レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Så imponerad av kundsupporten. Jag råkade fylla i fel storlek och skrev ett mail och bad om att ändra i min order. I mitt mail berättade jag om mina problem (fot) vilket medförde att de ringde upp mi... もっと見る
Föredömlig kundservice, snabb ......Erbjöd många lösningar och stor förståelse .....Byxan kvalitet ändrades givetvis inte av ett samtal men min inställning av företaget, som som verkligen månar om s... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Vi på Rehaboteket är specialister på ortopediska skydd och hjälpmedel som förbättrar våra kunders fysiska förutsättningar och välmående. Med över ett decennium av erfarenhet och en legitimerad fysioterapeut, erbjuder vi produkter som lindrar smärta, stödjer återhämtning och förebygger framtida problem. Vi är stolta över att kunna erbjuda lösningar för alla – från privatpersoner till kliniker och företag, och alltid med individuell rådgivning från expertis inom området.
Elementgatan 10, 50464, Borås, スウェーデン
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Köppte 2 st Stödstrumpbyxor gravid
Köppte 2 st Stödstrumpbyxor gravid, dom ena hade jag på mig igår för andra gången och bara efter 3h hade jag hål under fötterna, då satt jag för det mesta pga att jag har svårt att röra mig nu I slutet av graviditeten.
Bra service, Bra sortiment, trevliga
Bra service, snabba svar på mail konversation
Bra sortiment till bra priser.
Tack
Rekommenderas.
Rehabotek levererar alltid!
Rehabotek levererar alltid!
Bra produkter, snabb leverans.

Rehaboteket からの回答
Bra och enkla rutiner vid retur.
Varan kom inom lovad tid. Dessvärre skulle den inte passa mig och jag ville returnera. Fick bra instruktioner och allt har utfallit till full belåtenhet.

Rehaboteket からの回答
Enkelt att beställa och snabb leverans…
Enkelt att beställa och snabb leverans med önskad leverans. Tack!

Rehaboteket からの回答
Vilken skillnad kände redan skillnad…
Vilken skillnad kände redan skillnad efter 12 timmar på betong golv kan varmt rekommendera dom rehaboteket sport

Dålig kvalité..
Köpte 2st halv pelott sulor, men de hjälpte inget, var för tunna och plastiga..och de var i väldigt dålig kvalité.
Så blev tyvärr besviken!

Bra hittills
Bra hittills, god mänsklig support (ej AI)
Leveransen ska ske 2/4 då vet jag bättre.

Rehaboteket からの回答
Bandet gav en överraskande positiv…
Bandet gav en överraskande positiv effekt där "silikonkudden" gav fin avlastning i rätt lägen.

Aufpassen Betrug
Aufpassen Betrug
Bezahlung vorgenommen ohne eine Bestellbestätigung zu erhalten. Kundenservice ist nur eine KI. Der Vorgang wird an die Polizei weitergetragen.

Rehaboteket からの回答
Jag ringde upp de och förklarade mina…
Jag ringde upp de och förklarade mina besvär fick då rådgivning om vad som kanske skulle hjälpa mig. Jag hade hälsporre i c.a 3 år har provat en hel del hjälpmedel, övningar m.m men efter jag gick efter deras råd och produkt så försvann hälsporren. Snabb frakt, bra ärlig rådgivning med det menar jag att de inte rekommenderar dig alltid till de dyraste produkterna, bra priser FEM STJÄRNOR!!!

Rehaboteket からの回答
Svindel ,.. ikke retur av varer kunde servise er tragisk
Det ble bestilt sko innlegg a 200 kroner 3 stk disse er feil størrelse da starter problemene . Ingen mottaker på retur av sendingen . Jeg sender mail til kunde servise ikke svar for adresse sende dette tilbake. . Så ser jeg reklame om dette igjen da legges det ut om hva som skjedde med meg . Da svares det med en gang vi retter opp dette . Kunde servise kontakter deg under annonsen . På kvelden kom mail fra Agneta i sverige . De tar IKKE retur av varene i hele tatt . Svindel styr unna om noen trenger bekreftelse på mail . Den flommes på nett akkurat nå ..negativ behandling av kunder på kunde servise . De har ikke angre rett . Ingen kunde venlighet .. Styr Unna Svindel . Den 2/ 9-25 er jeg lovet avskrevet dette etter 10 dager . Saken er avsluttet de refunderte oppgjøret i dag og vi har blitt enige . 😀

Good service
Good service, quick response, and good product(a little bit expensive but I think it worth)

Rehaboteket からの回答
Bought a TheraGO axelskydd and delivery…
Bought a TheraGO axelskydd and delivery went smooth and the quality is great.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。