Regina Servies レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Already my third purchase. Like before, shipped in 24 hours and delivery was again very fast. Beautiful peace of Jasperware to complete my collection. Will come back for sure. Bedankt for your wonde... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Meine Mutter benutzt jeden Tag seit mehr als 40 Jahren ihr Wedgewood Edme Service... Es ist zeitlos chic , sehr gut in Qualität, da alles aussieht wie neu. Es fehlten die kleinen hohen Kaffeetassen,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Prachtig spul, natuurlijk. Maar wat mij vooral opviel: de verpakking is vrijwel uitsluitend duurzaam materiaal: karton, papier, voldoet uitstekend en echt een voorbeeld voor veel andere bedrijven! Men... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Niks gekocht maar verkocht. Na het treurige verlies van Vaders was t tijd om het huis leeg te ruimen waar onder ook een mooi compleet Wedgwood servies. Vanaf t eerste contact tot het ophalen van de... もっと見る

企業情報

1. ボーンチャイナ専門店
  2. 陶器専門店

当該企業による記述

Bij Regina Servies vindt u deskundig geselecteerde, klassieke Wedgwood serviesstukken die u niet snel meer tegenkomt in gewone winkels. Of u nu uw collectie compleet wilt maken, dat ene bijzondere item zoekt, of iemand wilt verrassen met een uniek cadeau – wij helpen u aan kwaliteit en klasse. Vanuit Nederland zorgen wij voor een veilige en betrouwbare levering aan klanten over de hele wereld, waarbij elk stuk met zorg wordt verpakt en met persoonlijke aandacht bij u wordt bezorgd.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 54件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Bedrijf doet wat het belooft

De kandekaar was goed ingepakt, kwam op de afgesproken tijd en alls liep op rolletjes.

2023年1月3日

Regina Servies からの回答

Bedankt Martha voor het delen van uw ervaring. Wat fijn dat alles soepel is verlopen. We wensen u veel plezier met uw Wedgwood!

de goede afhandeling

de goede afhandeling, bezorging

2022年12月28日

Regina Servies からの回答

Bedankt Angela voor het delen van uw ervaring en uw positieve beoordeling. We wensen u veel plezier met uw Wedgwood en graag tot ziens!

Uitstekende ervaring

Uitstekende ervaring, voldeed 100% aan mijn verwachting, bezorging was snel en uitstekend verpakt. Aanrader!

2022年12月21日

Regina Servies からの回答

Bedankt René voor uw positieve beoordeling. Fijn dat de verzending zo soepel is verlopen en uw verwachtingen zijn waargemaakt. Veel plezier met uw Wedgwood en graag tot ziens!

5つ星のうち5の評価

Zo fijn om mijn servies aan te vullen

Zo fijn om mijn servies aan te vullen. Snelle goede levering. En zo goed verpakt. Echt top

2022年12月7日

Regina Servies からの回答

Bedankt John voor het delen van uw ervaring. Dat stellen we enorm op prijs. Veel plezier met uw Wedgwood en graag tot ziens!

5つ星のうち3の評価

Snap dat het druk is maar als je…

Het is door jullie snel geregeld en was blij dit zo netjes te ontvangen alleen de levering was een dag later dan er eerst was gemeld. Was een beetje jammer van onze verloren tijd maar wel heel blij

2022年12月8日

Regina Servies からの回答

Bedankt heer/mevrouw Trip voor het delen van uw ervaring. Het kan in drukke periodes voorkomen dat de verzending bij PostNL vertraging oploopt. Dat was helaas in uw situatie het geval. Gelukkig is het pakket uiteindelijk naar tevredenheid bezorgd. Nogmaals bedankt en graag tot ziens!

5つ星のうち1の評価

Niets ontvangen en meer betaald voor de…

Niets ontvangen en meer betaald voor de spoed levering. Daarover gecommuniceerd en niets over gehoord

2022年11月30日

Beste Katelijne,

Wat jammer dat de bezorging niet gaat zoals verwacht. Helaas heeft PostNL het vanwege decemberdrukte erg druk met alle pakketten.

Via track & trace kunt u de status van uw pakket in de gaten houden. Hier staat voor uw pakket nu aangegeven dat er vertraging is door de drukte rond Sinterklaas. PostNL biedt hiervoor hun excuses aan.

Hoewel we dit graag anders zouden willen, kunnen we de bezorging van uw pakket helaas niet versnellen. Per e-mail hebben we u wel laten weten dat de extra kosten voor ochtendlevering zijn teruggestort.

Wij hopen natuurlijk op een snelle bezorging door PostNL en een blije klant. Wij hopen op uw begrip. Bedankt voor uw vertrouwen in Regina Servies.

5つ星のうち5の評価

De bestelling kwam snel en keurig…

De bestelling kwam snel en keurig verpakt aan, fijne service

2022年11月22日

Regina Servies からの回答

Bedankt Emmy voor het delen van uw ervaring. Fijn dat u tevreden bent met de service. Wij stellen uw keuze voor Regina Servies enorm op prijs. Veel plezier met uw Wedgwood en graag tot ziens!

Heel blij met Edme Conway

Heel blij met Edme Conway. Zorgvuldig verpakt is alles aangekomen! Goede service en happy customer!!

2022年11月7日

Regina Servies からの回答

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring Marjolein. Fijn dat alles in goede staat is aangekomen. Veel plezier met uw Wedgwood en graag tot ziens!

Great seller

Great seller! Thanks.

2022年11月2日

Regina Servies からの回答

Thank you for sharing your positive experience Ms. Antova. We are glad that the international shipment went smoothly. Enjoy your Wedgwood!

5つ星のうち4の評価

Mooi servies

Mooi servies, voldoet aan verwachtingen. Snel verstuurd.

2022年10月6日

Regina Servies からの回答

Bedankt Annemarie voor het delen van uw ervaring. Fijn te lezen dat u tevreden bent met de service. Veel plezier met uw Wedgwood en graag tot ziens!

CROTTAZ

Simple and efficient

2022年10月7日

Regina Servies からの回答

Thank you for sharing your positive experience Mr. Crottaz. We are glad that the international shipment went smoothly. Enjoy your Wedgwood!

Wedgwood

Perfect ingepakt tegen breken
Zou weer bij ze bestellen

2022年8月10日

Regina Servies からの回答

Bedankt voor het achterlaten van uw positieve ervaring. Fijn dat u tevreden bent over de service. We wensen u veel plezier met uw Wedgwood. En graag tot ziens!

5つ星のうち3の評価

verzending heeft lang geduurd.

verzending heeft lang geduurd.
ontvanger moest 30 Zfr. betalen.
dat werd ons niet gemeld.

2022年6月16日

Regina Servies からの回答

Bedankt voor het delen van uw ervaring mevrouw Verschuur. Bij internationale verzendingen buiten de Europese Unie kunnen er invoerrechten worden berekend. Dit verschilt per land. Dit staat vermeld op de pagina verzendinformatie. Het spijt ons echter dat we u hier onvoldoende op attent hebben gemaakt tijdens het aankoopproces. We gaan dit duidelijker vermelden. Hartelijk dank voor uw keuze voor Regina Servies.

5つ星のうち1の評価

De bestelling verloopt prima en…

De bestelling verloopt prima en levering ook! Maar er is geen enkele vorm van communicatie mogelijk!! Niet via telefoon, niet via email. Na herhaaldelijk vragen is er nooit antwoord gekomen. Waarom niet??!!!

2022年5月8日

Regina Servies からの回答

Bedankt voor het delen van uw ervaring Saskia. Fijn dat de bestelling naar tevredenheid is bezorgd. Het spijt ons dat uw berichten niet zijn beantwoord. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Mocht uw vraag nog actueel zijn, kunt u deze dan (opnieuw) per e-mail toesturen? Dan kunnen we bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Bedankt voor uw bestelling en graag tot ziens!

5つ星のうち5の評価

De bestelling was snel en goed…

De bestelling was snel en goed uitgevoerd.

2022年4月24日

Regina Servies からの回答

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring Hanny. Dat wordt zeer op prijs gesteld. Fijn te lezen dat alles naar wens verlopen is. Veel plezier met uw Wedgwood servies en graag tot ziens!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。