レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Så imponerad av kundsupporten. Jag råkade fylla i fel storlek och skrev ett mail och bad om att ändra i min order. I mitt mail berättade jag om mina problem (fot) vilket medförde att de ringde upp mi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Föredömlig kundservice, snabb ......Erbjöd många lösningar och stor förståelse .....Byxan kvalitet ändrades givetvis inte av ett samtal men min inställning av företaget, som som verkligen månar om s... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. モビィティ装置提供業者
  2. 障害者向け器具提供業者
  3. 義肢装具サービス
  4. 理学療法機器提供業者

当該企業による記述

Vi på Rehaboteket är specialister på ortopediska skydd och hjälpmedel som förbättrar våra kunders fysiska förutsättningar och välmående. Med över ett decennium av erfarenhet och en legitimerad fysioterapeut, erbjuder vi produkter som lindrar smärta, stödjer återhämtning och förebygger framtida problem. Vi är stolta över att kunna erbjuda lösningar för alla – från privatpersoner till kliniker och företag, och alltid med individuell rådgivning från expertis inom området.

3.9

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち3の評価

Köppte 2 st Stödstrumpbyxor gravid

Köppte 2 st Stödstrumpbyxor gravid, dom ena hade jag på mig igår för andra gången och bara efter 3h hade jag hål under fötterna, då satt jag för det mesta pga att jag har svårt att röra mig nu I slutet av graviditeten.

2026年4月27日

Rehabotek levererar alltid!

Rehabotek levererar alltid!
Bra produkter, snabb leverans.

2026年4月26日

Rehaboteket からの回答

Tack så mycket för fin feedback!

Vi blir så glada av att läsa att du är nöjd 💙 Varmt välkommen tillbaka för framtida köp.

5つ星のうち5の評価

Bra och enkla rutiner vid retur.

Varan kom inom lovad tid. Dessvärre skulle den inte passa mig och jag ville returnera. Fick bra instruktioner och allt har utfallit till full belåtenhet.

2026年4月23日

Tack för din feedback!

Vi blir så glada av att läsa att både leverans och retur fungerade smidigt samt att du är nöjd med hanteringen 💙

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans. Passar bra på foten.

2026年4月21日

Rehaboteket からの回答

Tack för ditt fina omdöme!

Du är varmt välkommen tillbaka för framtida köp 💙

Långsamma leveranser

2026年4月14日

Rehaboteket からの回答

Tack för din feedback! Tråkigt att höra att leveransen upplevdes som långsam. Vi skickar normalt beställningar samma dag vid order innan kl. 12, med en leveranstid på 1–3 arbetsdagar.

Om din leverans tog längre tid än så får du gärna höra av dig till oss via mejl (kundservice@rehaboteket.se), så ser vi närmare på ditt ärende och tar det vidare med transportören 💙

5つ星のうち5の評価

Vilken skillnad kände redan skillnad…

Vilken skillnad kände redan skillnad efter 12 timmar på betong golv kan varmt rekommendera dom rehaboteket sport

2026年4月1日

Rehaboteket からの回答

Stort tack för din fina feedback!

Vad roligt att läsa att du kände skillnad så snabbt och efter en så krävande dag dessutom. Det betyder mycket att du vill rekommendera oss 💙

5つ星のうち2の評価

Dålig kvalité..

Köpte 2st halv pelott sulor, men de hjälpte inget, var för tunna och plastiga..och de var i väldigt dålig kvalité.
Så blev tyvärr besviken!

2026年3月31日

Tack för din feedback!

Tråkigt att höra att sulorna inte motsvarade dina förväntningar. Den här modellen är en tunnare 3/4-sula som är framtagen för att passa i skor med begränsat utrymme, vilket kan upplevas olika beroende på behov.

Vi har dock andra varianter med mer stöd och dämpning för den som önskar ett kraftigare alternativ. Vi skickar över några rekommendationer via mejl till dig 💙

5つ星のうち4の評価

Bra hittills

Bra hittills, god mänsklig support (ej AI)
Leveransen ska ske 2/4 då vet jag bättre.

2026年3月31日

Rehaboteket からの回答

Tack Roland för ditt omdöme!

Vi hoppas du blir nöjd med knäskyddet när det levererats 😇

Bra produkter!

Rehab och träningsprodukter av högsta klass!

2026年3月22日

Rehaboteket からの回答

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Du är varmt välkommen tillbaka för framtida köp 💙

Aufpassen Betrug

Aufpassen Betrug

Bezahlung vorgenommen ohne eine Bestellbestätigung zu erhalten. Kundenservice ist nur eine KI. Der Vorgang wird an die Polizei weitergetragen.

2025年12月15日

Rehaboteket からの回答

Vielen Dank für Ihr Feedback.

Wir können Ihnen versichern, dass wir kein betrügerisches Unternehmen sind.

Wenn Sie uns per E-Mail kontaktieren, werden Sie zunächst von unserem KI-Assistenten Eir begrüßt, den wir geschult haben, um Ihnen bei Ihren Fragen zu helfen. Wenn Sie nicht mit Eir sprechen möchten, geben Sie dies bitte in Ihrer E-Mail an – dann werden Sie direkt an unsere Physiotherapeutin Ida weitergeleitet.

Wir sehen, dass Sie bezüglich Ihrer Angelegenheit mit Ida in Kontakt standen. Wenn Sie Fragen haben, antworten Sie bitte auf diese E-Mail, wir helfen Ihnen gerne weiter.

Wir wünschen Ihnen noch einen schönen Tag.

5つ星のうち5の評価

Jag ringde upp de och förklarade mina…

Jag ringde upp de och förklarade mina besvär fick då rådgivning om vad som kanske skulle hjälpa mig. Jag hade hälsporre i c.a 3 år har provat en hel del hjälpmedel, övningar m.m men efter jag gick efter deras råd och produkt så försvann hälsporren. Snabb frakt, bra ärlig rådgivning med det menar jag att de inte rekommenderar dig alltid till de dyraste produkterna, bra priser FEM STJÄRNOR!!!

2024年9月25日

Rehaboteket からの回答

Stort tack Robert för ditt fina omdöme!

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse och det gläder oss enormt att våra råd och produkter kunnat hjälpa 💙

5つ星のうち1の評価

Svindel ,.. ikke retur av varer kunde servise er tragisk

Det ble bestilt sko innlegg a 200 kroner 3 stk disse er feil størrelse da starter problemene . Ingen mottaker på retur av sendingen . Jeg sender mail til kunde servise ikke svar for adresse sende dette tilbake. . Så ser jeg reklame om dette igjen da legges det ut om hva som skjedde med meg . Da svares det med en gang vi retter opp dette . Kunde servise kontakter deg under annonsen . På kvelden kom mail fra Agneta i sverige . De tar IKKE retur av varene i hele tatt . Svindel styr unna om noen trenger bekreftelse på mail . Den flommes på nett akkurat nå ..negativ behandling av kunder på kunde servise . De har ikke angre rett . Ingen kunde venlighet .. Styr Unna Svindel . Den 2/ 9-25 er jeg lovet avskrevet dette etter 10 dager . Saken er avsluttet de refunderte oppgjøret i dag og vi har blitt enige . 😀

2025年8月27日

Rehaboteket からの回答

Vi beklagar verkligen det du upplevt. Tyvärr verkar ditt omdöme dock ha hamnat för fel butik.

Vi på Rehaboteket, vi accepterar returer. Handlar du hos oss har du 45 dagars öppet köp efter att du mottagit produkten. Jag länkar direkt till våra returvillkor här på den norska hemsidan: https://www.rehaboteket.no/retur-bytte

Det finns ingen vid namn Agneta som jobbar hos oss på Rehaboteket.

Den mejladressen du kan nå oss på, är kundeservice@rehaboteket.no. Om du har mottagit mejl från en annan mejladress gällande ditt ärende som eventuellt påstår sig vara Rehaboteket, vänligen vidarebefordra det mejlet till oss så vi kan se närmre på vad som hänt.

Good service

Good service, quick response, and good product(a little bit expensive but I think it worth)

2025年7月28日

Rehaboteket からの回答

Thank you so much for your review!

We are thrilled that you are happy with our service 😇

You are always welcome back anytime!

5つ星のうち5の評価

Bought a TheraGO axelskydd and delivery…

Bought a TheraGO axelskydd and delivery went smooth and the quality is great.

2025年7月30日

Rehaboteket からの回答

Thank you for your kind review 🥳

We are pleased to read that you are satisfied with your purchase.

We wish you a great day!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。