Mega sÞde og hurtig hjÊlp i akut situation, tog de mig ind samme dag. Mit lÞbehjul kÞre som en drÞm igen, så mange gange tak. Jeg vil klart anbefale jer til andre
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Knuste min ankel d19/12 Blev opereret og var hjemme igen 3 dage efter og vidste ikke hvad jeg skulle gÞre mht jul og alt det stress.. rehab service SjÊlland redde virkelig julen og kom og leverede en... ãã£ãšèŠã
Min mand har efter to blodpropper i hjernen med hÞjresidig lammelse, siddet i kÞrestol i 6 Ã¥r. Medarbejderne i det lokale hjÊlpemiddeldepot har serviceret stolen, men fÞrst da vi i denne uge fik be... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
From the get go the rental and delivery of a mobility scooter to our Copenhagen hotel from RSS was a breeze. Sara treated my every needs with care and dedication. Reliability and attention to de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Rigtig mange mennesker med nedsat funktions niveau, kÞber deres hjÊlpemidler, eller supplerer dem, de har fået fra deres kommune. Ventetiden i det offentlige system og nedskÊringer i den offentlige service også på Êldre og handicapområdet gÞr, at der er brug for et alternativt tilbud. Det leverer vi professionelt og hurtigt med mine mange års erfaring og kompetencer inden for området. Vores erfaring er, at der er behov for hurtigt, at kunne få repareret sine hjÊlpemidler privat. Vi tilbyder Alle former for reparation og vedligeholdelser Reparationer, tilpasning af hjÊlpemidler, råd og vejledning, også ved kÞb af nye hjÊlpemidler. Lapning eller udskiftning af dÊk og slanger på kÞrestole, el-scootere, cykler m.m. Specialtilpasning og svejseopgaver på alle hjÊlpemidler, kÞrestole, el-scootere mÞbler og senge Alle typer af håndvÊrksmÊssig eller tekniske opgaver Service og sikkerhedseftersyn Service- og sikkerhedseftersyn à rlige lovpligtige sikkerhedseftersyn af loft- og mobile lifte, til bevÊgelseshÊmmede personer, samt serviceeftersyn af senge udfÞres. Ved gennemgangen laves en liste over evt. fejl og mangler, som derefter udbedres, efter aftale med kunden.
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- rehab-service-sjaelland.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det er altid kompetent og hjÊlpsomâŠ
Det er altid kompetent og hjÊlpsom behandling man modtager i dette firma.
DÃ¥rlig behandling
Dårlig behandling, da jeg bare fortÊller Lasse, at han skulle havde vÊret her kl. 08.00. men var her fÞrst kl. 08.40. Og så blev han sur og kÞrte i vrede.
Har man en aftale kl 08.00 så skal man også vÊre der, ellers kan man ringe.

Rehab Service-sjaelland ããã®åç
Jeg har lejet en kÞrestol med vandretâŠ
Jeg har lejet en kÞrestol med vandret fodstÞtte, og alt var som aftalt. Otte uger senere leverede jeg den tilbage, og prisen for perioden, kan jeg bestemt ikke klage over. Jeg vil til hver en tid anbefalede RSS. âïžâïžâïžâïžâïž

Rehab Service-sjaelland ããã®åç
Super prof personale som er hjÊlpsommeâŠ
Super prof personale som er hjÊlpsomme og giver den hjÊlp der er brug for. ðð herfra
Hurtig betjener pÃ¥ et fladt kÞrestolsâŠ
Hurtig betjener på et fladt kÞrestols dÊk.

Quick service
Quick service. Got the new el-scooter same day. :)
Som altid fin og sober behandling

5 stjerner og kun ros!
Jeg har kun gode anbefalinger og ros til RSS.
Ved fÞrste Þjekast ved besÞg i butikken/showroom var jeg en smule skeptisk, men det blev hurtigt bragt til skamme ved Kenneths og Hans-Henriks eminente service, rådgivning og vÊremåde.
Jeg var på udkig efter en Elladcykel fra Amladcykler, som ganske givet har fået en del hÞvl i deres anmeldelser. Hans-Henrik gav sig rigtig god tid til at forklare omkring cykling, samling, service osv på den. Ligeledes fik jeg mulighed for flere prÞvekÞreture, alt sammen uden stress eller pres over at fÞle jeg burde kÞbe noget.
Jeg fik endda "ordre" på lige at gå hjem og tÊnke over det fÞr jeg tog beslutningen. Helt igennem fantastisk og god kundeservice.
Jeg endte med at bestille en cykel og Kenneth lovede ml 2-4 ugers levering - efter kun 6 dage blev jeg ringet op at cyklen var samlet og klar til afhentning. Wauw - bare wauw. Igen, kÊmpe god service.
Ved afhentning blev cyklen igen gennemgået, og alt ekstra udstyr var monteret og cyklen helt klar til brug fra start.
Alt i alt har de sÃ¥ meget fortjent 5 stjerner og jeg glÊÊÊÊder mig til mange gode ture pÃ¥ min cykel. (som de ogsÃ¥ har lovet at lave service pÃ¥ hen ad vejen). Jeg kommer helt sikkert igen og kan kun anbefale RSS til og ved kÞb af ladcykel ð

All good.
I rented a wheelchar from RSS for our vacation. The communication went pretty well, the price is cheaper than in Germany and the quality of the wheelchair was good.
Besked fra en glad krydstogt gÊstâŠ
En besked fra en glad krydstogt gÊst der havde behov for en personllift for at kunne tage på krydstogt fra KÞbenhavn
âJust a quick update to say many thanks - we have successfully booked our equipment rental with one of the providers you listed who has made our travels possible !Â
Also worth knowing, that we arranged to spend two nights in Copenhagen before boarding the ship, and the provider is delivering this equipment to our hotel ready for our arrival and then collecting from the hotel and delivering to the ship on embarkation day. We can also leave the equipment in our cabin on debarkation day and donât have to worry about getting it off the ship.
All in all , the golden package ,at a reasonable price , which means we can travel light and see some of the sights too before cruising.â
Servicering al Leifs kÞrestol
Min mand har efter to blodpropper i hjernen med hÞjresidig lammelse, siddet i kÞrestol i 6 år. Medarbejderne i det lokale hjÊlpemiddeldepot har serviceret stolen, men fÞrst da vi i denne uge fik besÞg af Hanne, blev stolen indstillet korrekt.
Det var en stor fornÞjelse at have besÞg af Hanne, som har stor viden om tilpasning og kunne undervise mig i brugen af stolen. Bl.a. viste hun hvordan det âlangeâ armlÊn pÃ¥ den lamme side kunne lÞsnes og lÊgges ind foran kroppen, sÃ¥ den lamme arm ikke bare stritter ud i luften. TÊnk at det skulle tage 6 Ã¥r, fÞr vi blev klar over den mulighed.
Stor tak til Hanne ðððð
Leif og Ulla pedersen

Superfin service
Superfin service, meget fleksibel og imÞdekommende.
God og hurtig serviceð
Fantastisk service og ikke mindstâŠ
Fantastisk service og ikke mindst tillid. Alt bliver forberedt og stillet klar, endda uden depositum eller anden form for forudbetaling.
Udstyret var rigtig fint. Vi havde en super god oplevelse med gamle (90årige) forÊldre i Skovtårnet :o)
Fantastisk hjÊlpsomhed og service
Fantastisk hjÊlpsomhed og service. Min sÞn fik ordnet sin CityElf - hvor ingen andre kunne.
Tak for jer ;0)
Rigtig flinke og hjÊlpsomme og altidâŠ
Rigtig flinke og hjÊlpsomme og altid med et smil
Vi lejer altid lift gennem Rehab
Vi lejer altid lift gennem Rehab. God service
Rehab Service SjÊlland er det bedsteâŠ
Rehab Service SjÊlland er det bedste selskab på hele SjÊlland. Kenneth du har et hjerte af guld. Bedste service der findes. Og hurtig levering og service rykker ud så snart tid til det. Kan kun anbefale. 100% trovÊrdigt firma.
Super service og flexibel åbningstid.
Super service og flexibel åbningstid.
God til at finde en lÞsning der tilpasses den enkelte og fungere.

Rehab Service-sjaelland ããã®åç
Man får ikke cyklen til aftalte tid
Man får ikke cyklen til aftalte tid. De rykker hele tiden leveringsdatoen. Og kommer med undskyldninger for hvorfor de rykker den hele tiden. Har ventet lige omkring 1 måned og stadig ingen cykel.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã