レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zaterdag middag besteld en op maandag rond 12:00 uur al in huis. Op de website stond: "zo goed als nieuw" wat je mag vertalen in: "absolute nieuwstaat". Keurige laptop waarbij geen spoor te vinden i... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb bij Refurbers een HP USB-C G5 dock besteld. Na ontvangst hiervan bleek deze niet te werken. Na een uiterst vriendelijke communicatie hierover heb ik direct een vervangend dock ontv... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na contact te hebben gehad met de klantenservice een order geplaats en binnen twee dagen de HP EliteBook 850 G5 ontvangen. Zowel klantenservice als medewerkers professioneel ! Raad dit bedrijf ten... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijke omschrijving. Simpel besteld. Zeer snel geleverd. Heel fijn apparaat (HP Elitebook 850 G5). Goede prijs. Kortom zeer tevreden.

䌁業情報

1. パ゜コン ショップ
  2. パ゜コン アクセサリ店
  3. パ゜コンず呚蟺機噚の店
  4. 䞭叀パ゜コン店

圓該䌁業による蚘述

Bij Refurbers.nl bieden we een breed assortiment aan hoogwaardige gereviseerde producten aan. Elk van onze apparaten ondergaat een grondige inspectie om ervoor te zorgen dat ze in uitstekende staat verkeren. Bovendien worden ze zorgvuldig gereinigd en gereviseerd, waarbij de allerbeste kwaliteit garanderen. 14 dagen Geld-terug-garantie. Gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro. Uitstekende garantie op al onze producten. Wist je dat wij dol zijn op jouw feedback? We geloven sterk in het belang van jouw stem en willen graag horen wat je te zeggen hebt. Of je nu dolenthousiast bent over een recente aankoop of suggesties hebt om onze service te verbeteren, wij staan klaar om te luisteren. Jouw feedback stelt ons in staat om continu te groeien en te evolueren, zodat we je de best mogelijke winkelervaring kunnen bieden. Dus aarzel niet om ons te laten weten wat je denkt! Of het nu gaat om lof, kritiek of gewoon een idee dat je wilt delen, we verwelkomen al je opmerkingen met open armen. Samen kunnen we onze webshop nog beter maken.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Besteld en alles prima verlopen!

Besteld, goede communicatie en snelle levering, mooie prijs.
Product zoals omschreven 👍🏻
Ik ga hier zeker weer eens bestellen.

2026幎2月17日

Refurbers からの回答

Hallo Jack, Bedankt voor het delen van je ervaring met Refurbers. Tot een volgende keer!

5぀星のうち5の評䟡

Zo goed als nieuw..........

Keurige laptop waarbij geen spoor te vinden is van de vorige gebruiker. Absolute top aankoop.

2026幎2月14日

Hallo Johan,

Bedankt voor deze waardevolle review! Veel plezier met uw nieuwe laptop. Hopelijk tot een volgende keer.

Top service

Artikel als omschreven! Goed verpakt en nog dezelfde dag verzonden!

2026幎1月29日

Refurbers からの回答

Hallo Rachid, Super bedankt voor deze mooie review. Hopelijk tot een volgende keer!

5぀星のうち5の評䟡

Super laptop en levering zeer snel.

Kortom zeer tevreden.

2026幎1月23日

Refurbers からの回答

Heel erg bedankt voor deze review. Veel plezier met uw HP Elitebook 850 G5. Hopelijk tot een volgende keer.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。