja... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bra produkt med kapslarna som fungerar bra för min mage efter flera år av magbesvÀr. Idag har jag en underhållsdos på två kapslar varje morgon och det fungerar för mig. Jag Àr en refermare.

5぀星のうち3の評䟡

ReFerm ger bra resultat för tarmen och mindre uppblÃ¥sthet. Det som gör att jag ger 3 stjÀrnor istÀllet för 5 Àr priset som ReFerm har, det Àr alldeles för dyrt för 1 mÃ¥nads behandling. ReFerm reko... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Referm har rÀddat min tarm! Efter bara nÃ¥gon vecka upphörde mina Ã¥terkommande diarréer som jag hade typ varannan dag. Efter en mÃ¥nad med Referm har jag haft diarré en gÃ¥ng och toabesöken Àr normala. J... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康食品店
  2. 健康・矎容補品店
  3. スポヌツ栄逊食品店
  4. ビタミン・サプリメント専門店

ReFerm に぀いお

圓該䌁業による蚘述

VÀlkommen till ReFerm® by Nordic Rebalance

Vi på Nordic Rebalance vill hjÀlpa mÀnniskor förbÀttra sin livskvalitet med start i tarmen. Det gör vi genom vår vetenskapligt utvecklade postbiotika. Produktserien ReFerm® Àr framtagen i Skandinavien och baserad på banbrytande forskning inom tarmhÀlsa. Postbiotika som ReFerm Àr nÀsta generations kosttillskott för magen, nÀringsÀmnen från fermenterad havre som stöttar och stÀrker din tarm.

ReFerm kapslar

Oavsett om du lever med IBS, upplever återkommande uppblåsthet, eller vill stödja din mage förebyggande, kan ReFerm® vara ett effektivt och naturligt stöd. Vi erbjuder produkten i kapslar, portionspåsar och större förpackningar för att passa din vardag.

ReFerm Àr enkelt att ta och kan integreras i din dagliga rutin utan krångel. Många av våra anvÀndare rapporterar förbÀttring redan inom några dagar, andra mÀrker förÀndring över tid. Effekten Àr ofta en lugnare mage, mindre gaser, en kÀnsla av balans och mer energi.

ReFerm pulver och kapslar

ReFerm Àr naturligt, fri från onödiga tillsatser och framstÀlls under noga kvalitetskontroll. Genom att kombinera forskning, kvalitet och enkelhet hjÀlper vi dig att ta hand om din mage på ett naturligt och hållbart sÀtt, varje dag.

Vår filosofi Àr att ge kroppen rÀtt förutsÀttningar, inte bara att lindra symtom. Med ReFerm fokuserar vi på att skapa en stark tarm och en miljö i tarmen dÀr din unika tarmflora trivs.

UpptÀck hur postbiotika kan vara nyckeln till en starkare mage och en bÀttre livskvalitet. ReFerm®, för dig som vill ge din tarmflora rÀtt nÀring.

BestÀll ReFerm idag

通垞1カ月以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Bra produkt med kapslarna som fungerar

2026幎2月18日

ReFerm からの回答

Tusen tack Susanna! Underbart att höra att kapslarna fungerar för dig som en underhållsdos. Allt gott, Emma på ReFerm

5぀星のうち4の評䟡

Mina magbesvÀr som jag hade i ett par

Mina magbesvÀr som jag hade i ett par månader upphörde ca 2 veckor efter att jag börjat med ReFerm.

Enda negativa Àr priset.

2026幎2月18日

ReFerm からの回答

Stort tack för att du tagit dig tid att lÀmna ett omdöme om oss! Så fint att höra att du fick så snabb hjÀlp av ReFerm. Allt gott, Emma på ReFerm

Snabb servis vid bestÀllning

Snabb servis vid bestÀllning! Absolut perfekt!

2026幎1月20日

ReFerm からの回答

Underbart att höra! Det gör oss glada. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Allt gott, Emma på ReFerm

5぀星のうち3の評䟡

Produkten Àr bra och behövande

Produkten Àr bra och behövande. Har försökt nå er på telefon men det finns inget nummer till er, det Àr dåligt.

2026幎2月19日

ReFerm からの回答

Hej Barbro, tack för din kommentar. Så fint att höra att ReFerm hjÀlper dig.
Vi erbjuder inte kundservice på telefon som ett fast alternativ då vi Àr ett litet bolag med begrÀnsade resurser. Men för den som vill prata med oss så hjÀlper vi såklart alltid till. Jag har mailat dig mitt telefonnummer. Allt gott så lÀnge, Emma på ReFerm

5぀星のうち2の評䟡

HjÀlper inte min mage alls tyvÀrr

HjÀlper inte min mage alls tyvÀrr. Bra och snabb leverans osv men produkten var inte för mig

2026幎1月7日

ReFerm からの回答

Hej Anton, tack för att du tagit dig tid att lÀmna ett omdöme. Ser att du provat ReFerm i två omgångar. Ser också att du provat vårt pulver för ett större mÀngd, vilket Àr bra. Kapslarna som du provat nu senast innehåller en mindre mÀngd, men har en lite annan effekt. Nu vet jag inte vilka besvÀr du lider av, men det kan vara så att du behöver lÀngre tid innan lindringen kommer för dig. Men vi har respekt för att det kan vara svårt att hitta motivationen att fortsÀtta om man inte upplever i alla fall en viss förbÀttring.
Om du önskar mer personlig rådgivning Àr du vÀlkommen att maila oss. Du kan maila direkt till mig på emma.gustafsson@nordicrebalance.com.

Allt gott, Emma på ReFerm

5぀星のうち4の評䟡

Referm Àr det enda preparat som hjÀlpt

Referm Àr det enda preparat som hjÀlpt min IBS. Är i princip besvÀrsfri och kan Àta som jag inte kunnat innan. Har provat diverse andra pre- och probiotika utan resultat. Hade den inte varit sÃ¥ dyr, sÃ¥ hade det varit 5 stjÀrnor.

2026幎1月11日

ReFerm からの回答

Hej Mikael, tusen tack för dina ord! Så fint att få ta del av! Allt gott, Emma på ReFerm

5぀星のうち5の評䟡

Referm gör att min mage mår bra

Referm gör att min mage mår bra. Har försökt att sluta men då blir magen uppblåst igen

2026幎1月5日

ReFerm からの回答

Hej Eva, tack för att du tagit dig tid att lÀmna ett omdöme. Fint att hör att du mår så bra av ReFerm. De flesta brukar uppleva en ihållande effekt, men såklart kan Àven det variera. Allt gott, Emma på ReFerm

5぀星のうち5の評䟡

Har rÀtt lång erfarenhet av Referm

Har rÀtt lång erfarenhet av Referm, ett par år skulle jag tro. Pålitlig hjÀlp vid återkommande enstaka magproblem.Dessutom snabba leveranser.
HjÀlpen Àr den lugnande effekt Referm har, och att den effekten har varit snabb och långvarig.

2026幎2月8日

ReFerm からの回答

Hej Gunn, stort tack för dina fina ord! Underbart att lÀsa att du blir så hjÀlpt av ReFerm. Allt gott, Emma på ReFerm

5぀星のうち4の評䟡

Har nu tagit ReFerm varje dag i snart

Har nu tagit ReFerm varje dag i snart ett år och tycker jag mår bÀttre. Har divertikulit och haft många utbrott/år. Förra året hade jag också många utbrott men tycker de Àr lindrigare Àn tidigare. Tror det Àr ReFerms förtjÀnst.

2025幎12月14日

ReFerm からの回答

Hej Lena, så fint att få ta del av! Tack för att du delar. Allt gott, Emma på ReFerm

5぀星のうち5の評䟡

Upplever att magen mÃ¥dde bÀttre av en

Upplever att magen mådde bÀttre av en kapsel Referm om dagen.

2025幎11月27日

ReFerm からの回答

Tusen tack för ditt omdöme Helene! Så glÀdjande att höra att du upplever att ReFerm har hjÀlpt dig. Och att du fått sån bra effekt av en kapsel. VÀlkommen att höra av dig om frågor eller funderingar dyker upp. Allt gott, Emma på ReFerm

Nyss börjat

Har nyss börjat tycker mig kÀnna en viss förbÀttring

2025幎12月6日

ReFerm からの回答

Vad fint att höra att du redan tycker dig kÀnna en viss förbÀttring. Många upplever att kroppen svarar i olika takt, så det låter som ett lovande första steg. FortsÀtt gÀrna lyssna in kroppen. Vi finns hÀr om du vill ha stöd lÀngs vÀgen! Allt gott, Emma på ReFerm

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。